за детето от другата жена

• 37 877
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 285
А кое дете заслужава да живее в такъв филм?!
Нито едно. То, милото, не си е избрало родителите, но ще плаща за техния избор.

# 286
Хърмаяни,
предупреждавам,че това което ще напиша е шега.

Та бащата на бебето незнае,че е баща.
Човека се е любил със съпругата си и понеже не желае да има деца ползва кондоми.
Грешката му е,че ги изхвърля през прозореца .
Eliema е часовой под прозореца и събира материал,като предварително си е организирала мед.лица за осеменяването/всъщност и тя му разбира-нали е микробиолог/
Единствено на мъжа могат да напишат акт/Общинска Полиция/ за "изхвърляне на отделени секрети" на публични места./не че на Р.Петков му написаха акт,когато се изпишка във фонтана /  Mr. Green
Е, той ако откаже, тя няма да има кой знае какъв избор, освен да се справя! Другият вариант е да започне съдебни дела за бащинство и издръжка, което хич не е лишено от смисъл.
  Зависи от коя страна гледаш нещата.
   Ако въпросът опира до стотина лева издръжка, не е лишено от смисъл, въпреки, че делото за установяване на произхода ще струва в хиляди - държавни такси, ДНК-експертизи, разноски по престоя в София, адвокатски хонорар.  
   Ако обаче този мъж, разгневен, че е нарушила статуквото, реши да я тормози, след като официално бъде признат за баща на детето, последиците могат да бъдат доста лоши за нея. Нищо не му пречи съвсем законно да отчужди цялото си имущество, да декларира нулеви доходи, да я спре да отиде в чужбина с детето, ако тя е решила да тръгне. Ами ако заведе дело за родителските права, за да и вземе детето? Дори при нулеви шансове да спечели, ще и вгорчи живота.
   Е, тя ще е защитила правата си, и тези на детето, но ще плати огромна цена.    

# 287
... Представи си (впрочем не само ти) следната ситуация: научаваш за дете от твоя съпруг, но майката вече я няма, да допуснем, че нещо й се е случило. Би ли приела това дете в дома си? Въобще как бихте постъпили с едно дете на вашия мъж, при условие, че не сте заплашени той да се събере с любовницата? Ще му кажете да го даде в дом, ще го приемете във вашия дом, ще се правите, че не съществува, а той да прави каквото си реши?

Зависи, има много варианти. Изключвам единствено варианта детето да отиде в дом.

# 288
  • София
Честно казано, не знам кое по-напред ще трябва да преглъщам и осмислям - дали детето или 15-годишната връзка... Не знам какви реакции бих имала, дано и не ми се налага да разбера.

# 289
Не зная. Наистина досегашните ми виждания са били във връзка с това, че детето свързва двама души. А не съм се замисляла за него като за отделен индивид. Може би бих се съгласила да живее с нас, а може би не. Зависи доколко го чуствам конкуренция на собствените си деца и колко детето .... прилича на майка си и спомня на мъжа ми и на мен за нея.
 Понеже  Шанталче правилно е отбелязала, че съм се изказала твърде "ужас"но, искам да поясня. След няколко месеца луда ревност от няма нищо, стигнах до извода, че никой мъж не заслужава да си причинявам всичко това - имам предвид душевните страдания. Та по-вероятно е да го разкарам. Но пак не бих обичала ни любовницата, ни детето от нея.

# 290
Не зная. Наистина досегашните ми виждания са били във връзка с това, че детето свързва двама души. А не съм се замисляла за него като за отделен индивид. Може би бих се съгласила да живее с нас, а може би не. Зависи доколко го чуствам конкуренция на собствените си деца и колко детето .... прилича на майка си и спомня на мъжа ми и на мен за нея.
 Понеже  Шанталче правилно е отбелязала, че съм се изказала твърде "ужас"но, искам да поясня. След няколко месеца луда ревност от няма нищо, стигнах до извода, че никой мъж не заслужава да си причинявам всичко това - имам предвид душевните страдания. Та по-вероятно е да го разкарам. Но пак не бих обичала ни любовницата, ни детето от нея.

Оставаше да ги заобичаш,и щях да те обявя за луда  Joy

Нещо тези теми доста ме натоварват
Като започнах да следя темите от този подфорум си запредставях разни глупости,а фантазията ми е доста развинтена  Joy(съпрузи,изневери,деца,любовници,извънбрачни връзки,втори ,паралелни семейства..........един ужас  #Crazy)
Както каза и ти-луда ревност за няма нищо и после си казваш-и за какво го правих?Струва ли си? newsm78

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 16:14 от Graziella Toskansk'i

# 291
... Представи си (впрочем не само ти) следната ситуация: научаваш за дете от твоя съпруг, но майката вече я няма, да допуснем, че нещо й се е случило. Би ли приела това дете в дома си? Въобще как бихте постъпили с едно дете на вашия мъж, при условие, че не сте заплашени той да се събере с любовницата? Ще му кажете да го даде в дом, ще го приемете във вашия дом, ще се правите, че не съществува, а той да прави каквото си реши?

Зависи, има много варианти. Изключвам единствено варианта детето да отиде в дом.

А Елеонорчето от Биг БФ нямаше ли подобна история /баща - неизвестен в Удостов.за раждане,а майката знаеше/?

# 292

В подобна ситуация и ако детето си няма никого, ще го приема и отгледам (това през сегашната ми призма на майка), но...
Ако знам за него, няма проблеми.
Ако е изненада, няма да преглътна подобна лъжа. Или поне ще ми трябват много години и стотици жестове, за да си възвърна доверието към човека до мен.

# 293
Еми да, аз за какво обяснявах, че не ми пука какво прави и с кого. Само да се тормозя ли?!Не,не, не мисля!Обичам се достатъчно, повече отколкото обичам него. Той го знае и не се сърди, ама и все при мен иска. Не ще да ходи на друго място. Просто още не е срещал някоя, която може да прави всичко толкова страхотно, колкото мен и не му се иска да ме загуби. Ама хватката е не да правиш всичко, а да му покажеш, че можеш, т.е. с него или без него. Тогава е друга тръпката за мъжете.

П.П, И други неща правя, ама тайна майна  Mr. Green

# 294
Ако е изненада, няма да преглътна подобна лъжа. Или поне ще ми трябват много години и стотици жестове, за да си възвърна доверието към човека до мен.

100 000 евро вършат същата работа  Peace

# 295
# 296
...
В подобна ситуация и ако детето си няма никого, ще го приема и отгледам (това през сегашната ми призма на майка), но...
Ако знам за него, няма проблеми.

Не коментирам какво ще бъде решението ми за бащата. Но детето няма да отиде в дом - дали ще го гледа той, аз или някой негов роднина, няма значение.

# 297

100 000 евро вършат същата работа  Peace
Peace  Mr. Green  Peace

# 298
Аз бих го гледала детето. Няма да го оставя на пътя я!Обаче мъжът си  не знам как ще го гледам.

# 299
ПП Ти си завършила медицина/микробиолог/ с бебе на "ръце"?
/ " сина ми завърши",т.е. в момента е над 18 г/

Да, странно ли ти се вижда?

Общи условия

Активация на акаунт