за детето от другата жена

• 37 809
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 135
  • по пътя на светлината
Като е толкова дребно ,защо изместваш темата с този проблем?
Честно да ти кажа  и аз като бабите -язък ти за образованието и за всичко което си,толкова ли се свършиха мъжете ,че се хващаш с този тип като удавник за сламка?

# 136
Какъв удавник за сламка, Кали, имат 15 годишна връзка.
Не можеш да си с някой човек 15г. и да нямаш чувства и планове с него.
Не става дума за редовна изневяра, развод и нова съпруга.
Ако той е искал да се разведе е можел, ако е искал да я напусне Елиема нямаше да решава да има дете с нея.
Разбери, че има такива мъже. Обича ги и двете, иска и двете, и с двете има деца.
Жената в случая май разбира, че времето на истината наближава и иска да предвиди максимално реакциите на
съпругата. Въпреки, че съпруга й, ако я познава, ще му е пределно ясно какво ще последва .....

# 137
Ами има паралелни семейства, именно.
Ти планираш ли да говорите ( 3мата) за ситуацията, детето ти е на 9 месеца, той не разбрах има ли деца от другата си жена.
Питайте я какво мисли, как се чувства, очертайте границите и това е.
Мъжът ти ( всмисъл, бащата на детето) какво мисли?  Говорили ли сте?
нито ще сте първите, нито последните 2 жени на 1 мъж .. просто трябва да определите правилата - на нечетно число е с нея, на четно с теб или нещо такова.  Може дори да решите всички да се съберете под един покрив! Хем ще делите разходи, хем ще можеш да контролираш микробиологията на  ...титулярката, така да я наречем Grinning  Хич не се шегувам.

Така би било най-честно, но....Той явно се страхува от този момент и го отлага във времето.Разбирам го, защото и в моя брак, при вече взето решение, и аз отложих много дълго този разговор.Тоест явно трябваше да се случи нещо, което да ми помогне да приключа.Не е лесно , а в неговия случай той рискува да загуби доста, ако тя поиска развод.А не е моя работа да й казвам.

# 138
  • E-CLM & CH-VD
A как може ти да й изписваш лекарства, като ако си професионалист, много добре знаеш, че без микробиология не може да се назначи лечение? Въобще сигурна ли си на 100%, че точно съпругата му, а не поредната му любов е тази, което те снабдява с инфекциите? И че той й дава изписаните от теб лекарства, а не ги хвърля в първата кофа за боклук?  ooooh!

# 139
A как може ти да й изписваш лекарства, като ако си професионалист, много добре знаеш, че без микробиология не може да се назначи лечение? Въобще сигурна ли си на 100%, че точно съпругата му, а не поредната му любов е тази, което те снабдява с инфекциите? И че той й дава изписаните от теб лекарства, а не ги хвърля в първата кофа за боклук?  ooooh!

Да,сигурна съм на 100%, защото видях резултатите от изследването, след като той я накара да отиде на лекар, въпреки, че тя е твърдяла, че нищо й няма.Сигурна съм, защото проблема при мен се повтаряше, а тя взе да се оплаква от някакви болки, се оказа, че тогава е сметнала за ненужно да се лекува, защото нищо й е нямало по нейна професионална преценка.И когато стигнаха до Плевен при един известен гинеколог, се оказа, че има влачено от години възпаление.И сраствания и т.н.И да, понякога дори съпругите получават възпаления!Откъде и от кого го е получила тя, не ме интересува.Факт е,че не се е грижила за себе си както трябва!!!Та стига вече сте се заяждали на тази тема!
И да допълня-след като най-сетне реши да се лекува проблема приключи!

# 140
  • по пътя на светлината
Не разбирам....той след толкова години връзка,не е готов да каже на съпругата си,че има дете,ти се надяваш,че той ще си даде името....
Що за ,,мъже,, се навъдиха,комплекси ли избиват ,като водят двойствен живот?
Как обичате тези плазмодии?

# 141
Той пожела да си даде името.Аз не съм настоявала за това.Бих искала, да, но не съм настоявала.На практика дори при наличие на припознато дете съпругата може да не научи ако примерно не й се наложи да вади удостоверение за семейно положение.Всъщност не съм сигурна дали и там ще се впише тази информация newsm78
А между другото тези плазмодии, които ние обичаме, са обичани и от съпругите си и са избрани и от тях за бащи на децата им Laughing

# 142
  • по пътя на светлината
А....не ,не бих обичала подобно същество,дори не бих го допуснала до себе си...
Предпочитам да си живея сама с детенце.

