Ясно е, че от 15г. имаш връзка с женен мъж, имате и дете. И?
Aвторката се интересува, как биха реагирали повечето жени, ако разберат, че мъжете им имат извънбрачни деца. Ако, примерно, повечето кажат, че ще го изритат, тя (авторката) ще намери начин да информира жена му, за да бъде любимият и мъж изритан и тя да може да си го приюти.
Точно така.Аз не мога да взимам сама решения и очаквам вие да го вземете вместо мен. :)99% съм сигурна, че няма да го изрита.И пак ще повторя-ако исках да й кажа, щях досега да съм го направила.
На въпроса за секса-правя това, което прави и съпругата, знаейки за другата или другите-опитвам се да се абстрахирам от тази мисъл.
На въпроса за името на детето- ами то си има баща, какво лошо има да носи неговите имена?Проблеми , свързани с това, може да имам, а може и за нямам.Никой не може да го предвиди.
А предположението ви, че видиш ли, задължително не бихме издържали заедно като семейство, е смешно.Никой друг не може да се погрижи за съпруга ви както го правите вие?Никой не би го обичал с мръсните му чорапи както го обичате вие?Ок, успокоявайте се с тази мисъл