за детето от другата жена

• 38 023
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 615
Леле, много се пише по тези теми, бе, хора!
Отначало беше интересно, мислех, че Деси и Елиема наистина търсят някакво адекватно мнение и решение, но освен папагалски повтаряното "Обичам го, не мога да го оставя, ама той що не се разведе?"- друго не прочетох! До такава степен са обсебени от идеята  тези мъже да бъдат техни, че изобщо в представите им друга идея за бъдещето не съществува!
40 стр.  едно и също мелят! И това постоянното"Жена му що не се разведе с него?" вече ме влудява! Защо да се разведе? За да има твоето дете баща,а тя да лиши своето от такъв? От къв зор? За нея нейните деца са по-важни от твоето!

П.С. Става банално вече-вие нямате проблем, а се опитвате да доказвате тук на себе си и на другите, колко повече право имате вие над въпросните мъже като сте им родили деца, а пък те стоят при скапаните си, некадърни съпруги! Мъже-върви, че ги разбери-хем сте по-млади, красиви и способни  newsm78

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 01:40 от бухал

# 616
  • по пътя на светлината
Не ме разбирай погрешно,противоречиш си непрекъсното,по горе съм писала...Няма лошо станалото- станало,всеки си има съдба,не винаги любовницата е лошата,но ти не си искренна.
Ако си беше признала следните неща,въобще нямаше да ти бъда опозиция:
1Ти  освен ,че обичаш този човек ,копнееш да се събуждаш сутрин до него.
2Не би родила от ,,Господин Никой,,,за да подложиш на тотални подигравки вече порасналия си син и да обречеш новороденото си дете на неясно материално бъдеще.
3Не ти е приятно,че въпреки всичко той се държи с жена си,със семейството си все едно ти не съществуваш и детето също....
4Ти искаш детето ти да носи името на баща си.
5Каквато и да е жена му винаги си задаваш въпроса какво е повече от мен ,дори е по стара,няма моето образование,моя интелект, а той е все още с нея....
5 Тайничко се надяваш,че рано или късно той ще бъде при теб и детето.
Мога да ти изреждам още много....,но всичко горе изброено е нормално за жена,която наистина обича и е стигнала до там да му дете.....,но за жалост ти ми говориш някакви врели не кипели и сама се оплиташ в думите си...
Толерирам откровените хора.....

# 617
Бухал, вие питате защо жена му не се е развела, не аз.Аз ви отговарям защо.

Клонка-струва ми се, че ти не си на 40.Когато станеш, ще мислиш малко по-различно.Майчинството на 40 е в пъти по-сладко от това на 20.Затова има една приказка, че бабите обичат внучетата повече от децата си.Естествено, че не ги обичат повече, просто възрастта им е такава, че повече се радват на всеки един момент с детето.На 20 си дете.На 40 си зрял човек, който знае какво иска от живота.Няма да ме разбереш сега.Но аз на 20 не плаках от щастие, гледайки детенцето в ръцете си.Мислете си каквото искате за мен....аз искрено ви пожелавам да имате малко по-късно майчинство-НЕВЕРОЯТНО е.Ще кажете,че и вашето майчинство е такова.А аз ще ви кажа, че има разлика между усещането на едната и на другата възраст,защото го знам от опит!За какви задни мисли ми говорите #Crazy
Ако щете ми вярвайте.

# 618
  • София
Елиема, изобщо не съм отрекла майчинството в зряла възраст. Хич даже. Дори мисля, че е прекрасно да се роди второ, трето дете баш тогава. Но в семейство. С ясни параметри. С братя и сестри, с родители, които са около теб. Разбираш ли - дом!!! Другото си е чист егоизъм. Детето ти ще е с неясни семейни връзки, ще е объркано. Със сигурност детето на бащата няма да го приеме. Твоят син - не зная. Бащата най-вероятно няма да присъства пълноценно в живота му. Ако съпругата разбере или ще ограничи контактите му с вас, или ще се разведе.След развода той няма да остане с вас задълго. Ако остане, много скоро ще разбереш за съществуването на някоя друга Елиема. Очакват те само тревоги, които ще се отразят и на детето ти. Не е възможно да не го схващаш.
Ако беше необвързана, 20-годишна, по щях да те разбера.

# 619
Нали разчиташ точно жена му да разреши всичко? Или грешно съм прочела?
Доколкото разбрах темата ти е свързана точно с нея!?
Ясно е, че се надяваш на нещо след като тя разбере за детето ти?! Нали така? Тук сме повечето около 30-40г. жени-няма какво да се лъжем Stop
Иска ти се да му бие шута, но много се съмнявам да стане

# 620
  • София
И да му бие шута жена му, какво?
Нима това е решение за Елиема?
Това са 15 години връзка. Всички знаем колко амортизиращо действа времето на всички чувства. Ако те са се съхранили, то е защото са имали пречка. Когато тя отпадне, ежедневието се стоварва отгоре. Говорим за 44-годишен мъж, който ще трябва да смени идилията на прекрасните разговори, секса, когато му е приятно, със смяната на памперси, раздразнението по развода, огорчението на сина в пубертета, отдръпването на приятелите, укора на роднините...
Че това ще е краят на всичко прекрасно. НЯма романтика, няма тръпка, има само стрес...преадаптация. Смяна на един модел със същия.
Все едно...

# 621
Права си, КЛОНКА! Но любовниците не мислят така! Важното е да докопат мъжа!
Нали съм по-добра, що седи с другата!? Така се чувстват прецакани!  Дали ще са щастливи с този мъж изобщо не се замислят! Затова само едно и също мелят-уж много го обичали, но всичко опира до егото им и евентуално до финанси!

Може би като започнат работа нещата ще се променят-то верно, човек превърта само като стои с едно бебе и разчита на някое друго посещение от семейния татко

# 622
  • София
Абе, то е ясно, че жената се притеснява за бъдещето. КАто е поотминала еуфорията от бременността и раждането, идва ред на въпросите, които ни терзаят в дългите самотни нощи.

Лично аз не бих си задавала нейния въпрос - съвсем ясно би ми било какво ще е отношението на съпругата към детето ми, ако бях в това положение. Да очаквам възторг и прочувствена съпричастност би било израз на инфантилизъм или дефицит на интелект.
А какво ще стори "таткото" не би следвало да зависи от реакцията на съпругата. Аз си мисля, че това е мъката на Елиема - не й е ясно какво ще бъде отношението на бащата. Допускам вероятността тя да търси начин съпругата да узнае, че да го изрита оня и той да се подслони при тях. Това е нормално. Какво има да я съдя?! Нито си е направила сама детето, нито насила го е държала в леглото си сума години. При тези обстоятелства мъжът би следвало да каже на жена си и да вземат решение каво правят с брака си. Отношението към детето обаче е нещо, което той сам трябва да определи, съпругата може да изпитва чувства, да има изисквания, но решението си е негово. Ако Елиема беше убедена в любовта на този човек, тази тема нямаше да я има. В някакъв смисъл й съчувствам, но не мога да оценя стореното от нея като правилно по какъвто и да било начин.

# 623
Те за 15г. можеха един брак да изживеят, дете да отгледат, на училище да го изпратят! Човека 15г. си е гледал удобствата и през времето на най-голямата им страст не се е развел, че сега ли да го прави!? И аз затова си мисля, че Елиема разчита на жена му да разреши въпроса! Той НЯМА да го направи-100% съм сигурна, особено пък и пари и имоти като са намесени, забрави!
Но какво ли коментираме още- полза няма, каквото и да говорим тук. Всеки си знае своето и в действителност, изобщо не чува другите, карай де, поне да си чешем клавиатурите  Laughing!

# 624
Понеже при кръстосания разпит написах доста конкретни неща,(за което съжалявам) и съпругата(надявам се не влиза тук) ще вземе да се познае, или него, та поизтрих някои данни в постовете си назад.Вие и без това не вярвате на историята Hug.

# 625

Майчинството на 40 е в пъти по-сладко от това на 20.Затова има една приказка, че бабите обичат внучетата повече от децата си.Естествено, че не ги обичат повече, просто възрастта им е такава, че повече се радват на всеки един момент с детето.На 20 си дете.На 40 си зрял човек, който знае какво иска от живота.Няма да ме разбереш сега.Но аз на 20 не плаках от щастие, гледайки детенцето в ръцете си.Мислете си каквото искате за мен....аз искрено ви пожелавам да имате малко по-късно майчинство-НЕВЕРОЯТНО е.Ще кажете,че и вашето майчинство е такова.А аз ще ви кажа, че има разлика между усещането на едната и на другата възраст,защото го знам от опит!За какви задни мисли ми говорите #Crazy
Ако щете ми вярвайте.

Защо не изчака синът ти да  си има детенце и ТИ да гледаш внуче ?

