Търся една песен

• 124 777
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!

Търся една песен - би трябвало да е нова, т.е. от тази година и дори от последните месеци, на немски, пускат я по радиото от време на време. Пеят мъж и жена(не знам дали са дует или просто са заедно за парчето). Пуснаха я днес по ... някое си радио в Пикадили към 21ч и оттогава активно я търся... Пееше се нещо тип "mir vervei(не съм сиг, че така се пише, немският ми е УЖАСНО ръждясал, само така звучеше).

Моля, ако някой се сети нещичко по оскъдното ми описание, да каже!   bouquet
Неможах да ти намеря точната песен но се съмнявам да не е на групата The Verve
ето ти линк към песните на групата и ако я има супер ако я няма ЖИВИ И ЗДРАВИ Simple Smile
http://vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=The+Verve

# 181
  • София
Здравейте!

Търся една песен - би трябвало да е нова, т.е. от тази година и дори от последните месеци, на немски, пускат я по радиото от време на време. Пеят мъж и жена(не знам дали са дует или просто са заедно за парчето). Пуснаха я днес по ... някое си радио в Пикадили към 21ч и оттогава активно я търся... Пееше се нещо тип "mich vervei(мих фервай)не съм сиг, че така се пише, немският ми е УЖАСНО ръждясал, само така звучеше).

Моля, ако някой се сети нещичко по оскъдното ми описание, да каже!   bouquet
Неможах да ти намеря точната песен но се съмнявам да не е на групата The Verve
ето ти линк към песните на групата и ако я има супер ако я няма ЖИВИ И ЗДРАВИ Simple Smile
http://vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=The+Verve

Не, не е това - песента, която търся е на немски, а доколкото видях, тази група има само английски песни. Мерси все пак, че опита! ^^   bouquet

Беше сравнително бавна песен, впрочем*сега се сетих чак ooooh!*

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 16:50 от Oniyuri

# 182
  • у дома
Търся една песен - гледах я по латина фиеста - латино е, пее един младеж на една сцена, около него само девойки и те пеят с него... Мисля, че е модерна сега, защото я слушах и в такси и в магазин...Голямо обяснение направих, но не знам как да ви я запея  Laughing

# 183
# 184
Песничката която тарся е сравнително нова, още си я пускат по музикалните канали. На клипа е един маж и пее в едно поле или царежица нз там какжо беше. мн сладка песничка, но в момента наистина нищо друго не се сещам. дано някои се сеща

# 185
  • Тук и сега
Аз търся песен, сравнително нова. Въртят я по радио Енърджи. Ключовото е, че в нея пее детско гласче, като преработен с компютър. И е бързичка. Ама пък и аз грам не се заслушах в текста.  ooooh!

# 186
# 187
Дааа! Много, много благодаря

# 188
И аз търся ...спешно  Sad Синбек на на песента Големият кораб на Силвия Кацарова
По предложение на съфорумка  рових в ДАТАТА , но нищо ...
Надявам се че тук някой ще ми помогне ...Благодаря предварително ...и от името на дъщеря ми за която е песента   bouquet

# 189
  • Italia
И аз търся ...спешно  Sad Синбек на на песента Големият кораб на Силвия Кацарова
По предложение на съфорумка  рових в ДАТАТА , но нищо ...
Надявам се че тук някой ще ми помогне ...Благодаря предварително ...и от името на дъщеря ми за която е песента   bouquet

За сега само онлайн, трябва и да се регистрираш: http://www.azpeq.com/songs/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80% … %D0%B1/ubys5y7yhf

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 14:07 от NikolForAll

# 190
  • София
Търся целия албум на Селена Гомез да си го сваля отнякъде.
Помогнете, моля!

# 191
  • Silistra
Търся целия албум на Селена Гомез да си го сваля отнякъде.
Помогнете, моля!

http://www.songslover.com/music/when-the-sun-goes-down-album-sel … ez-the-scene.html

# 192
Търся имената на две групи. Едната звучи като Металика, гласът досущ като на Хетфиилд, ама музиката по-различна. Другата -  доста твърда с женски вокали, припева беше Hello, hello.. И двете са  млади групи. Въртят ги по З-рок, ама не казват кои са, келешите му с келеши

# 193
Здравейте!
След като видях, че само с едно "тирири" разгадахте песента, набрах смелост и аз да се включа само с едно "Chicago", което чух в страхотна джаз-блус песен, изпълнявана от приятен женски глас. Напомни ми на Шаде, но не съм сигурна, а и въобще не знам коя е тази песен  Rolling Eyes
Втори жокер: след Чикаго се чу и Пуерто Рико и след това ми се скапа нета, всичко заглъхна...
И сега постоянно ми се върти Ай, ай, ай Пуерто Рико на Вая Кон Диос, с което се обърквам още повече  Crossing Arms

# 194
Здравейте!
След като видях, че само с едно "тирири" разгадахте песента, набрах смелост и аз да се включа само с едно "Chicago", което чух в страхотна джаз-блус песен, изпълнявана от приятен женски глас. Напомни ми на Шаде, но не съм сигурна, а и въобще не знам коя е тази песен  Rolling Eyes
Втори жокер: след Чикаго се чу и Пуерто Рико и след това ми се скапа нета, всичко заглъхна...
И сега постоянно ми се върти Ай, ай, ай Пуерто Рико на Вая Кон Диос, с което се обърквам още повече  Crossing Arms

http://www.youtube.com/watch?v=4TYv2PhG89A

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Дали е това? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт