за детето от другата жена

• 37 930
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 165
...Че не бихте били във възторг  е разбираемо, че бихте мразили жената, е ясно, но че не бихте възприели детето като част от мъжа, когото обичате, е непонятен за мен факт...

Ама ти сериозно ли? Трябва да обичам детето, защото е част от съпруга ми??? Стига бе, каква част - то си е отделно същество, нова личност. Аз дори моите си деца, от съпруга ми, не ги обичам заради факта, че са от него, обичам си ги по съвсем други причини. А хипотетичното дете ще възприема като част от една лъжа и съответно доста ще ми е трудно да обичам доказателството за тази лъжа. Да не говорим, че дори самия мъж след подобно разкритие едва ли бих обичала. По тази логика - ти обичаш ли децата му от брака му с въпросната жена с ниска медицинска култура /ако има такива де/? Щото и те са негово продължение, част от него - ще се грижиш ли за тях, като стане нужда?
Написах ясно в първия си пост-или ще му бия дузпата, ако чувствата ми към него не са достатъчно силни.Ще допълня-или не ми е възможно да му простя.Или, ако остана с него, ще ПРИЕМА детето като част от него и от живота му,защото е негова кръв и плът.НИКОГА не бих останала с мъжа, настоявайки той да зареже детето си.Аз не мога и не трябва да бъда по-важна за него от децата му-и да ме боли, това е истината.Бих го приела, не казах-обичала, защото не е възможно, и бих се грижила за него, и ЗАРАДИ МЪЖА,КОГОТО ОБИЧАМ, бих се ОПИТАЛА да не правя разлика между моето дете от него и детето от другата.
Абе не ми говори глупости  #Crazy Ти сега препрочете ли си написаното ?Ти себе си уважаваш ли?Или си напълно луда-каква е тази такава любов,заради която ще обичаш не само ЧУЖДОТО дете,ами и плод на дългогодишна изневяра,подигравка с личноста ти,с любовта ти,с доверието,със семейството ти,подигравка с твоите деца,ТВОИТЕ  #Crazy

Или това пишеш като оправдание за пред съпругата,зад гърба на която двамата с плазмодия сте се моого обичали,цели 7г ПЛАТОНИЧЕСКА любов,после още 8 г плътска.Айде молам ти се,недей така.
Абе я създаите подфорум Любовницата.дайте да видим всички вариации на тази тема,защотт тук много глуяости се дрънкат.
Аз предполагам жена му трябва да заобича и първото ти дете,защото видите ли,любимия и мъж слага рога с майка му,може би дели времето си м/у законното дете,извънбрачното си и първото на любовницата,ми значи жена му да вземе и нейната си любов да раздели на 3.Я да и го предложите моля!

Аз лично НЕ ТИ ВЯРВАМ!

# 166
Елиема, а ти как би реагирала, ако жената разбере и го прати при теб, да си живеете като семейство? Питам те, защото каза, че този вариант в момента те задоволява, да си си свободна.
Ти би ли го приела?

# 167
Да, отново го прочетох, заради теб , и не видях някъде да съм написала, че бих ОБИЧАЛА чуждото дете.И, между другото-не прехвърляйте вашите чувства върху децата си.Баща им, бидейки с друга жена, не се ПОДИГРАВА с децата си.Това няма нищо общо с тях.Има, и засяга единствено съпругата.
Чудно как разсъждавате сега, а когато някой ден някоя се окаже в редиците на разведените, изведнъж очаква новият мъж да приеме и ОБИЧА децата й.И се чуди защо ли, видиш ли, не щял жена с дете.Отговора е едни-не я е обичал достатъчно.Ако един мъж обича една жена, ще обича и децата й.Май мерите с различен аршин,а?

# 168
Тц, не, има общо И С ДЕЦАТА! Абсолютно се подиграва И с децата си, особено пък ако се намират всичките в малък , провинциален град.

Наистина ли не правиш разлика между това да приемеш разведена с детето и твоята съзнателна ситуация? Tired

# 169
Не се впрягай сега за дивотии, питах те нещо, мисля че въпросът ми беше коректен и смислен.
Не те оправдавам, но понеже не ми простееш, се опитвам да се държа нормално.

# 170
Елиема, а ти как би реагирала, ако жената разбере и го прати при теб, да си живеете като семейство? Питам те, защото каза, че този вариант в момента те задоволява, да си си свободна.
Ти би ли го приела?
Ще ти отговоря, макар да не е по темата.Само защото ти си от малкото, които поддържат добрия тон в изказванията си. Hug
След развода си още се кефя на спокойствието в къщи.Нямам идея колко ще продължи това Simple Smile.Засега мисля, че нямам нужда от съпруг и нямам представа така ли ще мисля и след 10 години.Това е истината.Ако остане сам?Слава богу, ще има къде да живее.Не бих искала да се съберем, защото ме е страх, че това може да развали хубавите ни дългогодишни отношения.Ще поискам да живеем отделно, да се радваме един на друг когато имаме желание за това и да си помагаме когато имаме нужда от помощ.Хубавото на липсата на брак е, че не си ДЛЪЖЕН да бъдеш с някого Simple Smile.А за в бъдеще-никой не знае какво го чака, нали така?

# 171
Не се впрягай сега за дивотии, питах те нещо, мисля че въпросът ми беше коректен и смислен.
Не те оправдавам, но понеже не ми простееш, се опитвам да се държа нормално.
Пишех, пишех отговора Simple Smile

# 172
OOO mila Eliema,Ти недей така ми се обяснява.А не си ли забелязала,че:разведените мъже търсят дами с деца?
Защото моите наблюдения са именно такива.Не можа ли да си намериш разведен,самотен мъж,ами именно със женен?Тръпката е в това,да се чувстваш крадла на чуждо или?Историята показва,че мъжете стават непривлекателни за любовниците си,след развод.....те,дамите на временната,откраднатата любов,предпочитат минимални ангажименти към любовника и.....на кой как му говори фантазията.хайде сега кажи,че не съм права  Joy
А по отношение на децата-чудесно си написала,че ти би приела детето на любовницата,защото,видите ли,то не е виновно.Ще ти извадя цитат след малко
А моето мнение си остава такова-вие двамката добре сте се ппозабавлчвали за сметка на семейството му:дете и жена.И друго мнение си нямам.Ами как,бе мила,сте се гушкали до сутринта и сте си гукали,вместо таткото да прочете приказка на детето си,вместо да го погали,да седне до него и да го разпита за тревогите му,за проблеми,съвет да му даде?Или това се случва дистанционно?

А,те за тва писах и аз...............не ти е нужен разведен,нали?хахахахахах
А какви ги търсеше в това семейство?На теб не ти е вървяло,хайде и на друг да му е същото,нали?
ЕЕЕЕ,че съ добра майка бееееееее,ами детето на първата?Добре му е ,нали?А всъщност едва ли те е вълнувало то...........както и собственото ти едва лите е вълнувало....
Ами мила,да се беше развела преди 15 г,извън темата-как обясни на детето си,че ще има братче/сестриче от друг чичико.То как го прие-морално,възвишено или ?А хайде сега му кажи,че чичикоото и ти се гъбаркате от 15 г,да видиш как ще те обича повече,че си била честна и с баща му

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 09:24 от Graziella Toskansk'i

# 173
Graziella Toskansk'i ,
то и авторката не си вярва !  Mr. Green
ПЛАТОНИЧЕСКАТА любов е била 14,5 години ,плътската е 6 месеца
А преди 2 години от кого е била "извънматочната бременност"?
Браво на теб-съпруг,любовник/женен/.
Да не би да са те съкратили или да не те е устройвало трудовото ти възнаграждение?

И точно финансово си си зависима от любовника си !!!
нямаш финанси едно бащинство да платиш/такси/,а дете ще отглеждаш.
После ще пускаш тема като Симон9!

твой цитат:

# 174
лелееееееееееее,еми тва е,морал,морал и само морал
Ма тази,с ниската" " култура-ма нещо много го задържа този мъж,че той се и покрил от любовницата,а  #Crazy
бау,кво стана тук?
А,те за тва писах и аз...............не ти е нужен разведен,нали?хахахахахах
А какви ги търсеше в това семейство?На теб не ти е вървяло,хайде и на друг да му е същото,нали?
ЕЕЕЕ,че съ добра майка бееееееее,ами детето на първата?Добре му е ,нали?А всъщност едва ли те е вълнувало то...........както и собственото ти едва лите е вълнувало....
Ами мила,да се беше развела преди 15 г,извън темата-как обясни на детето си,че ще има братче/сестриче от друг чичико.То как го прие-морално,възвишено или ?А хайде сега му кажи,че чичикоото и ти се гъбаркате от 15 г,да видиш как ще те обича повече,че си била честна и с баща му

# 175
Въпрос към настоящите съпруги-как бихте реагирали, ако някога разберете, че съпруга ви има дете от любовницата си?Вариантите са много-може да е кръшнал и детето да е станало по погрешка.Може да е бивша връзка.Може да е настояща...Може да е съзнателно правено бебе, за което съпруга се грижи...Може да почти алтернативно, второ семейство..Аз съм в положението на другата жена.Била съм и семейна и съм се питала как щях да се отнасям аз към другото дете на съпруга ми, ако ми се беше случило да попадна в такава ситуация.За мен отговорите са 2-ако чувствата ми към този мъж не са достатъчно силни, бих се развела.Ако обаче много го обичам, колкото и да ме боли от предателството, бих приела и бих се грижила при нужда за това дете, защото то би било част от човека, когото обичам.Какво мислите вие по въпроса?

