Отговори
# 75
  • София
Гале ,от напълняването се протрих м/у краката  Blush получиха се едни гадни огромни рани и единственото нещо което ме спаси беше класическия крем "Здраве".Предполагам ,че и при теб ще помогне.

# 76
  • у нас
добре си направила баня Peace смешно, не смешно утре пак и по-малко вода не да плиска и после да чистиш Crazy. и да стои задушено поне 30 мин да се получи качествена запарка
 По принцип по време на бременност се увеличават мастните натрупвания по Венериния хълм на сега там е малко по пухкаво...., а и сигурно отдавна не си правила кола и си работила с бръснача. Косъмчетата са били по-твърдички и за това се е получило така. Ако мислиш че има изгаряне- дефламол. Ако има ранички -оксикорт шпрей , ако кожата е раздразнена- джинджира Peace това мисля аз Rolling Eyes вече решението зали да те види лекар е твое, но според мен това си е нормална реакция от раздразването Rolling Eyes, но определено ако преценяваш състоянието си като влошаващо се - добре е да те види лекар Peace

Последна редакция: сб, 14 авг 2010, 22:23 от Tommelise

# 77
крем Здраве  Peace

# 78
Много хубави отзиви съм чувала за този крем, май е универсален и е крайно време да си взема и аз  Peace

# 79
добре си направила баня Peace смешно, не смешно утре пак и по-малко вода не да плиска и после да чистиш Crazy. и да стои задушено поне 30 мин да се получи качествена запарка
 По принцип по време на бременност се увеличават мастните натрупвания по Венериния хълм на сега там е малко по пухкаво...., а и сигурно отдавна не си правила кола и си работила с бръснача. Косъмчетата са били по-твърдички и за това се е получило така. Ако мислиш че има изгаряне- дефламол. Ако има ранички -оксикорт шпрей , ако кожата е раздразнена- джинджира Peace това мисля аз Rolling Eyes вече решението зали да те види лекар е твое, но според мен това си е нормална реакция от раздразването Rolling Eyes, но определено ако преценяваш състоянието си като влошаващо се - добре е да те види лекар Peace

е на това му се вика изчерпателен отговор - утре пак ще го направя, но ще си купя смрадлика и крем здраве . ако и утре не мине ще си купя оксикорт-а. А иначе,няма земна сила да ме накара да работя  Там с бръснача, не съм спирала да си правя кола през цялата бременност, просто гледах да е малко по-нарядко.  просто не мога да си обясня тази реакция, както и да ,сигурно им писна на другите от мен  Embarassed . Извинете ме ( ама как боли )  Wink

# 80
Димяни стискам плци другия месец да сте си вкъщи Praynig Praynig Praynig още малко остана  Hug
Gala  кой ти прави тази кола маска, не мисля, че е нещо от бременността по- скоро е била гореща или някакъв друг модел, различните наистина се усещат различно. И аз мисля че обилно количество крем Здраве ще има ефект също  и тетрата, ако можеш да се намажеш обилно и така да поседиш без бельо за известно рвеме и така  Hug успех

# 81
Gala няма ли кого да пратиш до някоя денонощна аптека сега да ти купи крем, знам колко е неприятно ooooh! как го траеш ..ох милата

# 82
Да ви призная и аз смятах да отида на кола маска към първата седмица на 9-я месец  Embarassed но започвам да се отказвам.Мисля,че сега това което тормози Галето ще се случи на повечето които правят тази процедура.На мен така ми стават краката и ръцете след епилатора(от около месец насам).Поне 2 дни  ходя червена като обрината.Краката вече ги минавам с бръснача само ръцете още мъча с епилатора и задължително след това 1 ден никакво мърдане от вкъщи за да не ми се смеят като ме видят  Mr. Green

# 83
лелелел много ви благодаря   bouquet   bouquet   bouquet

vany666 , на мен кожата ми я няма точно от страни на ср. уст.
а си правя кола повече от 10 г.- друго незнам какво е, та сигурно нещо сега е по-чувствително,обаче има и други момичета си направиха тези дни ,а виж при тях няма проблем.  newsm78
явно повредата е в моя телевизор

# 84
ужас, тая козметичка е за убиване  - за първи път ли ходиш при нея  Twisted Evil заслужава да отидеш да и направиш един як скандал в салона, поне морално да се почувстваш по-добре.
според мен си е точно от некадърност. аз си правя сама кола и дори зачервено не съм имала въпреки бременността. сега ще рискувам  и аз с посещение в салон/ със страх в сърцето Crazy/.
п.п. малее, сега се сетих за една тема от мин. година. жена отива на кола 2-3 седмици след раждането и така яко са я дръпнали, че получила жестоко разкъсване  Rolling Eyes и искаше да съди салона - обаче не можела понеже естествено не си е взела касова бележка- била цялата в кръв и бързала за спешния - представяте ли си в тая ситуация да очакват да си взима бележката  ooooh!

# 85
  • у нас
изтръпнах.... Shocked Shocked Shocked
я бръснача Whistling Whistling Whistling сега да отида да ме щипят никога Naughty и пари да ми дават Laughing

# 86
ужас, тая козметичка е за убиване  - за първи път ли ходиш при нея

не, ходя от около 3 -4 г. и всеки път е била много внимателна,а сега особено много внимаваше, още повече и тя е бременна в 7 месец и знае много добре какво е. аз за това нея не я виня ,защото не ми е за сефте и да я упрекна в некадърност, по-скоро проблема е моята кожа,или липсата на такава  Joy

Димяни, няма проблем, ще се чуем утре .Лека и на теб  Wink

# 87
много чудно в такъв случай  newsm78 някаква новопоявила се алергия може да е...

# 88
  • София
А колата маска там не предизвиква ли контракции?

Аз съм чувала, че по-добре с депилаторен крем след 7ми месец.

# 89
Моята козметичка не искаше и преди и сега на края на бременоста да ме дърпа,точно заради изострената чуствителност на кожата и възможните контракции Peace,но въпреки това миналия път я изнудих преди да родя Winkнали пренасях и ме предизикаха та си знаех кой ден ще раждам и 2 дни преди това се нагласих Mr. Green

Гала, ако ти е разранена кожата не ти препоръчвам смрадликата,неправилно дозирана Т.е. ако сложиш повече във водата може и да се изгориш лошо Close
аз се бях подсякла от жегите жестоко и да ти кажа много ми помогна судокрема, на малката за дупето Peaceвълшебен е.

Общи условия

Активация на акаунт