Ама ти сериозно ли? Трябва да обичам детето, защото е част от съпруга ми??? Стига бе, каква част - то си е отделно същество, нова личност. Аз дори моите си деца, от съпруга ми, не ги обичам заради факта, че са от него, обичам си ги по съвсем други причини. А хипотетичното дете ще възприема като част от една лъжа и съответно доста ще ми е трудно да обичам доказателството за тази лъжа. Да не говорим, че дори самия мъж след подобно разкритие едва ли бих обичала. По тази логика - ти обичаш ли децата му от брака му с въпросната жена с ниска медицинска култура /ако има такива де/? Щото и те са негово продължение, част от него - ще се грижиш ли за тях, като стане нужда?

Или това пишеш като оправдание за пред съпругата,зад гърба на която двамата с плазмодия сте се моого обичали,цели 7г ПЛАТОНИЧЕСКА любов,после още 8 г плътска.Айде молам ти се,недей така.
Абе я създаите подфорум Любовницата.дайте да видим всички вариации на тази тема,защотт тук много глуяости се дрънкат.
Аз предполагам жена му трябва да заобича и първото ти дете,защото видите ли,любимия и мъж слага рога с майка му,може би дели времето си м/у законното дете,извънбрачното си и първото на любовницата,ми значи жена му да вземе и нейната си любов да раздели на 3.Я да и го предложите моля!
Аз лично НЕ ТИ ВЯРВАМ!