за детето от другата жена

• 37 660
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Айдеее, намери се някой да блесне като се изака на метеното!

# 1 141

Azzy , само защото си мисля, че е добре детето да има баща и да го има в акта за раждане.Знам, че е нож с 2 остриета......
Ама аз нещо не мога да разбера  Rolling Eyes. Вие сте заедно за да си причинявате неприятности ли, да си играете на прееби другарче ли  newsm78.
Все си мисля, че като големи хора на по 30+ и то които се познавате от по 100 години,  сте наясно кой какво и защо. Верно е, че аз с мъже идиоти и говеда не съм си имала работа, може би наистина не знам на какво са способни ,но все си мисля че и тези вашите не са говеда, щом все пак ги обичате, нали така  Simple Smile

# 1 142
Да, но Деси каза, че не му иска парите. ...

Те пък едни пари... Но по-добре с тях, отколкото без никаква издръжка.

Така е, детето трябва да ги получава, но този май ще чака жена му да ги плаща, макар това Деси да не би трябвало да я касае, важното е детето да получава, каквото заслужава. Това е ясно, по това не споря.

Просто много ми се иска, ама много,  Деси да успееше да го види този мухльо такъв какъвто е, ама май е мисия невъзможна!

# 1 143
Да, но Деси каза, че не му иска парите. ...

Те пък едни пари... Но по-добре с тях, отколкото без никаква издръжка.

Така е, детето трябва да ги получава, но този май ще чака жена му да ги плаща, макар това Деси да не би трябвало да е касае, важното е детето да получава, каквото заслужава. Това е ясно, по това не споря.

Просто много ми се иска, ама много,  Деси да успееше да го види този мухльо такъв какъвто е, ама май е мисия невъзможна!

А за на мухльото детето, законното, имам предвид, някой сеща ли се? newsm78

# 1 144
...
Просто много ми се иска, ама много,  Деси да успееше да го види този мухльо такъв какъвто е, ама май е мисия невъзможна!

Всичко с времето си.

ПП - той няма друго дете, нито законно, нито никакво.

# 1 145
 Той няма дете от жена си.

# 1 146

Но от шантонерката има нали.Защо не направи услуга на жена си и не се разведат, и щом толкова се обичат с гадината да се вземат.Явно не му пука особено за нея.Поне така изглежда.

# 1 147
Говоря за любовника на Елиема, а не за Деси. За мъжа на Деси, разбрахме, че жена му е ялова още преди няколко теми, като искаше да се среща с бабата.

# 1 148

в развития ориенталски свят това е от време оно ... за хареми чувала ли си  Joy Joy  изпростяхте  Peace

Чувала съм,що?Ти харем ли предлагаш на любовниците?
Манталитета ни е остатък от времето на харемите,тук,по нашите земи!

И особенно у мъжката част на България този манталитет все още е доминиращ!По отношение на собствеността им!За чуждото-евалаааа

# 1 149
Аз си го признавам-искам този мъж да живее с нас и никога не съм го крила.Не искам каквито и да е пари(той не,че ги има).Не чакам да ме прибере в тях-имам си жилище.По-скоро той може да дойде при мен.Що се отнася до доверието-струва ми се,че не бих могла да му вярвам-не и след всичко,което като цяло обезмисля желанието ми да живеем заедно.Наистина чувствата ми са голям хаос в момента.Сама себе си не разбирам.
Vagabond,престани.За пореден път ти казвам-жена му не е ялова.Спри да говориш така.Не ти прави чест!

# 1 150

Но от шантонерката има нали.Защо не направи услуга на жена си и не се разведат, и щом толкова се обичат с гадината да се вземат.Явно не му пука особено за нея.Поне така изглежда.
Защото жената е ялова и няма никой друг който да я вземе. Тя не иска да се развежда с мъжът си и освен това много харесва шантонерката Peace Ясна?

# 1 151
Момичета - само не се хвайщайте на новите провокации, които и без това вече обсъдихме!  Peace

# 1 152
Говоря за любовника на Елиема, а не за Деси. З

Виж сега, щом сее този "човек" семето си и създава поколение, след това, трябва да носи отговорност за него. Както е отговорен за едното си дете, така трябва да бъде и за другото, и.....ако ще още 10 направи, за всички деца трябва си поеме отговорността. Чудя ти се защо по дяволите го оспорваш.

В цялата случка / и в двата случая/ най-виновни са именно "мъжете", но те най-не го отнасят. Тъкмо напротив.

# 1 153
Аз си го признавам-искам този мъж да живее с нас и никога не съм го крила.Не искам каквито и да е(той не,че ги има).Не чакам да ме прибере в тях-имам си жилище.По-скоро той може да дойде при мен.Що се отнася до доверието-струва ми се,че не бих могла да му вярвам-не и след всичко,което като цяло обезмисля желанието ми да живеем заедно.Наистина чувствата ми са голям хаос в момента.Сама себе си не разбирам.

А тръгна на мен да ми правиш разбор  hahaha психологичн профайл, ако ме разбираш Joy

Както и да е, вие сте загубена кауза, ама дано да чете някое момиче или жена, което е на косъм да стане във вашето положение и да види за кво иде реч, та да се откаже навреме.

# 1 154
А ти си една изгубена душа!

Общи условия

Активация на акаунт