за детето от другата жена

• 38 065
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 600
М....да възможно е при секса с някоя млада служителка да ви е лепнал и на жена си и на теб болестите,пък после съпругата му била нечистоплътна,какво друго да каже освен,че не е ограмотена сексуално....
Лъжец голям е,мъж който говори по този начин за жена си,не му е чиста работата.
Обикновено възпитаните хора  се държат цивилизовано и никога не биха подронили авторитета на половинката си,дори и да не са в добри отношения.
Сама си направи извод,че както говори за майката на детето си така говори и за теб ,някъде другаде...по това можеш да разбереш,що за човек е....
Би ли ме цитирала ?Той никога не е говорил кофти неща за съпругата си.
Нещо пак изкоментирахте за работата ми.Не съм казала ТОЧНО какво работя.Казах какво ми е образованието и специалността.Четете внимателно и не изкривявайте казаното от мен.

# 601
Главния въпрос е защо се занимаваш ровейки в живота му със съпругата?
Eliema Защо ти прави удоволствие да черниш жената, ако не искаш да си с него, какво те интересува защо не иска да се разведе, щом ти не искаш да е само твой??

Ще ти кажа честното си мнение, пък ти, ако искаш се обиждай, все ми е тая!

1. Не вярвам детето да е станало по негово желание.
2. Не вярвам, че не си финансово зависима от него.
3. Не вярвам да се е зарадвал на общото ви дете повече, отколкото на първ ородния си син.
4. Не вярвам, че той иска да признае дъщеря ви.
5. Не вярвам и на буква от написаното по адрес на съпругата ти, просто злобeeш.
6. Ти мразиш съпругата му до мозъка на костите си, защото искаш да си на нейно място, но не можеш.

# 602
Добре...,но няма логика да си съгласна да си дава името на детето, да не искаш да му разбиваш семейството ,пък да си задаваш въпроса как жена му ще възприеме детето ти при нея.
Или аз не съм в час или нещо ти не си искрена...
Ясно и точно казах-реакцията й може да доведе до прекратяване на вижданията с детето.Естествено е да ме притеснява.Между другото, наистина се уморих да повтарям на много от вас едно и също.

# 603

Ако има нещо в тоя живот, което наистина познавам, това са мъжете с пари.
И аз, и аз, и аз Grinning. Някои не е изключено наистина да си падат по по-възрастни жени, всъщност, сред тях има доста извратени, та не може да си толкова категорична, че само по млади хвърлят пари и... други работи Wink

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 02:05 от Eliema

# 604
  • София
Ако някой ден се окаже свободен, ще продължа да бъда с него.Но не драпам за семейство, разберете го веднъж завинаги!!!!!!
Ако някой ден се окаже "свободен", няма да е нито ЗАРАДИ теб, нито СЪС теб.
Сигурна съм, че го осъзнаваш.
И проблемът на твоето дете няма да е настоящата съпруга на дебилния му баща, а самият той и ти. На това създание в училище ще му се наложи да описва "семейството" си като мама, тате, бате, бате, ма не съвсем. Нейде там към тате ще има и някоя "кака". Как ще е мама - сама или с някого, не е ясно. По-вероятно - сама. Като сложим към този факт и това, че тате ще мяза леко на млад дядо, а бате - на тате...идилията ще е тотална.
И на фона на всичко това ти се чудиш какво ще е отношението на някаква си женица?!
Изумяваш ме.

# 605
Ели,ако държи на детето си няма кой да го спре да се вижда с него.Когато човек има желание-намира начин,когато няма желание-намира оправдание.

# 606
Главния въпрос е защо се занимаваш ровейки в живота му със съпругата?
Eliema Защо ти прави удоволствие да черниш жената, ако не искаш да си с него, какво те интересува защо не иска да се разведе, щом ти не искаш да е само твой??

Ще ти кажа честното си мнение, пък ти, ако искаш се обиждай, все ми е тая!