Елиема, изобщо не съм отрекла майчинството в зряла възраст. Хич даже. Дори мисля, че е прекрасно да се роди второ, трето дете баш тогава. Но в семейство. С ясни параметри. С братя и сестри, с родители, които са около теб. Разбираш ли - дом!!! Другото си е чист егоизъм. Детето ти ще е с неясни семейни връзки, ще е объркано. Със сигурност детето на бащата няма да го приеме. Твоят син - не зная. Бащата най-вероятно няма да присъства пълноценно в живота му. Ако съпругата разбере или ще ограничи контактите му с вас, или ще се разведе.След развода той няма да остане с вас задълго. Ако остане, много скоро ще разбереш за съществуването на някоя друга Елиема. Очакват те само тревоги, които ще се отразят и на детето ти. Не е възможно да не го схващаш.
Ако беше необвързана, 20-годишна, по щях да те разбера.

# 626

Майчинството на 40 е в пъти по-сладко от това на 20.Затова има една приказка, че бабите обичат внучетата повече от децата си.Естествено, че не ги обичат повече, просто възрастта им е такава, че повече се радват на всеки един момент с детето.На 20 си дете.На 40 си зрял човек, който знае какво иска от живота.Няма да ме разбереш сега.Но аз на 20 не плаках от щастие, гледайки детенцето в ръцете си.Мислете си каквото искате за мен....аз искрено ви пожелавам да имате малко по-късно майчинство-НЕВЕРОЯТНО е.Ще кажете,че и вашето майчинство е такова.А аз ще ви кажа, че има разлика между усещането на едната и на другата възраст,защото го знам от опит!За какви задни мисли ми говорите #Crazy
Ако щете ми вярвайте.

Защо не изчака синът ти да  си има детенце и ТИ да гледаш внуче ?

Жена и майка ми задава такъв въпрос????? Shocked
Забележете как говоря аз-колко искрено ви пиша за усещанията си, а вие....не, нямам думи, наистина.Разбирам, че много от вас са изживели огромна болка точно във връзка с друга жена и дете, но все пак -грам човечност ли не е останала във вас????Какво е това озлобление?Поне като майки ли не можете да разберете една майка?Според вас веднага трябваше да отида да направя аборт, защото НЕ Е РЕДНО да се роди дете извън брак?Или заради чувствата на съпругата?Да убия моето дете заради това, че други смятат, че трябва да го направя?И след като вече се е родило, трябва да бъде натирено колкото може по-далеч , дори бащата да иска да го припознае,и да бъде до него когато може, не, трябва да бъде отдалечено от баща си заради съпругата му и заради другото дете.То не може и не трябва да бъде обичано от баща си защото не е от съпругата???Не се ли сещате, че това дете е точно толкова дете на съпруга, колкото е и другото?Аз като майка бих искала дъщеря ми да познава баща си и да го обича.Ако той иска същото,е ,ами изкарайте ме каквато искате, аз НЯМА да ги откъсна един от друг, защото други хора искат това!

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 09:56 от Eliema

# 627
Леле, какъв цирк станал тук.
И аз се вързах, че темата е истинска.
Не вярвам, че жена на 35+ години, която претендира да е интелигентна, може да разсъждава толкова инфантилно, и да живее в такива самозаблуди.
Не вярвам, че уж не иска семейство с таткото - всичките и примери са все свързани със щастлива за любовницата развръзка.
Не вярвам, че Г-н любовникът ще направи каквото и да било за това дете, както и за майка му.
Вярвам, че съпругата е достатъчно умна и разказва играта на мъжа си ... като стои с него. И все по-често ще бъдат срещани за ръка по улиците.

При това почти всичко от вчера е изтрито.

# 628
  • София
Оставила си се на течението - чакаш - ако не признае детето, ще го зарежеш, ако съпругата разбере за детето, тя може би ще го зареже или ще направи така, че той да те зареже... чакаш - до този извод стигам. Не си готова за ново семейство - разбираемо след развод.

Оставянето на течението върши работа... известно време, после обаче ще трябва да вземеш решение. Успех ти желая  Peace

# 629
Оставила си се на течението - чакаш - ако не признае детето, ще го зарежеш, ако съпругата разбере за детето, тя може би ще го зареже или ще направи така, че той да те зареже... чакаш - до този извод стигам. Не си готова за ново семейство - разбираемо след развод.

Оставянето на течението върши работа... известно време, после обаче ще трябва да вземеш решение. Успех ти желая  Peace

Кратко и ясно казано и съвсем точно!
Благодаря ти, че си разбрала позицията ми!Да, ще трябва някога да взема решение и вероятно ще разбера когато този момент дойде.

Общи условия

Активация на акаунт