за детето от другата жена

• 37 619
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 1 230
Какво сте направили, момичета  Scream
Малей, 20страници сте изписали, докато аз разходя бебка.
Отивам да ви дочета  smile3529

# 1 231
  • Варна
Eliema поправи ме ако греша, но ти не каза ли, че когато е разбрал за детето таткото е казал, че няма нищо против, но да е без ангажименти. Ти си се съгласила тогава, а сега го търсиш за припознаване, издръжки и прочие. Не е ли малко (даже не толкова малко) подло от твоя страна?

# 1 232
Наистина някои постове ми напомнят как навремето баба ми гледаше "Андреа Селесте" и ронеше сълзи над житейските й драми.

# 1 233
То щастливи семейства, в които съпрузите да се обичат, има. Но не всички са такива. А за мен между другото най-важното е, че съществувам. Това, че в живота има неща, които биха били по-хубави (може би), е така, но важен е самият живот!

# 1 234
Vagabond,сами ли сме си направили децата?Бащите им съзнателно са участвали в този процес.

# 1 235
  • София
Глупости говорите.
Драмите на децата са отражение на родителите.
Ако има мелодраматизъм с родителите, ще има и с децата.

Айде да ви дам пример, понеже няма да ме разберете.
Мъжът ми отсъства. Ама като казвам отсъства, разбирайте, че се виждаме общо не повече от два месеца годишно, сборно.
Твърдо съм убедена, че ако съберем времето, което средностатистическият мъж с любовница прекарва при нея, ще се окаже, че с мен мъжът ми прекарва по-малко време, отколкото другите мъже с любовниците си.
Включително и по празници.

Обаче мелодраматизъм в моето семейство няма. Няма и с дъщеря ми, която е на четири и половина, съвсем адекватно дете.
Няма грам усещане за липса на баща или самота или каквито там си представяте мелодрами.
Не рева пред телевизора и не гледам захласнато звездите на фона на протяжна музика с пълни със сълзи очи, или каквото там си представяте.
надявам се схванахте какво се опитвам да ви кажа.

# 1 236
Vagabond,сами ли сме си направили децата?Бащите им съзнателно са участвали в този процес.

Моля, каза ли нещо?Или подухна ветрец в тази жега ? newsm78 hahaha

# 1 237
  • Варна
Azzy Не спомена ли, че е имало въпрос от нейна страна дали баща и я обича? Моите деца не са ме питали подобни неща. Значи за нея все пак има драма.

# 1 238
  • София
Azzy Не спомена ли, че е имало въпрос от нейна страна дали баща и я обича? Моите деца не са ме питали подобни неща. Значи за нея все пак има драма.
Мисля, че не беше АЗЗИ, а Метнова  Peace (но и аз вече се обърках в темата  Thinking)

# 1 239
  • София
Ох, някои постове са толкова мелодраматични, че упорито се старая да не напиша някой подходящ коментар. Разяснителен, имам предвид.
Моля ви, животът е различен от сериалите, които следите.

Вашият живот може и да е различен.Но в крайна сметка кой както си го направи,нали?За какво се жените по дяволите,като почти всеки си имал по някой.Отврат.Щом ви харесва заблуждавайте се че няма щастливи хора,които истински да се обичат.Жалко за вас.Нали?
О, да, именно. Който, както си го направи. Изобщо не се заблуждавам, че има щастливи хора, напротив, знам го със сигурност.

# 1 240
Наистина някои постове ми напомнят как навремето баба ми гледаше "Андреа Селесте" и ронеше сълзи над житейските й драми.

За това хората са станали толкова гадни напоследък.Всичко идва от семейството.Няма как дете,което не е научено да има някакви морални ценности и себеуважение,да стане нормален и добър човек.Лошото е,че уважаващите себе си и хората около нас,останахме много малко.Жалко наистина.

# 1 241
Eliema поправи ме ако греша, но ти не каза ли, че когато е разбрал за детето таткото е казал, че няма нищо против, но да е без ангажименти. Ти си се съгласила тогава, а сега го търсиш за припознаване, издръжки и прочие. Не е ли малко (даже не толкова малко) подло от твоя страна?

Оххххххххххххххх, за пореден и последен път ще кажа, че не го търся за припознаване.Той сам реши така, и не виждам, ако наистина го желае, причината да му откажа.Ако това ти изглежда толкова подло, каква ли ще съм ако послушам съвета на някои хора тук, и реша да го съдя?

# 1 242
Не мислите ли, че живота на децата се определя от техните родители? И за какво се водят дебати след като фактите говорят за настоящите обстоятелства още преди дори да се появят децата?! Това как ще си прекарват празниците дали с баща си или без, и кога ще му подаряват подаръците - и Елиема и Деси вероятно вече знаят.

Всеки прави различни компромиси със себе си и живота си.

Аз не само, че не бих родила дете на обвързан мъж, ами и не бих имала връзка с такъв. Просто не мога да приема факта, че ще дели свободното си време и с друга, че ще се разкъсва от мисли по две жени и т.н. Дори не мога да се влюбя в мъж, който не е отдаден само на мен. Но това съм аз. Има хора мислят по друг начин.. и се примиряват с други обстоятелства.

# 1 243
Децата "попиват" от родителите и средата си като цяло!
Родителите често се оправдават с децата си, като не осъзнават, че те самите вгорчават живота на отрочетата си със своята собствена нестабилност!
Сътресения (къде по-големи, къде по-малки) има в живота на всички деца (малки и пораснали!), но как те ще преминат през тези етапи от развитието си до голяма степен зависи от нас възрастните!
Който както си го направи!!!

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 17:07 от pudding

# 1 244
  • София
Вярно е, Северина. Попита ме, аз го казах в отговор на твърденията, че децата задават такива въпроси и моето дете, което расте в семейна среда, с много любов и грижа, въпреки всичко ми зададе такъв въпрос.
Аз знам колко са чувствителни децата и след като моето дете задава такъв въпрос, какво остава за дете в малко нестабилна и неясна семейна среда.

Общи условия

Активация на акаунт