за детето от другата жена

• 37 900
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 270
Аз, като настояща съпруга, която е убедена, че мъжът и ни веднъж не е кръшнал за 14 г брак, ще кажа:
В евентуалния секс с друга жена най би ме било страх от евентуално дете. Защото, както някоя написа - детето не може да е минало, т.е. -винаги нещо ще ги свързва. Имаше време, в което страшно ревнувах и си представях какви ли не сценарии. Е, тогава съм си представяла, че ако някоя е бременна от мъжа ми, мога да направя така, че да пометне.
 В една хипотетична ситуация, ако все още обичам мъжа си, ще мразя любовницата, детето и ще направя всичко, за да спра контактите на мъжа си с тях.
 А, и разведените ВЕЧЕ имат деца, които са отпреди новата им връзка. Това е голяма разлика

# 271
А защо не искаш да ти помага финансово за детето, ми е много странно Thinking Поне това може да направи...
Нищо странно няма. Елиема иска помощта на бащата, и той да има контакти с детето. Но твърди, че ако откаже, ще се справи сама.

# 272
  • София
Е, той ако откаже, тя няма да има кой знае какъв избор, освен да се справя! Другият вариант е да започне съдебни дела за бащинство и издръжка, което хич не е лишено от смисъл.

# 273
...че ако някоя е бременна от мъжа ми, мога да направя така, че да пометне.
 В една хипотетична ситуация, ако все още обичам мъжа си, ще мразя любовницата, детето и ще направя всичко, за да спра контактите на мъжа си с тях.

Shocked Ужас!

# 274
А защо не искаш да ти помага финансово за детето, ми е много странно Thinking Поне това може да направи...
Нищо странно няма. Елиема иска помощта на бащата, и той да има контакти с детето. Но твърди, че ако откаже, ще се справи сама.

Никой не знае истината,освен Eliema относно договорките с "осеменителя".
Бившият й я "отблъсква",синът й се изнася с приятел в гарсониера на БАЩА си !
Тя не иска да остане сама в големия си апартамент.Осигурява безплатен терен
за изява на възвишените чувства с любовта на живота си,като осъзнато се
работи да се появи и "плода на любовта".
Страх от самота,но на каква цена?

# 275
Е, той ако откаже, тя няма да има кой знае какъв избор, освен да се справя! Другият вариант е да започне съдебни дела за бащинство и издръжка, което хич не е лишено от смисъл.
   Зависи от коя страна гледаш нещата.
   Ако въпросът опира до стотина лева издръжка, не е лишено от смисъл, въпреки, че делото за установяване на произхода ще струва в хиляди - държавни такси, ДНК-експертизи, разноски по престоя в София, адвокатски хонорар. 
   Ако обаче този мъж, разгневен, че е нарушила статуквото, реши да я тормози, след като официално бъде признат за баща на детето, последиците могат да бъдат доста лоши за нея. Нищо не му пречи съвсем законно да отчужди цялото си имущество, да декларира нулеви доходи, да я спре да отиде в чужбина с детето, ако тя е решила да тръгне. Ами ако заведе дело за родителските права, за да и вземе детето? Дори при нулеви шансове да спечели, ще и вгорчи живота.
   Е, тя ще е защитила правата си, и тези на детето, но ще плати огромна цена.   

# 276
  • Бургас
 А, и разведените ВЕЧЕ имат деца, които са отпреди новата им връзка. Това е голяма разлика

Представи си (впрочем не само ти) следната ситуация: научаваш за дете от твоя съпруг, но майката вече я няма, да допуснем, че нещо й се е случило. Би ли приела това дете в дома си? Въобще как бихте постъпили с едно дете на вашия мъж, при условие, че не сте заплашени той да се събере с любовницата? Ще му кажете да го даде в дом, ще го приемете във вашия дом, ще се правите, че не съществува, а той да прави каквото си реши?

