123 Американки пият и пеят в чест на Томас Едисън и неговите наследници!

• 25 751
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
  • Boston, MA
При моят син работи "ще ти изхвърля колите".  Laughing Той е, меко казано, обсебен от хот уилс, и това работи. Има и безнадежни ситуации, разбира се. Понякога се заинатява сериозно. И отвръща вече. Наскоро се разправяме и той ми иска сок, аз му казвам Който НЕ слуша, няма сок. Той започва да реве, и вика Кажи ДА слуша, мама.  Laughing

Laughing

На Дани крясъците, като опре ножа до кокала, са "I wanna listen, I wanna listen". Казваме му, че това е в неговия контрол, ама... явно си мисли, че като го каже, изведнъж става истина.

Отскоро се опитва да ми преброи до 3, за да му дам шоколад примерно, или ме кара да казвам на Боби "Боби, ако още един път извадиш дрехите от шкафа, you're gonna be "аказам".  Laughing   

# 226
Абе, много са сладки. След един изпълнен с тръшканици и разправии ден, си лягаме вечерта и аз му чета приказка. После си говоркаме и той по едно време изтрясква Аз искам да те слушам, мама.... ееех, размаза ме....

# 227
А на мен ми казва "мамо сърдиш ли ми се? мамо извинявай, моля те мамо извини ме" и това го чуваме всеки път, като се държи зле, т. е. много ефект няма значи  Grinning  или ако се бави, а не броя до 3 "мамо защо не ми броиш числата" Laughing

# 228
Хахаха, Джоджо е много смешен, когато направи беля, примерно го гледам как най-нагло изсипва няколкото останали в чашата капки мляко. И го питам Защо сега така? И той, с кравешки поглед:  Джоджо без да иска... ай, ходи се разправяй...  Laughing

# 229

Да вярно Лени ...едно време какви ни ги говореха родителите  Joy

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 16:59 от victoria

# 230
Много ми хареса идеята за змията в зоопарка...  Grinning И за вълка също, много находчиво, Лени!

# 231
Докато едната половина поне от форума спи  да използвам да ви покажа сестричките.

1вите 3 снимки са най-пресни от преди 2 дена са

......................

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 05:17 от victoria

# 232
Вики, страшно сладки сестрички, пу-пу!

# 233
еха че голяма Клои,чудни моми,Вики
*
не плашим с нищо,баща им е против до степен че и бг приказки отказва да четем че били зловещи..голям спор водихме около 3+ години,аз се предадох и блажено се отдадохме на франклин и подобните му..наказваме  с тайм аут и то с цел овладяване на адреналина,не е особено поучителен инак този метод..отнемането на неща слабо важи,играчки и тв не ги вълнуват,прецакаха няколко покани за рд и фънски мероприятия и това определено има файда..

# 234
Пу-пу, Вики!

# 235
Вики, дето има една приказка:
Машалла  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 21:18 от Лeни

# 236
Чудесни деца, хубави снимки, браво Вики!
 Мда, бързо растат чуждите...

# 237
Вики, великолепни са девойките  Heart Eyes
Много здрави и щастливи да са ви, кажи, моля, Клоуи на кой прилича?

(и снимките уникални и лещата - по-дългата  Wink)

# 238
  да използвам да ви покажа сестричките.

Прекрасни са  Heart Eyes !

# 239
Вики, хубави деца имаш, да са ти живи и здрави .Плами е на вълна бебета, веднага си хареса Клоуи "my baby"

Общи условия

Активация на акаунт