# 143
Такаааа. Дали съм разбрала правилно? Омъжена жена и женен мъж, които много се обичат, след седем години платонична връзка, започват да "консумират" любовта си. Жената се чуди защо стои при благоверния си, който е просто ужасен (тя не лъже, не мами.....), а мъжът....е, той си е построил комунизма - вечер си ляга при здравно необразованата си съпруга, а денем - си споня младините като полюбнува любовницата си екстремно - я в кола, я в храсталак, я в хотел. И този мъж една хубава сутрин решава, че емоциите са му малко и си казва; "Защо да не спретна едно дете на любовницата си, която ми е нещо като алтернативно семейство".
Мисля си, че в опита си да не признаеш пред себе си и пред детето си грешките си, ти нямаш реален поглед над ситуацията.
Как би реагирала съпругата - никой не знае. Аз, като такава, не бих се зарадвала особено на едно братче/сестриче на детето ми, което олицетворява 16-годишна лъжа. Не бих контактувала с детето, но не бих забранила на моето да прави това, естествено не и в дома ми. Единственото, което бих поискала, е да се срещна с любовницата и да и кажа в очите й мнението си за жена, успяла да съсипе два брака /което мнение ще ти го спестя/.

# 144
Цитат
И да допълня-след като най-сетне реши да се лекува проблема приключи!
или ти се  излекува?що пък проблема да идва от нея?може пък да е от теб,а?
случилото се случило но поне не я обиждай.

# 145
А какво ти е отношението към сина ти от първия брак? Разбира ли, че детето от любовника е най-щастливото събитие в живота ти? Laughing 15 години тайна любов с любовника не е ли повлияло на отношенията в "семейството ти", за да стане съпругът ти черният демон в този форум? Коментарите за жената на любовника ти ги подминавам като израз на ниска култура и лошо възпитание.
Дете от любовницата ли? - Мухльото заминава при него, за да го възпита като себеподобие.

# 146
Такаааа. Дали съм разбрала правилно? Омъжена жена и женен мъж, които много се обичат, след седем години платонична връзка, започват да "консумират" любовта си. Жената се чуди защо стои при благоверния си, който е просто ужасен (тя не лъже, не мами.....), а мъжът....е, той си е построил комунизма - вечер си ляга при здравно необразованата си съпруга, а денем - си споня младините като полюбнува любовницата си екстремно - я в кола, я в храсталак, я в хотел. И този мъж една хубава сутрин решава, че емоциите са му малко и си казва; "Защо да не спретна едно дете на любовницата си, която ми е нещо като алтернативно семейство".
Мисля си, че в опита си да не признаеш пред себе си и пред детето си грешките си, ти нямаш реален поглед над ситуацията.
Как би реагирала съпругата - никой не знае. Аз, като такава, не бих се зарадвала особено на едно братче/сестриче на детето ми, което олицетворява 16-годишна лъжа. Не бих контактувала с детето, но не бих забранила на моето да прави това, естествено не и в дома ми. Единственото, което бих поискала, е да се срещна с любовницата и да и кажа в очите й мнението си за жена, успяла да съсипе два брака /което мнение ще ти го спестя/.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=473066.0

# 147
milalena ,не, нищо не си разбрала.Няма храсталаци, няма коли, няма набързо през деня.Дъъъълги разговори на питие след работа, гушкане цяла нощ и нежелание за тръгване сутрин....Много ти е евтина представата за любов.

duh4enceto, това ровене вече стана банално.

sabina_k , чудно как изкривявате думите ми!До този момент за бившето си семейство говорех само като за несполучливо.Не съм изкарала бившия "черен демон", нито себе си перфектна.Да, изневерявах му, но това се случи за първи път много години след като той започна да ме бие.Може ли да не задълбавате и на тази тема?
Сина ми беше свидетел на случващото се в къщи и съответно след първоначалния шок прояви разбиране.Сега е по-близък с мен, отколкото с баща си.

# 148
Съвсем накратко-връзката ни е от близо 15 години, по време на брака му.И сега имаме бебе.

Браво, 15г. и тя не знае ли, а теб това положение кефи ли те...питам само...чисто любопитство, не те виня Hug
какво значение има за теб дали ще мрази детето или не?

Да ме кефи?Този ми избор ми донесе много страдания.И голямо щастие с това детенце.За съжаление не можем да избираме кого да обичаме...Но тези въпроси ги обсъждаме в една друга тема....

sabina_k  ви даде линк към нея.Чудесно, че се е сетила-който иска, може да прочете историята ми в развитие Simple Smile

# 149
Въпрос към настоящите съпруги-как бихте реагирали, ако някога разберете, че съпруга ви има дете от любовницата си?
Първо да започнем с това, че въпросът ти е меко казано нелеп!!!
Нима очакваш отговори от типа на "Много ще се радвам", "Ще го поздравя за решението му да увеличи броя на наследниците?" и т.н.
Ти самата като съпруга и любовница-би ли се зарадвала на дете от друга жена?
Винаги, когато пише любовница с такъв проблем е ясно, че тя копнее, гадната съпруга да се разведе с него, но тя пък, съпругата, в повечето случаи е голям тапир и хич не се усеща, че трябва да му бие шута и да го остави на разположение на любовницата му! Големи гадове са туй съпругите, ей!!! Не дават на човек туй, което ИСКА и това е то Laughing
За себе си ще кажа, че и аз съм от гадните съпруги, дето хич не искат детето на любовницата и не биха го приели с отворени обятия! Не, няма да го обичам, защото било част от него-напротив, точно затова няма да го обичам!!!

Общи условия

Активация на акаунт