1. Не вярвам детето да е станало по негово желание.
2. Не вярвам, че не си финансово зависима от него.
3. Не вярвам да се е зарадвал на общото ви дете повече, отколкото на първ ородния си син.
4. Не вярвам, че той иска да признае дъщеря ви.
5. Не вярвам и на буква от написаното по адрес на съпругата ти, просто злобeeш.
6. Ти мразиш съпругата му до мозъка на костите си, защото искаш да си на нейно място, но не можеш.
Ами не вярвай, може и съпругата да не повярва-значи няма да имаме проблеми Hug

# 607
  • София
Да, ще да си пада извратен, защото съпругата е с 3 години по-възрастна от мен. Mr. Green
Е, тъй, де, нали затова я ч*ка с отвращение и я кара да прави аборти.
Значи потвърждават се думите ми Mr. Green

# 608
  • по пътя на светлината
А.....не ,по горе твърдиш,че си родила детето ,защото обичаш този мъж,без някакви користни цели,от сорта да си дава името,да се грижи за детенце и да ставате семейство.....
При така изложените от теб факти ,той не би трябвало да се чувства задължен спрямо теб и детето,предполагам и на него си му ги казала същите неща като и на нас...(е.....ти глупака)
Започвам все повече да се убеждавам,че си заявила,че искаш второ дете(до колкото си спомням някакви здравословни проблеми имаше) и ти ще си поемеш отговорността,като не държиш  да го ангажираш.

# 609
  • София
Горкото дете!

# 610
Е,малко грубо стана...БАща му-дядо,брат му-баща.Стига толкова иронии.Много жени стават майки на 40 и повече години.И защо детето да е "горко"?Може да е много по-желано и обичано от повечето деца,родени в брак.

# 611
А.....не ,по горе твърдиш,че си родила детето ,защото обичаш този мъж,без някакви користни цели,от сорта да си дава името,да се грижи за детенце и да ставате семейство.....
При така изложените от теб факти ,той не би трябвало да се чувства задължен спрямо теб и детето,предполагам и на него си му ги казала същите неща като и на нас...(е.....ти глупака)
Започвам все повече да се убеждавам,че си заявила,че искаш второ дете(до колкото си спомням някакви здравословни проблеми имаше) и ти ще си поемеш отговорността,като не държиш  да го ангажираш.
А къде по-долу съм написала, че той ИМА ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ НАС?

# 612
Според мен е длъжен да си поеме ангажимента.Ели,това дете не си го направила сама.

# 613
Eliema Смятам, че не осъзнаваш основния си проблем, а той не е жена му и нейното отношение.
Постъпила си безотговорно създавайки това дете при тези обстоятелства, но и това не те е накарало да отвориш очите си.
Ти така си концентрирана в този мъж и съпругата му и техния живот, че не осъзнаваш последиците за детето ти!

Май от всички Рени се единствената здравомислеща в онази тема, заряза мухльото, продължи живота си и намери мъж, който да върви до нея и да бъде пълноценен баща на бебчо, т.е. осигури нужната среда на детето си и му е спестила коментарите и огорченията в бъдеще от съученици и др.

# 614
  • София
Е,малко грубо стана...БАща му-дядо,брат му-баща.Стига толкова иронии.Много жени стават майки на 40 и повече години.И защо детето да е "горко"?Може да е много по-желано и обичано от повечето деца,родени в брак.

Деси, реалността е брутална. Можем да си говорим мили приказки, но това няма да промени нещата. За жалост.

Едно е да станеш самотна майка на 20 години, животът е пред теб, винаги можеш да създадеш семейство, да намериш адекватен партньор, а и това да не стане, дистанцията с малкото същество няма да е голяма, ще имате допирни точки, ще компенсираш липсите му...
А друго е на 40, след като имаш вече 18-годишен син, бащата е на 44, има 15-годишен син и даже съпруга. Така това детенце се сдобива с двама братя, единият от които може да му е баща, а баща му ще е на 50 години, когато тръгне на училище, майката - и тя нейде там, в критическата, без подкрепата на мъж, без особено желание да търчи из парка и да кара колело...изобщо...предполагам схващаш разликата.
НЯма лошо да се създават дечица във всяка възраст, но трябва да се мисли какво им се предлага. Останалото е чудовищен егоизъм.

Общи условия

Активация на акаунт