Еми-аз виждам отговора-а вие?
Да, отново го прочетох, заради теб , и не видях някъде да съм написала, че бих ОБИЧАЛА чуждото дете.И, между другото-не прехвърляйте вашите чувства върху децата си.Баща им, бидейки с друга жена, не се ПОДИГРАВА с децата си.Това няма нищо общо с тях.Има, и засяга единствено съпругата.
Чудно как разсъждавате сега, а когато някой ден някоя се окаже в редиците на разведените, изведнъж очаква новият мъж да приеме и ОБИЧА децата й.И се чуди защо ли, видиш ли, не щял жена с дете.Отговора е едни-не я е обичал достатъчно.Ако един мъж обича една жена, ще обича и децата й.Май мерите с различен аршин,а?

Ако сега ми се хванеш за думите-бих приела-и-обичала-моля недей!за да приемеш някого и за да се грижиш за него-значи свиего рода ОБИЧ!

# 176
  • София
Eliema, представи си, че един ден разбереш, че голямата ти любов има трета в многоъгълника. И че тя му е родила дете. Ей тогава може и да успееш да си представиш как би се чувствала съпругата му, ако разбере за вас с бебето.
Макар че сега сигурно ще погледнеш на ситуацията идеализирано, мога да те уверя, че ако ти дойде до главата, няма да я приемеш така, както си представяш сега. Такова нещо да научиш е ужасно тежко, просто не можеш да си представиш колко. При мен дори разбирането беше само за любовница, няма деца, няма 15 години - въпреки това НИЩО не може да те подготви за шока, който изживяваш.
В живота си не съм мразила никой, честна дума, обаче ей богу, това момиченце го ненавиждах. Хем бях напълно наясно, че тя не е виновна, защото е малка, идея си няма какво значи семейство и отговорност, пък и не ми се е клела във вярност на мен.
Така че това как хипотетично разсъждаваме тук и как реално би реагирала някоя от нас са две неща на светлинни години едно от друго.

Graziella, айде по-кротко де, егати грозните постове лееш.

ПАВ, що пък реши, че е финансово зависима от него не разбрах.

# 177
Бърди
Не виждам нищо грозно в постовете си.Това е моето усещане,ако е грозно-значи такова ми е отношението към поведението на авторката ,и въобще към гилдията Любовнички!
Нали Деската каза,че всички,пишещи така,ги е страх от другите,вторите,паралелните и тмп

# 178
Ако той толкова много те обичаше, както се кълне, и както ти смяташ, то щеше отдавна да се е развел...
Нима имотите и имането са по-ценни от любовта ви? Wink

П.С. Гадно е това, което си писала за жена му на едно друго място...и грозно.

# 179
  • тук-там
След развода си още се кефя на спокойствието в къщи.Нямам идея колко ще продължи това Simple Smile.Засега мисля, че нямам нужда от съпруг и нямам представа така ли ще мисля и след 10 години.Това е истината.Ако остане сам?Слава богу, ще има къде да живее.Не бих искала да се съберем, защото ме е страх, че това може да развали хубавите ни дългогодишни отношения.Ще поискам да живеем отделно, да се радваме един на друг когато имаме желание за това и да си помагаме когато имаме нужда от помощ.Хубавото на липсата на брак е, че не си ДЛЪЖЕН да бъдеш с някого Simple Smile
[/quote]

Ето затова сте толкова мразени лИбовниците - искате само сладката страна от живота - вечеря, кино, гушкане, някое парцалче и екскурзийка - а, да и бебе, да не вземе господина много много да се отпуска. Еми не става така - ама късно го разбирате, и за да не изпаднете в тотално неуважение към себе си,  започват обвинения към "тъпата жена", гадния свят и всичко наоколо, което пречи на възвишената ви "взаимна" любов...Като гледам цифрите Емито трябва да е някъде към 40-те, изживяла си любовта си, свободна си и дете имаш - прекрасно. И тъй като в тоя един живот не всичко е розово приеми съдбата си на самотно остаряваща лелка.  Съпругата не я мисли, ако е жена на място, ще си гледа собствения кеф и твоя сеир отстрани. Детето ти естествено въобще не я вълнува...колкото до съпругът - най-вероятно и се иска да ти го преотстъпи целия, ама той явно упорито се дърпа. Peace

Общи условия

Активация на акаунт