Отговори
# 660
AKSPET - ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРНЦЕСКАТА!!![/color] Браво на теб, миличката олекнало ти е най-накрая, толкова лежане му удари, много се радвам за вас, желая ви много щастие  bouquet
ЕЕЕЕЕее най-сетне цял ден чакаме бебе хахахахаххахахахах и аз само надничам от сутринта Simple Smile

# 661
  • някъде в България
Честита дъщеричка на мама AKSPET   

Честито завръщане у дома на мама Бебчо и близнаците   bouquet

# 662
                 ЧЕСТИТА РОЖБА НА AKSPET. ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА КУКЛИЧКА .

beb4o_fb  радвам се , че си у дома с любимите хора . много , ама много  Hug          

Лелеееееееееееееее момичета вече ме е много шубе, ама много .

# 663
  • някъде в България
Да сервирам по едно фрапенце да се рахладим във тежкия следобед  Grinning

# 664
Akspet,

да ви е честита малката - голяма сладурана!!!

Да расте жива и здрава,
да е много щастлива и обичана!!!

bouquet

# 665
  • Пловдив
akspet, честита първа рожба! Да Ви е жива и здрава и много послушна  bouquet
Бързо възстановяване на теб!!!

Ние току-що сглобихме леглото Laughing Сега ще започват да се борят със скрина Laughing

# 666
Може ли и на мен паролка?

# 667
Лелеееееееееееееее момичета вече ме е много шубе, ама много .
И менеееееееее, а уж ми е за трети път! Mr. Green

# 668

ето я и днешната изненада  Grinning
Честито на мама Акспет !

# 669
 hahaha Умрях от смях докато четях какво дебнене е паднало за ново бебе. А пък ние на бая дълъг и сладък лаф си бяхме заседнали.  hahaha

AKSPET, ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА!!! ДА ВИ НОСИ САМО РАДОСТ И ЩАСТИЕ!!!   newsm51

beb4o_fb, добре дошли у дома! Като имаш време ще чакаме да разкажеш как е минало всичко.  Hug

# 670
За очите бях на консултация още към 6тия месец и ми препоръчаха секцио заради някакви изменения в ретината. Сега, като съвсем наближи, се чудя дали да не чуя и второ мнение. Нося контактни лещи с диоптър -6, защо апаратът винаги изкарва много по-висок диоптър, отколкото реално носим на очила или лещи? Според апараjd ми беше някъде -8. Лекарката каза, че при такъв висок диоптър нямало как да нямам изменения в ретината. Според вас има ли смисъл от второ мнение? Сега виждам, че при други жени с -7 си е ок нормално раждане.

Честит нови бебенца  smile3525 newsm32

# 671
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА, AKSPET! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, ДА РАСТЕ УМНО И ПОСЛУШНО ДЕТЕ! Hug   bouquet

И днес не пропуснахме без бебче. Simple Smile

# 672
  • София
Честито на мама Акспет!  bouquet
Да им е жива и здрава и много послушна! Hug Heart Eyes  bouquet

# 673
brawn, да, аз съм с -7 и нямам проблем с ретините, както не веднъж сме обсъждали, диоптъра няма много общо. Ако не ти е правен преглед с Голдман, направи го, ако ти е правен такъв и лекаря ти е казал, че имаш проблем, то тогава няма как...секцио.

# 674
hahaha Умрях от смях докато четях какво дебнене е паднало за ново бебе. А пък ние на бая дълъг и сладък лаф си бяхме заседнали.  hahaha

И аз много се забавлявах  Joy - като рецидивисти , влизаме, гледаме , проверяваме и бягаме  Joy

то и аз какво се смея ,като съм по същия начин .  Mr. Green Mr. Green Mr. Green - само дебна  

Общи условия

Активация на акаунт