за детето от другата жена

• 37 632
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 1 215
Снежи,аз много отдавна съм си отговорила на този въпрос,но явно ми е трудно да се примиря с отговора.Още повече когато и да искам да спра да го виждам няма как...
П.П.Единия празник е с мен,а на другия-със съпругата си.Явно е добър балансьор. Simple Smile

# 1 216
Еее - недей така, Шанталче. Бедняците ще останат без наследници и после кой ще "робува"?  Twisted Evil
Не, разбира се. И те са хора, може да е бедничко момчето, ама ако е честно и почтенно и не прави извънбрачни деца - няма за какво да се притесняват нито той,нито жена му  Peace. Но този, който се прави на тарикат и шейх - трабва да е готов да си плати цената  Crossing Arms

# 1 217
...Или на Коледа когато си кукат майката и детето сами,а човекът е при законното си семейство-какво.Това как се компенсира.

Това ще кажат те - вероятно където и с който са били на последните празници и Коледи.
И на Коледа и на Нова година и на рожденният му ден е бил със мен. Не знам какво е лъгал жена му, но беше факт. (Това когато ходех със женен, не сега, за тези които не знаят)

Ааа!!! Глупости!  Naughty  Те любовниците само реват самотни по празниците!  Laughing Wink

П. С. Сега те разбрах (за поста ти преди този мой).

# 1 218
Изобщо не е задължително любовницата да стои сама на празниците и да рони сълзи. Има всякакви случаи, така че е излишно да се обобщава за това как всички са си провалили живота.
ПП - вече има толкова много семейства, в които и двамата си имат по някой и си прекарват основното време с него, че просто ви се чудя дали правите обобщения на база житейски опит или ви се иска да е така - нещастната любовница, отритната от обществото, сама си гледа детето и плаче пред телевизора...

# 1 219
Те, не, но децата на "тати" може би да.
Не мога да си представя просто горкото дете, купило или направило подарък на тати, а него го няма за д аму го подари.  Cry

# 1 220
  • София
Ох, някои постове са толкова мелодраматични, че упорито се старая да не напиша някой подходящ коментар. Разяснителен, имам предвид.
Моля ви, животът е различен от сериалите, които следите.

# 1 221
  • София
Не мога да си представя просто горкото дете, купило или направило подарък на тати, а него го няма за д аму го подари.  Cry
E, това важи с пълна степен и за децата на разведени родители, така че нека не изпадаме в драми

# 1 222
Голям драматизъм наистина...Гадно е,но за това да мисли баща му.

# 1 223
Права си, argun. Факсче - ти също.

А децата са най-потърпевши - и на съпругата, и на любовницата, и на разведените родители. Не може всички семейства да са щастливи, дори и да го искаме. За мен в крайна сметка е хубаво, че се раждат деца!

# 1 224

А, я си представи две и повече такива деца, които са създадени специално, за да примамят чуждия тати при тяхната мама?!

# 1 225
Драма или не, такива случаи има не само в турските сериали.  Wink

# 1 226
Аз сериали не гледам. Joy
Достатъчен ми е форумът и моя живот - самият! hahaha hahaha

# 1 227
Хайде стига драми де!Ако детето знае, че татко му е на работа, ще страда ли?Освен това тати може да умее да се реваншира, така че детето да е на седмото небе.

# 1 228

А, я си представи две и повече такива деца, които са създадени специално, за да примамят чуждия тати при тяхната мама?!
Не знам защо са си родили деца, не ме и интересува особено, но съжалявам всички деца-и тези на любовницата и тези на съпругата.

# 1 229
Ох, някои постове са толкова мелодраматични, че упорито се старая да не напиша някой подходящ коментар. Разяснителен, имам предвид.
Моля ви, животът е различен от сериалите, които следите.

Вашият живот може и да е различен.Но в крайна сметка кой както си го направи,нали?За какво се жените по дяволите,като почти всеки си имал по някой.Отврат.Щом ви харесва заблуждавайте се че няма щастливи хора,които истински да се обичат.Жалко за вас.Нали?

Общи условия

Активация на акаунт