за детето от другата жена

• 37 664
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 1 155
Тази тема се превърна в "яко плюене".
Интересно, защо никой не плюе мен?
Безинтересна ли съм или страшна?

# 1 156

Не съм прочела какви прегрешения имаш  Laughing

# 1 157

Защото разсъждаваш много трезво и спокойно!  Peace

# 1 158
Добре, можете ли честно в такъв случай да кажете какво точно искате от тези мъже?
Не им искате парите, едното дете името го има, на другото майката не го иска... какво искате от тези мъже?
Това, което нямат, но няма да го имат.
Просто да са мъже, а не мекотело.

# 1 159
Говоря за любовника на Елиема, а не за Деси. З

Виж сега, щом сее този "човек" семето си и създава поколение, след това, трябва да носи отговорност за него. Както е отговорен за едното си дете, така трябва да бъде и за другото, и.....ако ще още 10 направи, за всички деца трябва си поеме отговорността. Чудя ти се защо по дяволите го оспорваш.

В цялата случка / и в двата случая/ най-виновни са именно "мъжете", но те най-не го отнасят. Тъкмо напротив.

Не оспорвам нищо за децата, но никой не казва нищо за законното му дете. То също, като детето от любовницата му ще е ощетено и емоционално и материално, н анего кой ще му помогне?
Не ме разбирайте погрешно - мисля и за двете деца, като за жертви на едни много глупави възрастни хора.

Не, не си безинтересна, просто си интелигентна, макар казусът ти да е сходен. Или поне можеш и си си поела отговорността като всеки нормален човек, без да плюеш по жени, мъже и всякакви други, с които н еси н аедно мнение.

# 1 160

Теб пък не съм те и забелязала.Сега ще те видя!

# 1 161
# 1 162
И понеже съм наясно със случая на Снежи, мога само да й дам своята морална подкрепа!Нищо, че и при нея има подобни нюанси. За пореден път се убеждавам, че мъжете са плужаци, без изключения, но затова сме ние жените или поне някои от нас - да мислим!

# 1 163
  • София
Azzy , само защото си мисля, че е добре детето да има баща и да го има в акта за раждане.Знам, че е нож с 2 остриета......
Елиема, фигурирането в акта за раждане няма да даде баща на детето.
Ако пожелае някой ден- ще го осинови, да речем.
Ако пожелае- ще посещава дъщеря си и ще бъде баща за нея. Ако не желае да установи контакт с детето си, няма смисъл просто.
Затова, аз мисля, че е редно да изчакаш да видиш как се отнася- имам предвид посещава ли малката редовно, по собствено желание и ако това продължи достаъчно дълго, можеш да счетеш, че има желание да бъде баща и заслужава да бъде вписан като такъв.
Ако забележиш, че се ослушва и избягва посещенията при малката, чисто и просто приемаш трезво истината, без да си вкарваш допълнителни автоголове, като му даваш права върху детето си.

# 1 164
Разбира се,че ще и симпатизираш-тя не ти опонира....Колко избирателно наистина!

# 1 165
Ази мисли доста правилно. Това ако зарежем емоциите и дадем воля само на логичните разсъждения. Но той ако не иска да е истински на детето, Ели и без това не може да го принуди по никакъв начин.  Peace

# 1 166
Говоря за любовника на Елиема, а не за Деси. З

Виж сега, щом сее този "човек" семето си и създава поколение, след това, трябва да носи отговорност за него. Както е отговорен за едното си дете, така трябва да бъде и за другото, и.....ако ще още 10 направи, за всички деца трябва си поеме отговорността. Чудя ти се защо по дяволите го оспорваш.

В цялата случка / и в двата случая/ най-виновни са именно "мъжете", но те най-не го отнасят. Тъкмо напротив.

Не оспорвам нищо за децата, но никой не казва нищо за законното му дете. То също, като детето от любовницата му ще е ощетено и емоционално и материално, н анего кой ще му помогне?
Не ме разбирайте погрешно - мисля и за двете деца, като за жертви на едни много глупави възрастни хора.

Не, не си безинтересна, просто си интелигентна, макар казусът ти да е сходен. Или поне можеш и си си поела отговорността като всеки нормален човек, без да плюеш по жени, мъже и всякакви други, с които н еси н аедно мнение.
Законното дете, макар и в трудна възраст, е вече изградена личност, имало си е и има двама родители, които го обичат и не е ощетено в никаква насока.Дори и някога майка му и баща му да се разведат, говоря по принцип, този факт няма да се отрази на психиката му.Така че не се притеснявай толкова.

# 1 167
  • София
Azzy, има нещо вярно в това, че така бащата може да тормози майката, но аз съм на мнение, че е по-добре да се припознае детето. Колкото и да е, това ще го накара да поеме финансовата отговорност за детето. Нищо друго няма да се постигне, разбира се, но истината е, че и това не е никак малко.
Иначе това, за което може да попречи е да не даде декларация за излизане на детето в чужбина, но вече има доста такива казуси, които се решиха с по едно дело.

# 1 168
Разбира се,че ще и симпатизираш-тя не ти опонира....Колко избирателно наистина!

Пък ти имаш мозък като аспиринче - с една гънка hahaha

На всеки, според заслуженото, Деске!Яд ли те е ?! И не е вярно, че не ми е опонирала, върни малко по - назад в темата!Но го прави с такт и стил, а ти просташки. Е, как да се държа с теб?! Joy

# 1 169
Ели, какво искаш от бащата на дъщеря си?
 Нали не искаше да ги развеждаш, сега разбирам и името му не искаш. И наистина след прочетеното от Azzy  съм склонна да се съглася, че е добро решение, тогава защо пусна темата дали жена му ще приеме детето? Нали нищо не искате от тях? Защо ти е въобще жена му да приема детето ти?
Парите му не искате, името също, беше казала, че не искаш да ги развеждаш, тоест не се бориш за това да живее с вас...
ПП. Държа да отбележа, че не се заяждам, а просто се опитвам да се върна на първоначалната тема.

Общи условия

Активация на акаунт