# 277

Представи си (впрочем не само ти) следната ситуация: научаваш за дете от твоя съпруг, но майката вече я няма, да допуснем, че нещо й се е случило. Би ли приела това дете в дома си? Въобще как бихте постъпили с едно дете на вашия мъж, при условие, че не сте заплашени той да се събере с любовницата? Ще му кажете да го даде в дом, ще го приемете във вашия дом, ще се правите, че не съществува, а той да прави каквото си реши?
Заплашена или не, няма голямо значение, не бих спала спокойно ако до мен лежи тюфлек, който не си признава детето и не го обгрижва.

# 278
Това някакъв скрит намек за убийство н алюбовницата ли е? newsm78 hahaha
А ако си представим, че бащата го няма, какво става тогава? Особено като тръгнат да се вадят документи за наследство и ако детето му е припознато.. Whistling
Нямам нищо против децата, ама няма да дам половината или там квото се пада, от това което съм градила с мъжа си цял живот на някакви любвници с деца!Ще им направя черен живота, понеже законът ще им го даде полагаемото.

П.П. То аз напоследък се замислям, че ние както нямаме брак и дете с мъжа ми, ако нещо се случи с някой от нас, другия не му е наследник и става много сложно. Ама да сме живи и здрави де  Crazy

# 279
Това с помятането на детето от Миринда фон... е най-екстремно Whistling. Представяте ли си, да бутнете умишлено с колата си бременна жена, или да я поканите уж на разговор и да и сипете нещо в чая или кафето за да пометне детето си Sick Никой мъж не заслужава да извърша убийство на дете заради него...

# 280
Tintina, на този въпрос може да ти отговори само жена, която е готова да остане със съпруга си, след подобна новина.
Май повечето тук, поне за момента и чисто хипотетично, са по-склонни да да приключат отношенията си с такъв мъж.
Ако има от другите, нека си кажат.

vagabond  Peace,  стават ... циркове

# 281
А кое дете заслужава да живее в такъв филм?!

# 282

Съвсем хипотетично - ще го оставя сам да се оправя с последиците от това, което сам (е, с любовницата, де, но нея нали хпотетично вече я няма) е сътворил. Не разбирам защо в такава ситуация изобщо трябва да нося последиците от чужди действия. Да приеме детето си в дома си, да се грижи за него, да го възпитава - разбира се - смятам, че това трябва да направи един баща и бих го насърчила в това отношение. Но без мен. Аз бих се разделила с него, защото мисля, че не бих могла да простя подобно нещо - дълготрайна връзка, от която съвсем целенасочено (доколкото разбирам) се ражда дете. Не, мерси. Не е за мен това. Либерална съм, бих приела потенциална случайна изневяра и съм приемала, макар и не с настоящата си половинка, но 15-годишна връзка и дете - не.
За протокола, била съм в своего рода подобна ситуация. Имах гадже, с което бяхме на прага да заживеем заедно, той ми изневерил, по неговите думи "връзката" била само няколко пъти. Но девойката забременяла, а той беше от доста патриархално семейство и сметна, че трябва да заживее с нея и детето, макар че казваше, че не е сигурен дали е негово. И с цялата си наглост ми предложи да му бъда любовница. Е, такъв брутален шут като на този, на никого не съм била.

# 283
Tintina, на този въпрос може да ти отговори само жена, която е готова да остане със съпруга си, след подобна новина.
Май повечето тук, поне за момента и чисто хипотетично, са по-склонни да да приключат отношенията си с такъв мъж.
Ако има от другите, нека си кажат.

vagabond  Peace,  стават ... циркове
То и аз това намекнах.. И представи си жена му ще е ей така  #Crazy Shocked Crazy newsm78 Мале, мале! Ужас!

# 284
Точно така.Какво ли би било отношението на съпругата му към нашето дете, ако някой ден научи?

Какво да ми е отношението, детето си е дете, да е щастливо и да си го гледат със здраве, ако ме разбираш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт