за детето от другата жена

• 37 712
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 120
Кали(малко не по темата за което се извинявам)Послушах съвета ти и наистина има резултат Simple Smile  Hug

# 121

Иронията е неуместна, както казах-лекар съм.
Уместна е, уместна е Crossing Arms. След като така грозно се изказваш за жената и сексуалната й култура, а този твоя хубостник като е толкова умен и с висока сексуална култура, какво прави при тази проста жена  Thinking. Ако е интелигентен и отговорен мъж, никога не би си позволил да те заразява с болести, аз пък да ти кажа .

Самоцитирам се-И в нашия случай съпругата е с доста по-ниска здравна култура от мен, сигурно защото съм лекар-микробиолог, та доста нерви потрошихме докато успеем да я оправим от баналните женски болежки, с които непрекъснато бях накачвана.

Някъде да съм написала, че е проста жена?Поясних, че моето образование е такова и е НОРМАЛНО да съм много по-напред в знанията си за болестите.Да съм казала, че той е по-умен от нея и с висока здравна култура, който стои при простата си жена?Да поясня ли какво значи израза ми "банални женски болежки"?Болести, които засягат само жените и мъжете само ги пренасят-например-гарднерелоза, кандидоза и други подобни.Откъде да знае той, че някоя от жените, с които спи(в това число влиза и съпругата , колкото и бурно да реагирате) има бактерии или гъби, които той пренася?Очевидно, че която и да е тя,не е сметнала за нужно да го информира и да му даде да изпие еднократната доза от съответното лекарство.
Всъщност доста се отклонихме от темата.Хора всякакви и не е задължително законната жена да е с ореол на светица, а незаконната да е "недостойна за подражание жена".

# 122
Откъде да знае той, че някоя от жените, с които спи(в това число влиза и съпругата , колкото и бурно да реагирате) има бактерии или гъби, които той пренася?
  Именно защото човек никога не знае какво носи съотвената му партньорка, трябва да ползва презерватив. Лудост е в днешно време да си го слагаш на голо ooooh!

# 123
Елиема, аз нещо да попитам , че се обърках - за какво е тази тема, какво целиш с нея?
Ясно е, че от 15г. имаш връзка с женен мъж, имате и дете. И?

# 124
  • по пътя на светлината
Грозничко е разбери да подхвърляш думи като на пример за нечистоплътие и тези камъни  ги хвърляш в градината на съпругата му....
Какви контакти лично ти имаш с тази жена за да си толкова категорична?
Вашия господин,не е изключено да е като цветарка.
Определено не можеш да си жена за подражание в това положение или по точно отношение,да има любовници и  любовници....
Как не ти трепна съвестта при условие,че твърдиш,че ти самата си имала нещастен брак,да се буташ между шамарите  и да правиш други хора.....деца нещастни?

# 125
Е тя лично с нея не е имала контакти, само с женските й болежки  Grinning

# 126
  • по пътя на светлината
Многократно....
Та... темата и за какво беше....!?
За детето на другата жена или колко е нечистоплътна съпругата?

# 127
  • Бургас
Въпрос към настоящите съпруги-как бихте реагирали, ако някога разберете, че съпруга ви има дете от любовницата си?

Темата е за това. Но понеже не съм настояща съпруга, а бивша с тенденцията никога вече да не стана настояща поради силно разклатеното ми доверие към брачните ценности, не знам дали мнението ми по темата ще се зачита Grinning

# 128
Цитат
Някъде да съм написала, че е проста жена?Поясних, че моето образование е такова и е НОРМАЛНО да съм много по-напред в знанията си за болестите
и понеже си много в час,та си допуснала да ти се лепнат болести  doh

# 129
А като искаш дете какъв е редът?Може би инсеминация?

# 130
Как не ти трепна съвестта при условие,че твърдиш,че ти самата си имала нещастен брак,да се буташ между шамарите  и да правиш други хора.....деца нещастни?
Естествено, че ми е било съвестно, но това усещане достатъчна причина ли е, за да скъсам с голямата си любов?Не аз съм се клела във вярност на тази жена, и не съм изнасилила съпруга й.Не съм го държала при себе си толкова години.Какво ще кажете да си разделя вината със съпруга, а защо не и със съпругата-понякога и тя има вина за това, че мъжа й има нужда от друга жена.Айде сега-обезглавете ме!Тук не говорим да едно-две кръшвания, а за неофициално семейство.А кои деца правя нещастни, че не разбрах?

# 131
  • по пътя на светлината
Ама ,моля ви се бре момичета,пише жена ,която твърди че е с висока култура ,а многократно лепва болести от любовника си,на всичкото отгоре подобен тип допуска до себе си и  го е избрала за баща на детето си!
Хайде моля ви се за какво идва реч изобщо....!?

# 132
Ами има паралелни семейства, именно.
Ти планираш ли да говорите ( 3мата) за ситуацията, детето ти е на 9 месеца, той не разбрах има ли деца от другата си жена.
Питайте я какво мисли, как се чувства, очертайте границите и това е.
Мъжът ти ( всмисъл, бащата на детето) какво мисли?  Говорили ли сте?
нито ще сте първите, нито последните 2 жени на 1 мъж .. просто трябва да определите правилата - на нечетно число е с нея, на четно с теб или нещо такова.  Може дори да решите всички да се съберете под един покрив! Хем ще делите разходи, хем ще можеш да контролираш микробиологията на  ...титулярката, така да я наречем Grinning  Хич не се шегувам.

# 133
Цитат
Някъде да съм написала, че е проста жена?Поясних, че моето образование е такова и е НОРМАЛНО да съм много по-напред в знанията си за болестите
и понеже си много в час,та си допуснала да ти се лепнат болести  doh
Да, представи си, случва се и лекари да боледуват.Явно сте от тези жени, които оправдават тези си проблеми с настиване на краката и не отиват на гинеколог, щом толкова дълбоко приехте нещо толкова дребно.
И да, когато става въпрос за дълга връзка, когато обичаш някого, когато искате дете, е съвсем нормално да правите секс без презерватив!

# 134
Ама ,моля ви се бре момичета,пише жена ,която твърди че е с висока култура ,а многократно лепва болести от любовника си,на всичкото отгоре подобен тип допуска до себе си и  го е избрала за баща на детето си!
Хайде моля ви се за какво идва реч изобщо....!?
Имаш ли да кажеш още нещо по този въпрос?Искаш ли да отворим тема "Микробиологичен статус на съпругата и любовницата-къде е истината?"

Общи условия

Активация на акаунт