Отговори
# 570
Маминки замислих се дали ще има изненади от новопоявилите се човечета- да е очаквано момче а да се роди момиче или обратно  Mr. Green
Щв бъде много интересно  Whistling
Stop Naughty Stop
Дано не ми се случи на мен  #Crazy #Crazy  #Crazy Много си ми харесва, че ще си имаме момченце  Crazy (такова си го бях поръчала  Joy)

Е ако се появи госпожица няма да я върнеш я  hahaha

има ли още такива случаи? нали правим ФМ - ако пола не могат за познаят, какви болести ще видят  Rolling Eyes

Ами явно още се случва  newsm78 Една позната ходи и на 3-те ФМ и с голяма радост очакваше бъдещата госпожица,защото вече имаше син.В деня на раждането обаче  #Crazy още един син  Laughing Еми кво да ви кажа-божа работа  Mr. Green

# 571
вани666, а при един и същ ли са били ФМ?
много ми е странно това... преди години щях да го приема, но сега с тази техника, а особено и с тези ФМ  Shocked

# 572
Пфууууу успокоихте ме  thumbsup  superuu Ще е още по забавно в родили обзалагам се  baby_neutral
Вече може да раждам спокойно и да си гледаме дечурлигата заедно  Mr. Green
Отивам да зготвя нещо за вечеря, че мъжо се прибира извънредно   Kissing Heart

# 573
Pile 76 ходила е и 3-та пъти умишлено при различни лекари.Е и 3-мата са и казали женско, а то ..... Mr. Green

# 574
  • София
ДобрЮтро!

Ето я закуската за днес (това е във връзка с вчерашните терзания с кг). Peace

vany666, мила, не хвърляй такъв смут в душата ми. Всичко е приготвено в розово и цикламено. Какво ще правя? Mr. Green  Laughing А и двама лекари го потвърдиха ... тяхно чудо после ...  Mr. Green

Хубав и прохладен ден на всички!

# 575
Добро утро!
Честит син Дани на мама Дана! smile3525

# 576
  • у нас
добро утро Crazy аз като никога по ранни зори Crazy, но пък това означава че ще се дреме следобед Peace

misseli потекоха ми лигите Heart Eyes

отивам за доза кофеин Whistling

# 577
Добро утро!  Hug
Айде кафенцето ще е от мен! Mr. Green с малко сладичко де  Mr. Green!

Яничка,Деси са си в къщи вече нали?Ще чакаме включване да рзказва как са! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
п.с.Днес дали ще има бебевалеж???  Rolling Eyes  Mr. Green

# 578
 Joy Joy Joy
вани, значи не случайно осем месеца си мисля, че ще имам момче, пък докторите казват - момиче, та момиче
(това в кръга на майтапа - живо и здраво да е-няма да го върнем hahaha)

# 579
  • у нас
ааааа аз ще викам за проверява за друго Crossing Arms Joy Joy Joy

# 580
Я...още едно бебенце ме изненада Simple Smile
Данна, да ви е живо и здрава момченцето. За теб бързо възстановяване

Аз да се отчета от вчерашната консултация. Малката принцеса е малко по-мъничка около 2125, което отговаря за 33 г.с,а аз вече съм в 35-та. Знам, че има отклонение в ехографите и е нормално да не са много точни, но до сега бяхме в норма и дори с ден не ни се променяше термина, сега с почти две седмици...малко се притесних.  
В петък съм в Шейново за избор на екип и там ще видим колко е голяма девойката.
Иначе тоновете са добре, плацентата е още първа степен и не се очаква да раждам скоро, хихик Simple Smile

Отивам да се приготвям за  лекцията, ще ви чакам в 10,30 пред мола Simple Smile

# 581
Добро утро. Днес изглейда маааааааааааааалко по- хладно сутринта, ако изобщо думата "хладно" е уместна  Mr. Green

Момичета и аз пазаружам в лилаво, че розово имам колкото искате, ами ако накрая е момче  newsm78 аууууууууууууууу

# 582
Маминки каквито и да са бебоците да са живи и здрави,тава е най-важно  Peace Е ако при мен се окаже госпожица ще..... newsm44
но силно се съмнявам  Crazy

# 583
Добро утро и от мен маминки Hug

Оле немога да повярвам,че навън се диша днес и щом тази сутрин се събудих завита това е  newsm44

И на нас трима различни доктори ни казаха , че ще имаме мома обаче колкото пъти отидем с мъжа ми в един магазин за бебешки неща и едната продавачка вика "Ами ако излезе момче" и ни вкарва винаги в едни филми #2gunfire Не, че ако дойде момче ще го върнем, но все пак сме подготвили всичко за госпожица Rolling Eyes

Спокойно мога да кажа лек и прохладен ден newsm53 newsm53 newsm53

# 584
  • София
Tommelise, нищо не каза за педикюра - доволна ли си?
Аз сега се разглеждах и довечера ще трябва сама да се оправя.
Вчера успях за маникюр, и беше блаженно - с мацката и в салона лаф, чудо ... не усетих как мина.
А най-гадното е, че трябва скоро да махна и лака, и ръце и крачка. Хич не си харесвам ноктите без лак, ако можех още в болницата щях да се намажа - ама Докторката ми ще ме изгони, по нощница направо  Mr. Green

Отивам да посвърша нещо, имам един шкаф да оправям, в който е събирано всичко ненужно - кой знае какви изненади ме очакват  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт