за детето от другата жена

• 37 712
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 375
Елиема, аз нещо да попитам , че се обърках - за какво е тази тема, какво целиш с нея?
Ясно е, че от 15г. имаш връзка с женен мъж, имате и дете. И?

Aвторката се интересува, как биха реагирали повечето жени, ако разберат, че мъжете им имат извънбрачни деца. Ако, примерно, повечето кажат, че ще го изритат, тя (авторката) ще намери начин да информира жена му, за да бъде любимият и мъж изритан и тя да може да си го приюти.

Точно така.Аз не мога да взимам сама решения и очаквам вие да го вземете вместо мен. :)99% съм сигурна, че няма да го изрита.И пак ще повторя-ако исках да й кажа, щях досега да съм го направила.

На въпроса за секса-правя това, което прави и съпругата, знаейки за другата или другите-опитвам се да се абстрахирам от тази мисъл.

На въпроса за името на детето- ами то си има баща, какво лошо има да носи неговите имена?Проблеми , свързани с това, може да имам, а може и за нямам.Никой не може да го предвиди.

А предположението ви, че видиш ли, задължително не бихме издържали заедно като семейство, е смешно.Никой друг не може да се погрижи за съпруга ви както го правите вие?Никой не би го обичал с мръсните му чорапи както го обичате вие?Ок, успокоявайте се с тази мисъл Grinning

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 02:27 от Eliema

# 376
  • София
Ти сама казваш, че сама ти е по-добре и че не искаш да живеете заедно! Което какво означава? Разтълкувай го!

# 377
Защо не се разведе с него по-рано ами търпя лошия си брак?Защо като реши да имаш дете от любовника си първо не се разведе?Защо 15 год. не мислеше за жена му,ами чак сега се сети?  newsm78
По същата причина поради която много жени и мъже отлагат този момент.Или никога не го правят.Липса на решителност, страх-как ще постъпи когато му кажа, страх от бъдещето, изчакване-хайде да изплатя заема си, да реша този или онзи проблем, донякъде удобство- все пак съпругът ми работеше извън града през седмицата и положението се понасяше....Още причини искаш ли?Всъщност това са отговорите и на втория ти въпрос.А на третия-мисля за детето, не за жена му.

# 378
Ти сама казваш, че сама ти е по-добре и че не искаш да живеете заедно! Което какво означава? Разтълкувай го!
Виж, извинявай, но наистина не ми се обяснява отново.Написах подробно как се чувствам в отговора на същия въпрос, който ми зададе Вагабонд.

Явно не ме разбирате.Ще го кажа по друг начин- ако не бях толкова изтормозена, наплашена и уморена от 18 годишния си брак, ако имах сили, да ,този мъж е любовта на живота ми и щях да искам да живея с него.Но сега не мога.Не още и не знам някога ще мога ли.
Страх ме е не че няма да бъда добра съпруга, а че той може да се окаже същия грубиян и побойник като бившия ми.Наистина ли е толкова трудно да разберете това?????

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 13:48 от Eliema

# 379

Страх ме е не че няма да бъда добра съпруга, а че той може да се окаже същия грубиян и побойник като бившия ми.Наистина ли е толкова трудно да разберете това?????
E как ще се окаже побойник и грубиянин?? Ти нали го познаваш от 100 години? Хората не се оказват просто така грубияни и побойници  Simple Smile.След толкова години познанство и връзка, би трябвало да го познаваш прекрасно и да знаеш на какво е или не е способен...

# 380

E как ще се окаже побойник и грубиянин?? Ти нали го познаваш от 100 години? Хората не се оказват просто така грубияни и побойници  Simple Smile.След толкова години познанство и връзка, би трябвало да го познаваш прекрасно и да знаеш на какво е или не е способен...
Никога не можеш да бъдеш сигурна. Човек остарява и се променя.
/важи и без да има любовница/.
 Започва да сравнява живота си и с брак си позволява много повече неща, отколкото при любовница. Най-вече, че последната може да те изхвърли, когато си пожелае. Въобще не можеш да правиш сравнение между държанието/не винаги/ на един мъж преди брака и след, при любовница и съпруга.

# 381
Снежа63 , тя знаеше отговора на въпроса си.Опита се да ме чукне, а забрави, че съпругите си мислят, че познават мъжа си, и често биват мнооого изненадани.

# 382
Снежа63 , тя знаеше отговора на въпроса си.Опита се да ме чукне, а забрави, че съпругите си мислят, че познават мъжа си, и често биват мнооого изненадани.
Ако визираш мен, в много груба грешка си - въпросът ми беше съвсем искрен, не саркастичен (ако така си го изтълкувала) Simple Smile. Идеята ми е, че ако познавам някой от 15 години, все пак ще съм наясно какъв човек е, дали е агресивен, побойник и т.н, просто защото за толкова години ще съм го виждала в различни ситуации, ще познавам реакциите му и т.н. Странно ми е, че се притесняваш изведнъж да не се окаже такъв, като че ли сте от 5 месеца заедно Confused
Плюс това, аз не съм съпруга, не съм омъжена  Wink.

# 383
OOO mila Eliema,Ти недей така ми се обяснява.
Считаш ли, че винаги ще си от другата страна?

Ти това по повод кое?

# 384
Защо не се разведе с него по-рано ами търпя лошия си брак?Защо като реши да имаш дете от любовника си първо не се разведе?Защо 15 год. не мислеше за жена му,ами чак сега се сети?  newsm78
По същата причина поради която много жени и мъже отлагат този момент.Или никога не го правят.Липса на решителност, страх-как ще постъпи когато му кажа, страх от бъдещето, изчакване-хайде да изплатя заема си, да реша този или онзи проблем, донякъде удобство- все пак съпругът ми работеше извън града през седмицата и положението се понасяше....Още причини искаш ли?Всъщност това са отговорите и на втория ти въпрос.А на третия-мисля за детето, не за жена му.

ЕЕЕ,ма той-мъжа ти-направо ти е помогнал за тези 15г (платоническо и натурално)хойкане и въртуопашка,уважаема  Joy

И определено една съпруга едва ли знае как се държи нейния с любовницата  Joy
Те съпругите първо биват изненадани от съществуването на такава лечителка на мъжки сърчица,пък после се изненадват и от поведението им  hahaha

Истината е,че любовницата НЕ ЗНАЕ какъв е той в семейството си   Naughty

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 14:44 от Graziella Toskansk'i

# 385
Eliema, замисляла ли си се някога, че това което ти сега причиняваш на тази жена, някой ден може да се случи на дъщеря ти или пък сина ти?

# 386
  • София - Рим и обратно
Eliema, замисляла ли си се някога, че това което ти сега причиняваш на тази жена, някой ден може да се случи на дъщеря ти или пък сина ти?
Oх, стига с това "причиняване"! Всичко е една верига от взаимосвързаности. Никой никому не причинява, просто животът си върви, един ден ти си се оказал измамен, после ти мамиш някого по пътя си, без това да е цел. Да не говорим, че в случая, "причинителят" е благоверния, а не любовницата. Тя си живее нейния си живот и не дължи обяснения никому. Но то ва е вечната тема ooooh!
Ако някога мъжът на дъщеря ми си хване любовница, може пък това да й донесе късмет, да й даде повод да срещне истински мъж, знае ли човек Rolling Eyes Защо да не го погледнем и от тази страна.

# 387
[quote  

Истината е,че любовницата НЕ ЗНАЕ какъв е той в семейството си   Naughty
Истината е друга, макар че няма да се съгласиш-вторите бракове са по-често сполучливи от първите, първо, защото двамата са по-зрели и улегнали, и второ, защото се стараят да не повторят грешките от първия си брак.Тоест, мила, бившия вече съпруг може да е ПО-ДОБЪР и отговорен в брака с друга жена.Така че, не би ме интересувало какъв Е в СЕГАШНОТО му семейство, а какъв би бил, ако е с мен. Naughty

# 388
Аз се обърках, вече не ми е въобще ясно какво точно иска авторката?

Ако не щял-нямало да признае детето?
Не ще да се събере с него? Иска да продължи така/не иска?

newsm78

# 389
Не са изненадани. Просто се оставят да са изненадани.
Това жената научава последно е само като чуване/намира се някой да и го каже/.
Съпругата първа улавя промените в съпруга си, колко и да ги крие от себе си.

Общи условия

Активация на акаунт