за детето от другата жена

• 38 074
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Щом са едно семейство, значи и двамата имат своя принос, пък бил той и непаричен. Най-малкото, за да се изплати един ипотечен кредит, цялото семейство се лишава от доста неща, независимо дали само единият получава заплата. Едва ли си представяш, че жена му е някаква кукла, която по цял ден си пили ноктите и се шматка по магазините. Ако ще е за остойностяване на труда вкъщи, то много лесно ще излезе сметката.
.
Това е много умно. Ще го запомня Wink Въпреки че аз наистина си пиля ноктите  Grinning, все пак ако вземеме кредит и аз ще се лишвам, което значи, че и аз ще съм дала своят принос, като не съм си купувала това което съм искала  Crossing Arms. Нали правилно съм разбрала newsm78

На практика това се получава, защото това е цената на пропуснатите алтернативи. Вместо семейният бюджет да разполага с още триста лева на месец (примерно) и да се падне  на калпак по почти сто, то тези пари отиват за ипотеката. За децата това може да означава лишаване от школи, уроци, дори частно образование, за теб може да е чисто оперативно да внимаваш дали купуваш луканка или кренвирши, а в личен план да се лишаваш от дрехи, книги, повишаване на квалификацията и прочие.  Като цяло домакинството да не може да си позволи нова пералня или миялня, или да не отиде на почивка.

Относно историята на авторката, това с прехвърлянето на имущество и прочие финансова заможност вече ми изглежда фантасмагория. Освен ако не си пада по филми тип Баш Майстора.

# 586
Елиема, тук повечето сме семейни жени с известен опит и възраст около 30-те. На повечето ни е ясно, че заможни мъже, стигнали дотам, че да имат нужда да крият имуществото си посредством приписване на трети лица, изключително рядко, да не казвам - хич - се интересуват от жени около 40-те. Още по-малко копнеят за извънбрачни наследници от такива жени.
Съвсем сериозно ти казвам - ако наистина, ама наистина вярваш в това, което пишеш, значи или този човечец е някакво брутално изключение от правилото, или е нещастник, комплексар, който те лъже и страда от някакво личностно разстройство, което за мен е съвсем логичният вариант.
Това го казвам само в случай, че наистина сама си вярваш на писанията, разбира се.
Клонка, очевидно не познаваш мъжете никак, ама никак.Първо, не можеш да ми дадеш годините.Второ, мъжете търсят само и единствено секс с млади жени и нямат какво да си кажат с тях.Знам ли го, може и да прави секс от време на време с някоя млада и хубавка служителка, но дългогодишна връзка има с мен Mr. Green.И трето-покрай работата си имам контакти с доста мъже с пари, и, повярвай ми,явно има какво да привлече вниманието им, защото без да съм красавица, никак даже, мъжете ме харесват.

# 587
  • по пътя на светлината
А какво е "развей прах" жена Joy
LaughingТака казваше баба ми,за жените ,на които ,,пръстите им са широки,, и не си знаят сметка на семейния бюджет.

# 588
Благодаря Кали,вече бях,но нямам нищо против пак да опитам:)

# 589
покрай работата си имам контакти с доста мъже с пари, и, повярвай ми,явно има какво да привлече вниманието им, защото без да съм красавица, никак даже, мъжете ме харесват.
Еее, щом мъже с пари те харесват, значи има нещо в теб... Party

# 590
Хайде отговори ми, защото наистина се опитвам да те разбера и това противоречие ми е доста странно  Confused

Eliema Честно не те разбирам  ooooh!
Хем е голямата ти любов, хем го обичаш, хем, ако се разведе не го искаш, пък те вълнува дали е с разбит и нещастен брак, интересува те съпругата му дали работи, аборт ли е правила и с каква хигиена е.
Защо им се ровиш на тия хора в личния живот, искаш да си му любовница само ок (не е ок, но както и да е), тогава защо се занимаваш с тази жена, гледай си само вашите неща, само твоите приятни моменти с него и да признае детето ви, остави ги техните отношения, те касаят само тях и никой друг!
Ти и без това си част от семейството им цели 15г, за какво си се захванала с тази жена, не е ли достатъчно направеното до тук????

# 591
  • София
Хубава работа, толкова мъже с пари те харесват, а ти сивзела да раждаш деца ида си "вярна любовница" (звучи супер извратено) петнайсет години!

# 592
Аз предлагам да спрете вече да ме подлагате на кръстосан разпит, защото и без това не вярвате, че отговорите ми са истина, а и после ме критикувате, че се ровя в чуждия живот.
Темата ми е съвсем ясна, и касае евентуалните отношение между съпругата и детето ми.

# 593
  • София
Клонка, очевидно не познаваш мъжете никак, ама никак.Първо, не можеш да ми дадеш годините.Второ, мъжете търсят само и единствено секс с млади жени и нямат какво да си кажат с тях.Знам ли го, може и да прави секс от време на време с някоя млада и хубавка служителка, но дългогодишна връзка има с мен Mr. Green.И трето-покрай работата си имам контакти с доста мъже с пари, и, повярвай ми,явно има какво да привлече вниманието им, защото без да съм красавица, никак даже, мъжете ме харесват.
Ако има нещо в тоя живот, което наистина познавам, това са мъжете с пари. Така, както си описала работата си, тя не предполага особен контакт точно с този тип мъже, но щом казваш...
Освен това, никак не е полезно една жена да бърка любезността с искрен интерес. Едно е да си харесвана, друго е да си желана, но това е различна тема.

По никакъв начин не омаловажавам качествата на зрелите жени, но със сигурност твърдя, че те не са в таргет групата на заможни мъже, прехвърлили 40-те. Освен това, както ти самата каза, тези мъже търсят млади жени за секс, а другите - за разговори. Е, разговори може да си водят и със съпругите, и с приятелите, ако ме разбираш. Няма логика да правят дечица на женици, с които им иде отвътре само да си приказват.

Вярвам, че си интересна и харесвана жена.
Просто така описаният от теб мъж или е някой смотльо без кинти, или има проблеми със сексуалността, или е измислен образ. Mr. Green

# 594
Ели,ти наистина ли виждаш детето си и жена му на едно място?Докато имаш чувства към този мъж едва ли ще искаш това да се случи.Някак си ще се чувстваш излишна.Аз не бих искала моето дете да общува с жена му.

# 595
  • по пътя на светлината
М....да възможно е при секса с някоя млада служителка да ви е лепнал и на жена си и на теб болестите,пък после съпругата му била нечистоплътна,какво друго да каже освен,че не е ограмотена сексуално....
Лъжец голям е,мъж който говори по този начин за жена си,не му е чиста работата.
Обикновено възпитаните хора  се държат цивилизовано и никога не биха подронили авторитета на половинката си,дори и да не са в добри отношения.
Сама си направи извод,че както говори за майката на детето си така говори и за теб ,някъде другаде...по това можеш да разбереш,що за човек е....

# 596
Eliema Защо?  newsm78
40страници нямаше проблем с кръстосания разпит,
защо сега стана проблем да отговориш на 2прости въпроса???

# 597
Хайде отговори ми, защото наистина се опитвам да те разбера и това противоречие ми е доста странно  Confused

Eliema Честно не те разбирам  ooooh!
Хем е голямата ти любов, хем го обичаш, хем, ако се разведе не го искаш, пък те вълнува дали е с разбит и нещастен брак, интересува те съпругата му дали работи, аборт ли е правила и с каква хигиена е.
Защо им се ровиш на тия хора в личния живот, искаш да си му любовница само ок (не е ок, но както и да е), тогава защо се занимаваш с тази жена, гледай си само вашите неща, само твоите приятни моменти с него и да признае детето ви, остави ги техните отношения, те касаят само тях и никой друг!
Ти и без това си част от семейството им цели 15г, за какво си се захванала с тази жена, не е ли достатъчно направеното до тук????

За 20-ти път вече ще напиша,че ИСКАМ и ОБИЧАМ този мъж, но засега не мога да си представя да създавам отново семейство!!!!Не четете ли, или ви е удобно да се правите на неразбрали?Ако някой ден се окаже свободен, ще продължа да бъда с него.Но не драпам за семейство, разберете го веднъж завинаги!!!!!!

# 598

Ако има нещо в тоя живот, което наистина познавам, това са мъжете с пари.
И аз, и аз, и аз Grinning. Някои не е изключено наистина да си падат по по-възрастни жени, всъщност, сред тях има доста извратени, та не може да си толкова категорична, че само по млади хвърлят пари и... други работи Wink

# 599
  • по пътя на светлината
Добре...,но няма логика да си съгласна да си даде името на детето и в същото време твърдиш,че не искаш да му разбиваш семейството ,пък и  да си задаваш въпроса как жена му ще възприеме детето ти при нея......
Или аз не съм в час или нещо ти не си искрена...а....какво ще кажеш?

Общи условия

Активация на акаунт