за детето от другата жена

• 37 881
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 300
Обичам се достатъчно, повече отколкото обичам него.
Peace В това се крие тайната на здравата връзка.

100 000 евро вършат същата работа  Peace
Хмм, дали да не взема да се обадя на бившия, само преди час пак ме покани на море, за поредна година newsm78
Може и да се навие да ми брои 100 000 евро. Ще се върна веднага, обещавам  Peace

# 301
Хмм, дали да не взема да се обадя на бившия, само преди час пак ме покани на море, за поредна година newsm78
Може и да се навие да ми брои 100 000 евро. Ще се върна веднага, обещавам  Peace

явно му излизаш по-ефтино  Peace за броенето .. едва ли Wink

# 302
  • тук-там
Ако е изненада, няма да преглътна подобна лъжа. Или поне ще ми трябват много години и стотици жестове, за да си възвърна доверието към човека до мен.

100 000 евро вършат същата работа  Peace

Немо, ясно е, че във вашата къща жената стои заради парите, а ти - защото не мрънка, готви  и дава - повярвай ми не при всички нещата са тоооолкова прости. В някои семейства любовта и доверието все още са от първостепенно значение. Peace

# 303
Аз бих го гледала детето. Няма да го оставя на пътя я!Обаче мъжът си  не знам как ще го гледам.

Ще си нарушиш постигнатото спокойствие,заради споходилото го извънбрачно "мъжко" удоволствие?

# 304
Всъщност аз съм най-тъпата бивша, която си срещал, Немо. Вече седем години, му излизам нула  лева Joy Joy Joy
И така ще продължи и занапред  Peace

# 305
Всъщност аз съм най-тъпата бивша, която си срещал, Немо. Вече седем години, му излизам нула  лева Joy Joy Joy
И така ще продължи и занапред  Peace

ооо има и по-тъпи вЕрвай ми ... някои жени кредити на тяхно име са изтеглили за бившите си  Grinning

# 306
  • там край реката
Kato vi gledam pove4eto ste gotovi da a razkasate jiva,a ne se zamislqte 4e i na vas moje da vi se slu4i da se vliubite v nepodhodq6tiq kakto stava ponqkoga,no mai pove4e vi e strah da ne ste v polojeniieto na jenata koqto e mamena,nikoga ne sa izkliu4eni iznenadi take 4e ne badete mnogo sigurni kak bihte postapili ako nedai si boje vi se slu4i

# 307
Аз бих го гледала детето. Няма да го оставя на пътя я!Обаче мъжът си  не знам как ще го гледам.

Ще си нарушиш постигнатото спокойствие,заради споходилото го извънбрачно "мъжко" удоволствие?

Не, няма да си наруша спокойстивето!Ще предоставя на едно невинно дете дом. А мъжа си ще го изпратя на дългопътешествие без право н азавръщане, с отнемане на родителските права. За целта обаче, първо ще искам да осиновим детето, след което ще подам молба за развод  Mr. Green Хитро нали?!

# 308
Kato vi gledam pove4eto ste gotovi da a razkasate jiva,a ne se zamislqte 4e i na vas moje da vi se slu4i da se vliubite v nepodhodq6tiq kakto stava ponqkoga,no mai pove4e vi e strah da ne ste v polojeniieto na jenata koqto e mamena,nikoga ne sa izkliu4eni iznenadi take 4e ne badete mnogo sigurni kak bihte postapili ako nedai si boje vi se slu4i

Като ви гледам повечето сте готови да а разкъсате жива,а не се замисляте че и на вас може да ви се случи да се влюбите в неподходящия както става понякога,но май повече ви е страх да не сте в положениието на жената която е мамена,никога не са изключени изненади таке че не бъдете много сигурни как бихте постъпили ако недай си боже ви се случи

Моля  bowuu

# 309
ооо има и по-тъпи вЕрвай ми ... някои жени кредити на тяхно име са изтеглили за бившите си  Grinning
Ако са го напавили, когато са били бивши, ужасТ. Ш` додЪт по-тъпички и от мен  Laughing

# 310

Офф, пак ли ще го бистрим тоя въпрос, кой от какво го е страх!? Не ме е страх да не съм на мястото на мамената, нито пък ме е страх да бъда любовница, най-много ме е страх да не си отделя половината живот на човек, който не го заслужава. А производните от неговото удоволствие нямат вина.

# 311
Немчо, скъпи, благодаря ти за превода  Hug Crazy Flutter

Немчо, а ти как би реагирал, ако разбереш, че жена ти е бременна от друг мъж?!

# 312
най-много ме е страх да не си отделя половината живот на човек, който не го заслужава.
Мене и от това не ме е страх, защото освен руса, съм и умна и това няма как да стане  Mr. Green

# 313
най-много ме е страх да не си отделя половината живот на човек, който не го заслужава.
Мене и от това не ме е страх, защото освен руса, съм и умна и това няма как да стане  Mr. Green

и скромна  Mr. Green

# 314
Немчо, скъпи, благодаря ти за превода  Hug Crazy Flutter

Немчо, а ти как би реагирал, ако разбереш, че жена ти е бременна от друг мъж?!

ще му я заведа барбар с двамата налични и ще им пожелая весело прекарване  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт