за детето от другата жена

• 37 770
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 390

Истината е,че любовницата НЕ ЗНАЕ какъв е той в семейството си   Naughty
Истината е друга, макар че няма да се съгласиш-вторите бракове са по-често сполучливи от първите, първо, защото двамата са по-зрели и улегнали, и второ, защото се стараят да не повторят грешките от първия си брак.Тоест, мила, бившия
[quote 

Истината е,че любовницата НЕ ЗНАЕ какъв е той в семейството си   Naughty
Истината е друга, макар че няма да се съгласиш-вторите бракове са по-често сполучливи от първите, първо, защото двамата са по-зрели и улегнали, и второ, защото се стараят да не повторят грешките от първия си брак.Тоест, мила, бившия вече съпруг може да е ПО-ДОБЪР и отговорен в брака с друга жена.Така че, не би ме интересувало какъв Е в СЕГАШНОТО му семейство, а какъв би бил, ако е с мен. Naughty

Е нали ще внимава да не повтаря грешките на първия брак,как тогава може да е ГРУБИЯНИН и ПОБОЙНИУК?Ха обясни ми,или аз вече въобще съм  #Crazy[

# 391
Грубиян и побойник е бил първият съпруг на авторката, а не бащата на дъщеричката й!!!  ooooh!

Не четете ли? Не, че е лошо да не четете  Stop , но се изказвате "компетентно" по въпроси, които дори не сте прочели!  Crossing Arms

# 392
  • София

Съпругата първа улавя промените в съпруга си, колко и да ги крие от себе си.

Улавя ги, Снеже, но не винаги се досеща от какво са породени. Обикновено се започва едно ужасно затормозяване и търсене на причината в себе си - какво направих, какво не направих ... Честно казано, толкова е ужасно, че като разбереш, че става въпрос за любовница ти става по-добре - най-малкото вече знаеш какво става.
Затова и в другата тема казах - стига с това съпругата знае, защото, уверявам ви, не винаги съпругата знае, обикновено усеща нещо и се тормози.
Не бих причинила подобен ад на никоя жена. Ама щом авторката си е приела, че не й пука - да си живее спокойно.

# 393
Грубиян и побойник е бил първият съпруг на авторката, а не бащата на дъщеричката й!!!  ooooh!

Не четете ли? Не, че е лошо да не четете  Stop , но се изказвате "компетентно" по въпроси, които дори не сте прочели!  Crossing Arms

ОФФФФФФФФ
Аз чета,ма ти дали прочете,че тя се страхува да не би БН дъщеричката да е същия грубиянин,и аз попитах-как да е същия,след като за втори брак ще внимава да е по-добър от първия  Joy

# 394
... Истината е друга, макар че няма да се съгласиш-вторите бракове са по-често сполучливи от първите, първо, защото двамата са по-зрели и улегнали, и второ, защото се стараят да не повторят грешките от първия си брак.Тоест, мила, бившия вече съпруг може да е ПО-ДОБЪР и отговорен в брака с друга жена.Така че, не би ме интересувало какъв Е в СЕГАШНОТО му семейство, а какъв би бил, ако е с мен. Naughty

Хич недей да лежиш на тези кълка. Хората не се променят, камо ли пък зрали хора на по 40-50 години с вече изградени навици, каквито предполагам сте вие. Който бие - пак ще бие, който пие - пак ще пие и т.н.
Сполучливи са браковете, в които и двамата са на един акъл и полагат и двамата усилия за градежа на връзката. Но не всички втори, нито трети бракове са такива.

# 395

ОФФФФФФФФ
Аз чета,ма ти дали прочете,че тя се страхува да не би БН дъщеричката да е същия грубиянин,и аз попитах-как да е същия,след като за втори брак ще внимава да е по-добър от първия  Joy

Е да де - всеки внимава да не повтори грешките си, но в случая грешките за побоя са на бившия на авторката, а не на БНД-то. Тя няма как да знае какъв ще бъде БНД на 100% (не той се старае да не е побойник, а тя не иска такъв). Единствено би внимавала, ако се окаже побойник да го разкара по-рано. Но гаранция, че няма да е такъв как да получи преди да поживее с него? Че и след това ...

