за детето от другата жена

• 37 737
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 360
Какво ли би било отношението на съпругата му към нашето дете, ако някой ден научи?
Не знам за нея, но моето би било много "положително". Обожавам дечица, особено чужди.
Мила, ти какво очакваш, естествено, че ще е отрицателно, ще го мрази и то до дъното на душата си. И теб ще мрази и мъжа си. Не мога да знам дали ще го напусне или не, аз не съм тя, но знам, че ако може ще направи всичко възможно да отдалечи прекрасния Принц от детето ти и най-вероятно той, Принцът, ще я послуша.

# 361
Четох до осма страница. Ще се върна да изчета другите мнения.
Една съпруга никога няма да приеме дете от любовницата на мъжа си. Първо, много трудно се приемат любовници, чисто от психологическа гледна точка. Ако аз приемам съпругата, защото е преди мен, има и любовници който не я приемат. Съпруга да приеме любовницата на мъжа си, дори и тя да има любовник? За мен това е невъзможно.
Също се отнася и за детето. Това дете не е нейно, а да оставим въпроса за бъдещето/при приемане на детето-издръжка и още един наследник/.
Паралелни семейства, колкото искаш и с деца и без деца. Да оставим за семейства, които живеят само под един покрив и затова се водят семейство. Много такива семейства са оцелели с времето и остават такива до края.
Определено има нещо по-силно от децата.
За мен това е самия човек /много хора, никога не намират сили да се разделят с миналото си, а да почнат от начало абсурт, особено когато годините напредват/и чуството, че твоето дете е защитено /дори да го гледа само майката/. На нея разчитат, повече отколкото на себе си.
Хора, като бащата на детето на авторката, са изключително зависими психически личностти и от двете жени и никога няма да изостават, нито една от двете, ако тя не ги изостави. И още нещо, изключително са били зависими и от майките си/мое наблюдение/.

# 362
Хора, като бащата на детето на авторката, са изключително зависими психически личностти и от двете жени и никога няма да изостават, нито една от двете, ако тя не ги изостави. И още нещо, изключително са били зависими и от майките си/мое наблюдение/.

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 02:29 от Eliema

# 363
Eliema, да попитам, ти как се примиряваш с това, че мъжът когото обичаш прави секс/любов с друга жена?

# 364
Елиема, аз нещо да попитам , че се обърках - за какво е тази тема, какво целиш с нея?
Ясно е, че от 15г. имаш връзка с женен мъж, имате и дете. И?

Aвторката се интересува, как биха реагирали повечето жени, ако разберат, че мъжете им имат извънбрачни деца. Ако, примерно, повечето кажат, че ще го изритат, тя (авторката) ще намери начин да информира жена му, за да бъде любимият и мъж изритан и тя да може да си го приюти.

# 365
  • София
О, да, и на мен ми мина това през ума! Но авторката твърди, че на нея й е добре така. Според мен ще й е по-изгодно нещата да останат така, както са, че ако онзи го изритат от къщи, ще иска да се нанесе при нея, а тя не иска да става съпруга. Ще трябва след време да си търси нов любовник, защото пак ще бъде нещастна. Едно е любовникът да идва изпран, изгладен, напарфюмиран и в добро настроение за няколко часа среща, друго е да се връща всеки ден изморен от работа, брадясал, гладен и да хвърли сума дрехи за пране и прочие!

# 366
Eliema, да попитам, ти как се примиряваш с това, че мъжът когото обичаш прави секс/любов с друга жена?
Той винаги е правил, нали трябва да си изпълнява "домашните задължения", пък и мисълта, че ако не го прави жена му маже да кръшне или все пак трябва да се доказва като мъж.
Виж, съвсем друго е да се засечеш с бившата му любовница, но и за там има "лек".

# 367
Естествено, че ще твърди така. А защо и е тогава, детето да носи имената на баща си!? Това би и донесло само проблеми!

# 368
Не се впрягай сега за дивотии, питах те нещо, мисля че въпросът ми беше коректен и смислен.
Не те оправдавам, но понеже не ми простееш, се опитвам да се държа нормално.
Аз ще ти отговоря, не няма да го приема. Добре, че живота ми спести такава грешка преди години.

# 369
Той винаги е правил, нали трябва да си изпълнява "домашните задължения", пък и мисълта, че ако не го прави жена му маже да кръшне или все пак трябва да се доказва като мъж.
Виж, съвсем друго е да се засечеш с бившата му любовница, но и за там има "лек".
Да но нало уж го ОБИЧА!!! Въпреки, че любовта трябва да е всепрощаваща, тя милата не го знае в повечето пъти и е гадна егоистична кучка, която иска любимият да е само неин. Просто не ми го побира акъла как може да бъдеш с мъж, който след като те е гушкал цяла нощ /думи на авторката/ отива в друг дом и гушка друга жена, други деца и т.н.

# 370
OOO mila Eliema,Ти недей така ми се обяснява.
Считаш ли, че винаги ще си от другата страна?

# 371
Не съм прочела цялата тема,но мнението ми е че не трябва да мислиш за жена му,тя е най-потърпевша,но положителното в ситуацията е че любовника ти си е насмогнал на масрафа.Може да издържа жена си и детето си,може да помага и на теб и на вашето дете....Дано поне да намери сили да каже на жена си по-бързо,че да може и тя да си разнообрази живота като него.Не ми хареса това, че се чудиш как така хората живеят като семейства без любов и т.н. Ами отговори си ти как живя с бившия си съпруг и с любовника си толкова години.Защо не се разведе с него по-рано ами търпя лошия си брак?Защо като реши да имаш дете от любовника си първо не се разведе?Защо 15 год. не мислеше за жена му,ами чак сега се сети?  newsm78

# 372
  • Бургас
...И така,въпросният дон Жуан от два стола остана на земята Laughing
Ами то май в 99 % от подобни случаи става така. Всеки си мисли, че любовницата Умре да задигне мъжа, включително и тя самата си го въобразява. А всъщност май единствено спортната злоба крепи такива връзки токлова дълго, същото важи и за брака. Натирят ли блудният съпруг, изведнъж става....безинтересен Crazy
Е това ако може някой да ми го обясни...Защо?

Тинтина, аз съм от жените, които са си "надвили" на масрафа, тоест, финансово независима съм. Мъжът ми идеално знае, че ако колата тръгне по надолнището, последното нещо, което ще ме спре, са парите. Вярно, с детето сама ще ми е трудничко, но аз по принцип съм лакома за изкарване на пари и ако трябва, от съня си ще крада и уикендите.

И съм убедена, че мъжът ти няма как да не се съобрази с това. Т.е. много би внимавал как се държи. Защото в повечето случаи, когато жената е финансово зависима и мъжът го знае, той се съобразява с нея много по-малко.

# 373
Едно е любовникът да идва изпран, изгладен, напарфюмиран и в добро настроение за няколко часа среща, друго е да се връща всеки ден изморен от работа, брадясал, гладен и да хвърли сума дрехи за пране и прочие!
Абсолютно вярно. Аз като бивша любовница го потвърждавам това Peace

# 374
Тинтина, ти потвърждаваш моите размисли за това ЗАЩО една жена трябва да се опита да е максимално независима. Поне доходи свои да има.

(въпреки че ми е идвало да фърля 'сичко и да си остана у дома)

Общи условия

Активация на акаунт