Отговори
# 645
  • някъде в България
Знам че доста станаха предложенията за заглавия ама ако приемата още ето две от мене:
Време не остана Септемврийското човече ще се гушка в мама
В коремчето е тясно вече чакаме си Септемврийското човече

# 646
fata_morgana, определено не са те гледали с Голдман, а това е прегледа, който трябва да си направиш, особено ако имаш някакви притеснения. Диоптърът няма никакво значение, аз съм с -7, но ретините ми са ок, мога да раждам нормално.

# 647
  • Словения
water4e,за втрори път каза,че не вижда мадурки,ама не бил на 100%,така че ,май докато неизлезе няма да сме сигурни какво ще е  Mr. Green !И да не видят няма нищо,тръпката така е мн голяма  Hug .
п.с.Даниелкка

Да, нали?!  Heart EyesАз днес си затраях на прегледа и питах само за тегло, нека си е изненада полът - щом досега устисках, ще почакам още малко Laughing Пък тя лекарката ми едва ли не с чингел трябва да й вадиш думите от устата, но важното е че всичко ни е наред и вече сме почти 3 кг:)))  
хубав ден от мен, момичета и да се пазите  bouquet

# 648
Така се получава като само един очен лекар си имаме в момента в нашия град  Crossing Arms Май ще трябва да се ходи до някой по-голям на частно...

# 649
  • София
Привет!
beb4o_fb, добре сте се завърнали вкъщи! Звучиш много добре! Целувки на бебчовците и леко аклиматизиране!  Hug Heart Eyes
misseli, стискам палци докторка, която си харесала да ви запише!  Simple Smile Много е трудно да намериш свестен педиатър. Нашият уж само добри мнения за него, подкрепял това-онова, изявява се като медийна звезда в Часът на мама/Денят е прекрасен и там като го слушаш е в час с новите тенденции - изключително кърмене до 6 м. без вода и тн. А в реалност си кара по старому, добре че има откъде да се информирам. Лошото е че при него записани часове не важат и се чака много, но не ми се занимава да го сменям, че да не стане от трън на глог. Но ние така или иначе се лекуваме с хомеопатия, така че го ползвам само за диагностика.
Щица, добре че сподели за болничния, сега видях че и моя е дошъл.  Simple Smile Веднага си пуснах една он-лайн поръчка. Уж само бутилка за вода за Ивана щях да поръчвам, а накрая сметката стана над 70 лв. Ама тоя сайт ми е любим и отдавна му се бях наточила - http://www.littleowl.bg Peace Не е за бебета, но пък има страшно идейни игри и занимавки за малчуганите. Дано по-бързо ти се оправят очите!  Hug Защо не отидеш и при друг специалист, може пък да предложат по-различно лечение.
Днес бях и аз на очен преглед и протече точно по начина, който описваш. Сега като се сетя май след последния апарат на Голдман ме накараха да си измия очите и ми капнаха някакви капки за дезинфекция. Та сигурно и при теб са капнали. Обратното би било ужасно, да заразят бременна жена малко преди раждането.
Иначе ми дадоха зелена светлина за раждането. Laughing Че при мен проблемът с очите е малко особен, не е в диоптрите. Предния път без малко да ми препоръчат секцио, но след консултация с акад. Василева ми разрешиха да раждам нормално. Peace
След малко пък съм на преглед при хомеопатката, да видим какви хапченца ще ми препоръча. Ще питам и за капките на д-р Бах и други алтернативни методи.

# 650
  • София
beb4o_fb, добре дошли - чакаме снимки, ... ти си знаеш  Hug Hug

Мирка, сайта го зная, страхотен е. Поръчвала съм оттам едно сандъче със съкровище. Има адски идейни нещица. Много съм си харесала едни закачалчици, нищо че нямам къде точно да ги сложа, ама ... що пък не ... Ще изчакам и аз болничния  Mr. Green

Това с педиатрите е кофти работа, в момента болшинството казват - ами, ти си решаваш, може и така, може и инак. В смисъл не се интересуват и не четат тези ми ти хорица, кое, как и защо. Много ми допадна следното интервю преди време, може и да сте го чели: http://missby.wordpress.com/2010/01/27/solids-doctor/

# 651
*Мирка*, нищо не са ми слагали след Голдман-а, нито са ми казвали да си измия очите... общо взето и заради това си мисля, че ми е от там инфекцията, а и съвпада появата на зачервяването с инкубационния период и датата на прегледа.... Ужасно, неужасно... това е положението, дано се оправя скоро, че в момента нещата са трагични.

# 652
лелеллеле 5 страници за няколко часа  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy - какво правите вие бре  Joy
 Аз пък да ви кажа

ИМАМЕ БЕБЕЕЕЕЕЕЕЕ

МАМА AKSPET Е РОДИЛА ДНЕС СУТРИНТА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА АНДРЕА - 3550 ГР. И 50 СМ.   

Да им е жива и здрава и много да ги радва 
bouquet  bouquet  bouquet

сега се връщам да ви чета

# 653
Иуууххуууууууууу тъкмо на време влизам да честитя на :
Мама AKSPET да им е жива и здрава принцесата  newsm51
Мама beb4o на вас много щастие за напред с новите попълнения в семейството  twin_neutral

# 654
 newsm62 newsm62 newsm62

малееее какво дебнене е паднало днес - съжалявам,ама нали бяхме на лекция от 11:00 и после ,като заседнахме в едно заведение та се прибрах в  16:30ч. и нямаше как по-рано да ви пусна съобщението .

# 655
misseli, благодаря за статията, много ми беше интересно  Hug Повечето ми приятелки се доверяват на точно такива педатри и кърменето приключва безславно във втория месец. Още преди да започна да се интересувам и да чета по темата чувствах, че захранването е правилно да е след 6-ия месец.

Да е жива и здрава малката принцеска на мама AKSPET   bouquet

# 656
  Жива и здрава бебка на  AKSPET   bouquet

# 657
  • София
   Честита  бебка на  AKSPET     bouquet

# 658
Честита дъщеричка на мама AKSPET!   bouquet   Да е жива и здрава малката принцеска!

# 659
Дали може някой да ми прати парола за албумчето?

Общи условия

Активация на акаунт