Отговори
# 585
  • у нас
е как да не съм доволна Crazy- от 4.30 до 6.30 гледотияяяяя ама правих и матикюр.
на крачетата съм с един оранжаво розов лак Crazy, а на ръцете с френски и цвекета от същия лак като този на крачката Peace
има едно кремче за крака- кератолин се казва- много е добро и го препоръчвам Peace 4-5 лв  е Peace ето това е Peace
ако някой е срещал и др. хубави и не са по 20 лв да каже Peace
иначе днес мисля за отида да си купя един комплект за френски и лентички и да се правя до раждането само така. На късите ми нокътчета стои супер Heart Eyes
остава да с боядисам и подстрижа и съм готова да раждам Laughing, че после кой знае кога ще мога да си обърна малко внимание и да се поглезя bowuu

# 586
Добро утро!   bouquet

На мен пък всички ми казват, че корема ми е за момче. Д  bouquet Дрън дрън...аз вярвам на ехографа.  Wink

Tommelise, крем Здраве за крака е страхотен. Струва лев и нещо.  Wink

Дани, дааам, ще има скорошно включване от Деси ама да се сафирясат малко, че 1 месец в болница хич не и е било леко.  Confused

А мама на Део и Ема и Ема ще ги изпишат или утре или в други ден.  newsm44

# 587
 newsm03 добри утро и отмен аз съм поспаланка smile3533 боядисана съм , подстригана лакирана мисля че няма да ми направят проблем в родилното нооо... краката мъжо ми ги лакирва аз не мога да сес гъна до там коремяето ми е остро като стрела .....а нося момиченце...цси4ки миказват момяе аз напазарих в розово и трима доктори ми казват момиче все различни дано не грешат newsm12

# 588
  • София
Аз досега с на Ейвън кремовете за крака се мажа, но и с Лимонов, навсякъде го продават за 2 лв. - мазничък, чуден ... а и миризмата ми понася.

Жаничка, и моя корем според бабите е за момче, ама не ги слушам ... Вярно, че и предишният път ми беше същия, ама на една майка - един корем, мой си е, как да се промени  Joy Joy

# 589
  • Варна
 Добро утро, мами чета че се разправяте за кореми!На мен кво ми се случи, както си пазаря и влиза една баба и ми вика как ще се казва момчето.Аз такива няподготвени изцепки така да не обичам.Викам и не е момче а мома.А като за момче съм го носела много разбирачи навсякъде станаха всички чак се дразня. #2gunfire

# 590
  • Sofia, Bulgaria
Тук наистина е почнал истински бебевалеж  newsm44.Честито на новите оголемили се семейства  Hug

много здраве,щастие и любов от тук на сетне по пътя ,който ви предстой да изминете  Hug.
Ние още сме две в едно.Харесала съм си датите 18,19,21 и 24 (просто някакви странни предчувствия),та да видим сега колко ме бива в прогнозите  Wink.Метнах едно око на първа страничка и видях,че се събираме голям отбор за Тина Киркова  Mr. Green.Давайте пароли та да се познаем и гледайте да се засечем по едно и също време там  Mr. Green.спомням си ,че от априлките 2009  се събраха 5 майчета по едно и също време в шейново и всички с мадами и си ги кръстихме "отбора по синхронно плуване".Имаха и обща снимка от родилното  Wink,много сладки бяха.Та защо не и ние така  Peace.Ставам,че с бати ще ходим на зъбар да ни правят и на двамата по една пломба  Confused.Нагласила съм се психически ма да видим къде ще свърша след пломбата  newsm78.И като за финал бих искала да Ви помоля да дадете по едно гласче за моето  малко съкровище.Мисля,че първо трябва да харесате страницата и след това ви дава да гласувате под снимката.Много Ви благодаря предварително  Hug
http://www.facebook.com/photo.php?pid=383175&id=109980022354 … amp;ref=fbx_album.Пожелавам хубав ден на всички Ви и леко раждане на всички,който са зи заплюли днешната дата за събитието (макар и още да не го знаят  Crazy) Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

# 591
  • София
Момичета, нещо важно да ви питам, поне за мене  на дневен ред ...
Избрахте ли педиатър? Тази, която съм харесала не приема от миналата година пациенти, но утре мисля да се пробвам - ще отида да приказваме още сега, за да не е после всичко юрош ...

# 592
А най-гадното е, че трябва скоро да махна и лака, и ръце и крачка. Хич не си харесвам ноктите без лак, ако можех още в болницата щях да се намажа - ама Докторката ми ще ме изгони, по нощница направо  Mr. Green

На краката не махам аз  Naughty Laughing Няма нужда.
Мисля тези дни да посетя моята маникюристка.

# 593
  • Варна
misseli, моите и тримата ще са при един педиатър. Че и аз като имам проблем с него се консултирам  Mr. Green.  Баткото ви няма ли доктор?

Emilli Arie, гласувах за малката сладурана.

# 594
Добро утро! И аз да се отчета за днес. Бях на тонове - добре са и контракции нямах, че миналия път лентичката за контракциите ми беше по-начупена и голяма от тази с пулса на бебето. Но днес е ок и за щастие се оказа,че даже нямам бактерии в урината, както мислихме, явно шишенцето е било замърсено предния път. Това е при нас, колко е хубаво така като нещата са ок  Hug

# 595
  • София
Здравейте и от мен!
Аз станах раничко ,взех си една баня ,кафе ,закуска и се нагласям пред компа ,да си прекарам деня  Crazy .
И на мен ми се е случвало да ми кажат че чакам момче много се дразня!Последния път с мъжо си вървяхме по улицата и гледам отсреща на една пейка седи една баба.Веднага ми се прииска да я заобиколя и да не минаваме покрай нея ,ама мъжо не поиска да се отклони от пътя.И тази баба като минахме покрай нея се провикна "Момче ще е" и мъжо "Не ,момиче" и тя "Не,не объркали са".Супер гадно ми стана от тези реплики ,почувствах се сякаш ме уочаса таз бабичка и ходих на църква да паля свещичка после.

# 596
Ооо, за пола и на мен само ми разправят обратното. Аз имам момче, те ми казват, че ще е момиче. Даже един циганин веднъж като ми се виста на прозореца на колата и като почна: "Како, како, момиче шъ имъш". А бе, викам, момче ще имам, бягай от тука сега.Той пак:"Не, како, момиче шъ е кът ти казвам". Аз пак, момче ще е, махни се от тук сега, той:"НЕ, мъ како, не разбираш ли, момиче шъ е". Оооооо  #2gunfire . И свеки и тя в началото, усещала,че момиче щало да е, нищо,че лекарите казали момче, то момиче щяло да е.

# 597
Цяла сутрин си мисля, коя мама днес ще ме разплаче от умиление и ето тя била Дана 2010!  Hug

Дана, да ви е жив и здрав малкият мъж!
Да расте силен и смел!
Да е весел и безгрижен!

Много щастие и любов на цялото ви семейство!!!   bouquet

Метнах едно око на първа страничка и видях,че се събираме голям отбор за Тина Киркова  Mr. Green.Давайте пароли та да се познаем и гледайте да се засечем по едно и също време там  Mr. Green.

Предлагам да се разпознаваме по нощниците - нали всички си купихме едни и същи  Mr. Green

# 598
  • София
antonia, малко е сложно при нас, т.то баткото го наблюдаваха в болница, в която работех, вече 3 г. не съм там и трябва да сме на платен прием, а детската консултация ми излиза солено - за прегледи, ваксини, таксува се самата инжекция, знаете как е. А сега го водя там само като има проблем, и др. е да платиш 20 лв. Иначе, съм го записала при една докторка, само заради направленията, но тя за малко бебе не става, просто не ми допада, нищо лично ...
Др. вариант, който обмислях е да го запиша при семейната ни докторка, и тя да дава всеки път направление за педиатър, ама не зная дали така ще се получи. Утре ще обикалям по кабинети да видим.
Ако някой има добър педиатър в район Люлин или Св. Тройца, моля да казва  Praynig

# 599
  • Sofia, Bulgaria

Цяла сутрин си мисля, коя мама днес ще ме разплаче от умиление и ето тя била Дана 2010Hug

Дана, да ви е жив и здрав малкият мъж!
Да расте силен и смел!
Да е весел и безгрижен!

Много щастие и любов на цялото ви семейство!!!   bouquet

Метнах едно око на първа страничка и видях,че се събираме голям отбор за Тина Киркова  Mr. Green.Давайте пароли та да се познаем и гледайте да се засечем по едно и също време там  Mr. Green.

Предлагам да се разпознаваме по нощниците - нали всички си купихме едни и същи  Mr. Green

Thinking аз това съм го проспала  newsm78 та каква нощница да си купя  hahaha
Антония мерси много за гласчето за Габи  Heart Eyes Hug
уфффф нещо не ми се получи цитата май

Общи условия

Активация на акаунт