Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правилата за превоз на деца в кола?
Какви са разликите между бебешка кошница за кола и столче за кола?
Какви са препоръките за транспортиране на новородени в кола?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правилата за превоз на деца в кола?
Законът за превоз на деца в кола забранява транспортирането на деца в система за обезопасяване, обърната в посока, обратна на нормалната посока на движение на превозното средство, когато е прикрепена към пътническа седалка с предно разположен въздушна възглавница, освен ако възглавницата не е деактивирана.
-
Какви са разликите между бебешка кошница за кола и столче за кола?
Бебешката кошница за кола е предназначена за новородени и е пригодена специално за автомобили, докато столчето за кола е подходящо за по-големи деца. Обикновено кошниците се използват от 0 до 13 кг, докато столовете могат да бъдат използвани от 0 до 36 кг. Кошниците обикновено са обърнати назад към посоката на движение за по-голяма безопасност, особено през първите месеци на бебето.
-
Какви са препоръките за транспортиране на новородени в кола?
Препоръчително е да използвате бебешка кошница за кола, която е проектирана за безопасно транспортиране в автомобила и трябва да бъде монтирана обратно на посоката на движение, особено през първите месеци от живота на бебето. За по-големи деца се препоръчват детски столчета за кола, които обикновено са фиксирани постоянно към седалката на автомобила.
-
Какви са препоръките за транспортиране на деца в автомобил при горещо време?
-
Мога ли да посещавам църква на 40-ия ден след раждането?
- от 4.30 до 6.30 гледотияяяяя ама правих и матикюр.
ето това е 

добри утро и отмен аз съм поспаланка
боядисана съм , подстригана лакирана мисля че няма да ми направят проблем в родилното нооо... краката мъжо ми ги лакирва аз не мога да сес гъна до там коремяето ми е остро като стрела .....а нося момиченце...цси4ки миказват момяе аз напазарих в розово и трима доктори ми казват момиче все различни дано не грешат

.И като за финал бих искала да Ви помоля да дадете по едно гласче за моето малко съкровище.Мисля,че първо трябва да харесате страницата и след това ви дава да гласувате под снимката.Много Ви благодаря предварително
аз това съм го проспала