# 396
На въпроса за секса-правя това, което прави и съпругата, знаейки за другата или другите-опитвам се да се абстрахирам от тази мисъл.

На въпроса за името на детето- ами то си има баща, какво лошо има да носи неговите имена?Проблеми , свързани с това, може да имам, а може и за нямам.Никой не може да го предвиди.

Разликата е, че ти със сигурност знаеш за нея, т.е. знаеш, че той си отива вкъщи и спи с нея.
Докато тя може и да предполага, но на нея не и вадят очите с това!

Явно и аз съм от гнусливите, защото след първата изневяра на бившия ми съпруг направих от него разведен.
Мисълта, че е бил интимен с друга, а после ще докосне мен, бррррр  Sick Sick Sick

Още повече, че този мъж ти е донесъл гъбички, все едно от къде, факт е, че те е заразил, това би ме погнусило до толкова, че да изчезне от живота ми, не че другото е малко.

# 397
Интересно ми е как не ви е гнус, че мъжът ви не е бил девтсвен преди да бъде с вас ...  newsm78

# 398
  • София
Абе, pudding, едно е преди теб, едно е предната вечер да си го е слагал другаде  Laughing

# 399
# 400
Eliema, замисляла ли си се някога, че това което ти сега причиняваш на тази жена, някой ден може да се случи на дъщеря ти или пък сина ти?
Oх, стига с това "причиняване"! Всичко е една верига от взаимосвързаности. Никой никому не причинява, просто животът си върви, един ден ти си се оказал измамен, после ти мамиш някого по пътя си, без това да е цел. Да не говорим, че в случая, "причинителят" е благоверния, а не любовницата. Тя си живее нейния си живот и не дължи обяснения никому. Но то ва е вечната тема ooooh!
Ако някога мъжът на дъщеря ми си хване любовница, може пък това да й донесе късмет, да й даде повод да срещне истински мъж, знае ли човек Rolling Eyes Защо да не го погледнем и от тази страна.
Съгласна съм, една от страните е Той, но другата е Тя, която е имала избор да не го прави. Може би моите разбирания са такива, но аз не бих спала с женен мъж, защото има и трета страна, която аз ще нараня с действията си. Пък той ако иска да си търси друга да си задоволява потребностите.

# 401
Да де - различно е, но ми се струва, че тази погнуса идва от друг факт и от самия човек и изпълненията му, а не от самия полов акт, защото иначе всички гнусливи щеше да ги е гнус по принцип от "любовта".

# 402
Интересно ми е как не ви е гнус, че мъжът ви не е бил девтсвен преди да бъде с вас ...  newsm78
Joy Ама верно, много ревниви жени, много чудо Whistling
А за това което казваш, че няма гаранция БНД да се окаже насилник, ами не мога да се съглася, те се познават прекалено дълго. Ето аз моят го познавам от 7 години и мога да се закълна, че той никога не би ме ударил или дори нагрубил. Просто не е такъв тип. И не само към мен, той не би проявил насилие към никоя жена. По скоро ще се раздели с жената, но няма да седи да я "превъзпитава" или да я бие.

# 403
  • София
Младостта е виновна, хормоните, усещането за безсмъртие, природата, демек!А и ако имах информация, че гаджето ми успоредно с мен прави секс и с друга, със сигурност щеше да ме догнусее.

# 404
Знаех си, че ще кажеш това за твоя, НО:
1. Хората постоянно се променят.
2. Ако твоят действително не би те ударил никога и наистина можеш да си сигурна в това (ако и за голяма част от мъжете дори можем да сме сигурни), то някои други мъже са склонни да се променят в това отношение.
3. Това, че той не би я ударил, не означава, че тя не би се страхувала.

Peace

П. С. За хормоните сте прави - някои не се гнусят заради тях, което означава, че когато започнат да се гнусят, проблемът е не във физическата изневяра, а в друго. Wink

Общи условия

Активация на акаунт