за детето от другата жена

• 37 834
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 150
Между другото не е приятно нито да си съпруга, нито любовница, на мъж, който си позволява да има и двете! Всички ги боли! Пък децата колко страдат е отделен въпрос!
П.П Гъбите са най-малкия проблем в отношенията ви и хич не ме вълнуват Mr. Green

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 07:28 от бухал

# 151
Бухал, благодаря и на теб, и на другите момичета за дадения отговор на въпроса ми.За мое съжаление до този момент повечето са силно негативни по-отношение на хипотетичното за вас дете.Че не бихте били във възторг  е разбираемо, че бихте мразили жената, е ясно, но че не бихте възприели детето като част от мъжа, когото обичате, е непонятен за мен факт.
А по отношение на това, че твърдо и убедено вярвате, че всяко едно наше действие и дума цели да отнеме съпруга ви-успокойте се, избийте си го от главата- след като сме видяли кофтите страни на брака, трудно бихме повярвали, че с друг мъж би било по-различно!
Съжалявам, че видях темата, пусната от Деси твърде късно-чак когато беше заключена.Не можах да се включа, за да ви кажа, че не е задължително тя да цели бабата да въздейства върху бащата.Не само че не е задължително, но и е доста глупаво предположение.Аз също съм се питала дали тази жена, майката на таткото, не е редно да знае за внучето си.И още се питам, но не зная кой е правилния отговор на този въпрос.В моя случай тя не контактува с таткото от много години.Разминават се по улицата все едно не се познават, и внука й от него не я познава!!!!!!Та аз съм се чудила дали тази жена като майка не страда, че сина й я е отхвърлил(случилото се между тях е доста сериозно и явно за него непростимо).Дали не страда, че не може да се радва на внука си и дали не би била щастлива да познава поне роденото извън брака му дете?Това не е по темата и не е нужно да почваме дебати по този въпрос.Давам ви го като пример, че абсолютно по никакъв начин този въпрос не може да е със задна мисъл!

# 152
Елиема, аз не съм била негативно настроена ни към тебе, ни към Деси. Виждала съм го варианта на 'един мъж с различни деца', та знам, че комбинации по тоя свят има всякакви.
Не можеш, обаче, да очакваш толкова много една жена да обича мъжа си, че да изпадне в див възторг, разбирайки , че той има друго отроче.
Тук някоя девойка беше писала как светът и се срива за минути, как студена пот я облива....не е лесен процес това, вярно, дете е и не е виновно, но то е плод на една ЛЪЖА. По дяволите, това е, което най-много дразни съпругата. Лъжата.

# 153
А ти какво точно искаш от този мъж?  Какво очакваш от него? Да се омъжиш за него ? Издръжка ли? Това, какво искаш никъде не уточняваш!
Ти например, какво по-добро ще му предложиш? Освен липсата на гъбките, разбира се Mr. Green

# 154
Ако сега този мъж ти каже, че има дете от друга жена, ти ще го приемеш-така ли да го разбирам?
И няма да си обидена и яростна?

# 155
Бухал, аз не съм с висши медицински познания, обаче се надявам г-жата микробиолог да  му е направила тройния тест, преди да почнат да работят за бебе. Embarassed
то, гъбите, са най-малкият проблем. Аз съм писала и друг път, умирам от ужас да не се заразя с ХИВ, въпреки че никога не съм имала рисково поведение.ю
Дори с мъжа ми почнахме да спим чак след като се направиха 2 пълни изследвания 2 29-та поликлиника. Който иска-може и за луда да ме обяви, ама...

# 156
Че мен хич гъбите им не ме интересуват! Да си ги оправят! Тук нали за отношения говорим в случая!Не разбирам от медицина-не коментирам

# 157
  • Няма такава държава!
...Че не бихте били във възторг  е разбираемо, че бихте мразили жената, е ясно, но че не бихте възприели детето като част от мъжа, когото обичате, е непонятен за мен факт...

Ама ти сериозно ли? Трябва да обичам детето, защото е част от съпруга ми??? Стига бе, каква част - то си е отделно същество, нова личност. Аз дори моите си деца, от съпруга ми, не ги обичам заради факта, че са от него, обичам си ги по съвсем други причини. А хипотетичното дете ще възприема като част от една лъжа и съответно доста ще ми е трудно да обичам доказателството за тази лъжа. Да не говорим, че дори самия мъж след подобно разкритие едва ли бих обичала. По тази логика - ти обичаш ли децата му от брака му с въпросната жена с ниска медицинска култура /ако има такива де/? Щото и те са негово продължение, част от него - ще се грижиш ли за тях, като стане нужда?

# 158
Цвете, и аз това попитах.

Абе, мама му стара, защо все се очаква Другата да разбира, да проявява търпение, да е снизходителна? ooooh!

# 159
Ами има паралелни семейства, именно.
Ти планираш ли да говорите ( 3мата) за ситуацията, детето ти е на 9 месеца, той не разбрах има ли деца от другата си жена.
Питайте я какво мисли, как се чувства, очертайте границите и това е.
Мъжът ти ( всмисъл, бащата на детето) какво мисли?  Говорили ли сте?
нито ще сте първите, нито последните 2 жени на 1 мъж .. просто трябва да определите правилата - на нечетно число е с нея, на четно с теб или нещо такова.  Може дори да решите всички да се съберете под един покрив! Хем ще делите разходи, хем ще можеш да контролираш микробиологията на  ...титулярката, така да я наречем Grinning  Хич не се шегувам.

Така би било най-честно, но....Той явно се страхува от този момент и го отлага във времето.Разбирам го, защото и в моя брак, при вече взето решение, и аз отложих много дълго този разговор.Тоест явно трябваше да се случи нещо, което да ми помогне да приключа.Не е лесно , а в неговия случай той рискува да загуби доста, ако тя поиска развод.А не е моя работа да й казвам.
Защо ти да не можеш да й кажеш?Нали си едната страна в триъгълника?Не знам на острия или на тъпия ъгъл? newsm78

# 160
Не мисля, че е нужно Елиема да и казва! Ако мъжът наистина иска да е с нея, то сам ще каже на съпругата си и ще си тръгне!
Когато един мъж, обича една жена- нищо не може да го спре!

# 161
А ти какво точно искаш от този мъж?  Какво очакваш от него? Да се омъжиш за него ? Издръжка ли? Това, какво искаш никъде не уточняваш!
Ти например, какво по-добро ще му предложиш? Освен липсата на гъбките, разбира се Mr. Green

На мястото на съпругата-опаковам ти го с "достойнството" и с любов ти го подарявам !
Обичайте се,говорете си дълго под рева на бебето ./колко ли време ще сте заедно постоянно/
Бъди сигурна,че вече си има 3-та ...следваща.
Май за Плевен става въпрос - имам познат хирург,който е на 450 лв заплата.
Вие г-жа микробиолог,разбира се че имате интерес от издръжка!
Може да решиш да емигрираш,заради детето /има такава тема тук/
Пак са необходими средства.....
30% от Плевенчаните се изнесоха на гурбет в Испания.Останаха пенсионери и бивши
военни.Основен източник на доходи -сводничество/проституция/,наркопласьорство/наркомания/.

# 162
...Че не бихте били във възторг  е разбираемо, че бихте мразили жената, е ясно, но че не бихте възприели детето като част от мъжа, когото обичате, е непонятен за мен факт...

Ама ти сериозно ли? Трябва да обичам детето, защото е част от съпруга ми??? Стига бе, каква част - то си е отделно същество, нова личност. Аз дори моите си деца, от съпруга ми, не ги обичам заради факта, че са от него, обичам си ги по съвсем други причини. А хипотетичното дете ще възприема като част от една лъжа и съответно доста ще ми е трудно да обичам доказателството за тази лъжа. Да не говорим, че дори самия мъж след подобно разкритие едва ли бих обичала. По тази логика - ти обичаш ли децата му от брака му с въпросната жена с ниска медицинска култура /ако има такива де/? Щото и те са негово продължение, част от него - ще се грижиш ли за тях, като стане нужда?
Написах ясно в първия си пост-или ще му бия дузпата, ако чувствата ми към него не са достатъчно силни.Ще допълня-или не ми е възможно да му простя.Или, ако остана с него, ще ПРИЕМА детето като част от него и от живота му,защото е негова кръв и плът.НИКОГА не бих останала с мъжа, настоявайки той да зареже детето си.Аз не мога и не трябва да бъда по-важна за него от децата му-и да ме боли, това е истината.Бих го приела, не казах-обичала, защото не е възможно, и бих се грижила за него, и ЗАРАДИ МЪЖА,КОГОТО ОБИЧАМ, бих се ОПИТАЛА да не правя разлика между моето дете от него и детето от другата.

# 163
Защо е това проучване, в такъв случай? Едни приемат детето на любовницата, други като мен-не!

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 20:03 от бухал

# 164

На мястото на съпругата-опаковам ти го с "достойнството" и с любов ти го подарявам !
Обичайте се,говорете си дълго под рева на бебето ./колко ли време ще сте заедно постоянно/
Бъди сигурна,че вече си има 3-та ...следваща.
Май за Плевен става въпрос - имам познат хирург,който е на 450 лв заплата.
Вие г-жа микробиолог,разбира се че имате интерес от издръжка!
Може да решиш да емигрираш,заради детето /има такава тема тук/
Пак са необходими средства.....
30% от Плевенчаните се изнесоха на гурбет в Испания.Останаха пенсионери и бивши
военни.Основен източник на доходи -сводничество/проституция/,наркопласьорство/наркомания/.

Их, вярно, как не съм се сетила още преди 15 години да взема да забременея от него, че да ме издържа до края на живота ми! doh doh
 LaughingИ защо ли след забременяването не останах със съпруга си, който ми осигуряваше добър стандарт на живот? dohХем той да ни издържа, хем истинския баща да дава пари!
Станахте смешни с тези изказвания!
И, между другото, живеем доста далеч от Плевен Laughing

Общи условия

Активация на акаунт