за детето от другата жена

• 37 643
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 1 200
Не! За това си мисли каква би била реакцията й, АКО разбере и дали това не би попречило на изпълнението на ангажиментите, поети от таткото. Да, обсъдихме, че това зависи от бащата, но си мисля, че всяка майка на нейно място все пак би искала да има поне бегла представа какво би последвало. Не е заритала да го отнема от семейството му. Просто мисли за детето си.

П. С. Допълних предния си пост.

П. С. 2. Наистина се чудя как не разбирате какво иска тя. Друг е въпроса дали ви се вижда правилно или не. А останалите дискусии бяха предизвикани не от Ели, а от всички нас - списващите.

# 1 201
Аз наистина го искам,но не на всяка цена.Осъзнавам,че не мога да го накарам насила.Просто ако той искаше щеше да е при нас.Явно не сме му достатъчни.Може би наистина обича съпругата си.Факт е ,че не е при нас.И ще трябва да свикна с това и да продължа живота си без него,колкото и да ми е мъчно сега.

# 1 202
Аз поне имам мозък!Ставаш жалка в опитите си да обиждаш.
За мен човек, който позволява да го разиграват по този унизителен начин, не само теб, ами и  детето ти (горкото), капка мозък няма!
Eliema,стига си противоречи, бе момиче, наистина спри вече.
Не се ли умори и да отговаряш избирателно?
Не чакала никой да й реши проблемите, не беше ли ти тази, която твърдеше, че иска съпругата му да разбере и да сложи някакъв край????????
Знам, че няма да ми отговориш, а и не искам да имам контакт с такива като теб, макар и виртуално.

# 1 203
  • София
Ами аз не случайно казах за онзи другия мой познат, че е заможен. Абе направо е богат.
Така, че спокойно може да си позволи да решава ситуацията по един такъв начин, при положение, че е състояние да компенсира всичките си жени и деца за неудобствата и същевременно да бъде баща на всичките си деца.

Но тук, според мен не говорим за такъв случай. Този човек не ми изглежда стабилен финансово. Елиема, извинявай, знам, че каза, че е заможен, но аз не оставам с такива впечатления.

# 1 204
Миличка,с какво разиграва детето ни?При него положението ще е като на дете с разведени родители.Ще си го вижда,ще го взима когато реши.Те ще си поддържат нормални контакти.За съжаление няма да живеят заедно.

# 1 205
Не! За това си мисли каква би била реакцията й, АКО разбере и дали това не би попречило на изпълнението на ангажиментите, поети от таткото. Да, обсъдихме, че това зависи от бащата, но си мисля, че всяка майка на нейно място все пак би искала да има поне бегла представа какво би последвало. Не е заритала да го отнема от семейството му. Просто мисли за детето си.

П. С. Допълних предния си пост.

П. С. 2. Наистина се чудя как не разбирате какво иска тя. Друг е въпроса дали ви се вижда правилно или не. А останалите дискусии бяха предизвикани не от Ели, а от всички нас - списващите.

Е, не се притеснявай, че не разбираме какво иска:) Ти нали след всяко нейно изказване ни обясняваш  Wink

# 1 206
Ъм, аз не бих искала за детето си баща, който го навестява, докато законната му съпруга е на работа и се съобразява с нея.  Stop
Но това ти го казах и в другата тема, така че предлагам да спрем дотук с твоята история.

# 1 207
Момичета, дайте им игнор на тия двамата с паралелните връзки. Не знам изобщо досега как не сте го направили. То се случва човек да се подхлъзне по мъж обвързан или със семейство, ама 15 г. да не може да направи своя избор не бих търпяла. Спрете да се интересувате и от тях и от съпругите им, не е здравословно за вас самите, че и за децата ви.
Стига сме съдили момичетата, очевидно е че децата им са желани, а не случайност. Същата отговорност носят и бащите им. От къде на къде Елиема ще мисли за детето му, да помисли баща му...
И още нещо - наблюдавам, че при мъжете - това да имат по няколко деца от две жени примерно при някои се смята за престиж и добро благосъстояние.

# 1 208
Тук само за пари ли става въпрос.Купил и жилище,осигурил я.Че какво от това.По празниците при кое семейство ще бъде няма ли значение.Или на Коледа когато си кукат майката и детето сами,а човекът е при законното си семейство-какво.Това как се компенсира.С подаръци?Не винаги парите са важни,а това детето да усеща ,че е обичано и щастливо с родителите си.Това няма как да се купи.А това,че са го избрали сами си е техен проблем и затова се мисли много преди да се създаде детето,а не после да се пита по форумите-как ще реагига съпругата.

# 1 209
Ами аз не случайно казах за онзи другия мой познат, че е заможен. Абе направо е богат.
Така, че спокойно може да си позволи да решава ситуацията по един такъв начин, при положение, че е състояние да компенсира всичките си жени и деца за неудобствата и същевременно да бъде баща на всичките си деца.
Еми аз все повтарям, че трябва да се внимава на кого раждате деца, ама все има някои, които си мислят че се шегувам Wink

# 1 210
По празниците при кое семейство ще бъде няма ли значение.Или на Коледа когато си кукат майката и детето сами,а човекът е при законното си семейство-какво.Това как се компенсира.

Това ще кажат те - вероятно където и с който са били на последните празници и Коледи.

# 1 211
Еее - недей така, Шанталче. Бедняците ще останат без наследници и после кой ще "робува"?  Twisted Evil

# 1 212
Няма значение-точно така е.Лошото е когато малко не ти стига за да го изхвърлиш от живота си,виждайки какво става.Знаеш ли колко пъти съм казвала-край,стига толкова.И след това пак съм прощавала.Явно наистина трябва много сила за да се разделиш с някого,към когото имаш чувства.
Деси, ще ти трябва дълго време, но ще започнеш да си задаваш и въпроса "А, той мен обича ли ме и въобще обичал ли ме е?" и не дай боже другия "Обича ли детето ми?"
Като си отговориш на тези въпроси с "Не".
В любовта не може само да се дава/изключвам децата/ .Всеки човек е индивид и малко или много егоист.

# 1 213
...Или на Коледа когато си кукат майката и детето сами,а човекът е при законното си семейство-какво.Това как се компенсира.

Това ще кажат те - вероятно където и с който са били на последните празници и Коледи.
И на Коледа и на Нова година и на рожденният му ден е бил със мен. Не знам какво е лъгал жена му, но беше факт. (Това когато ходех със женен, не сега, за тези които не знаят)

# 1 214
  • София
Разбира се, че става въпрос и за пари.
И по принцип, в описаната ситуация с моя познат, именно парите му осигуряват възможност да бъде баща на всичките си деца.
И мъж на всичките си жени, както се оказва.
Имам предвид истински, пълноценен баща, а не да се крие като мишка.
Направил, каквото направил, после си поема отговорността.

Бас мога да хвана, че Елиема не се вълнува за парите на бащата, но той се скатава именно заради това.
Страх го е да не си наруши житейския комфорт.

Общи условия

Активация на акаунт