за детето от другата жена

• 38 088
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 570
Моля ви, спрете да говорите глупости!
Тоя го изкарахте някакъв магнат, който неизвестно как за 15 години, почвайки от нищото, е стигнал до степен да си "разхвърля" имотите по роднини на жена си, сякаш е някакъв титаничен мафиот с неясни доходи.
Аре тези филми да ги прожектираме в ранните часове на децата за добро утро, че са смешни, но за детската аудитория.

Само разсъждаваме по дадения от авторката матерял, на мен честно казано доста неща не ми се вярват в историята, но това е друг въпрос  Wink

# 571
  • по пътя на светлината
Хм....,че откъде да знаем какъв е,аз дълбоко се съмнявам,че авторката се е навила да ражда дете ,само от чиста любов,особено жена на нейната възраст,минала вече един път през пресата на семейния живот!
Едва ли би се съгласила да роди от някой гаврош в името на любовта!

# 572
  • София
Не знам Кали,аз винаги съм била романтичка.Щях да му оставя всичко,особено ако аз не съм дала кой знае какъв принос в постигането на материалното благополучие.Просто не бих могла да простя тази лъжа.

Какво означава да не си дала никакъв принос? Това да не  е наследство от баща му, че жената да няма принос? Щом са едно семейство, значи и двамата имат своя принос, пък бил той и непаричен. Най-малкото, за да се изплати един ипотечен кредит, цялото семейство се лишава от доста неща, независимо дали само единият получава заплата. Едва ли си представяш, че жена му е някаква кукла, която по цял ден си пили ноктите и се шматка по магазините. Ако ще е за остойностяване на труда вкъщи, то много лесно ще излезе сметката.

След повече от -айсе години брак, просто няма как да се махне с лека ръка на съграденото до момента. За каквато и романтика да става въпроос.

# 573
Нали твърдиш ,че те обича.....?
При тези условия се надай да си даде името и да изгуби всичко,тъй като всичко е на името на роднините на жена му и те не биха приели тази новина с отворени обятия.
Аз нещо не свързвам нещата,уж сте заедно от 15 години, а той преписва през това време всичко на оная с ниската култура и родата...?
Така съм се почувствала когато ги видях-но не, не се държаха за ръце.

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 02:07 от Eliema

# 574
Не знам Кали,аз винаги съм била романтичка.Щях да му оставя всичко,особено ако аз не съм дала кой знае какъв принос в постигането на материалното благополучие.Просто не бих могла да простя тази лъжа.

При подялба на имущество след развода закона не се интересува нито от романтика, нито от това дали тя е работила или той, освен, ако нещата не са решени с предбрачен договор.

# 575
  • по пътя на светлината
И ти си му родила на този,който те подминава като пътен знак!?
Не можеш да ме убедиш,че не си  помислила за материалното му положение,не си първа младост да се правиш на толкова невинна,в противен случай не искам да давам определения......
То те и малките вече знаят какво искат от живота....

# 576
Щом са едно семейство, значи и двамата имат своя принос, пък бил той и непаричен. Най-малкото, за да се изплати един ипотечен кредит, цялото семейство се лишава от доста неща, независимо дали само единият получава заплата. Едва ли си представяш, че жена му е някаква кукла, която по цял ден си пили ноктите и се шматка по магазините. Ако ще е за остойностяване на труда вкъщи, то много лесно ще излезе сметката.
.
Това е много умно. Ще го запомня Wink Въпреки че аз наистина си пиля ноктите  Grinning, все пак ако вземеме кредит и аз ще се лишвам, което значи, че и аз ще съм дала своят принос, като не съм си купувала това което съм искала  Crossing Arms. Нали правилно съм разбрала newsm78

# 577
  • София
Елиема, тук повечето сме семейни жени с известен опит и възраст около 30-те. На повечето ни е ясно, че заможни мъже, стигнали дотам, че да имат нужда да крият имуществото си посредством приписване на трети лица, изключително рядко, да не казвам - хич - се интересуват от жени около 40-те. Още по-малко копнеят за извънбрачни наследници от такива жени.
Съвсем сериозно ти казвам - ако наистина, ама наистина вярваш в това, което пишеш, значи или този човечец е някакво брутално изключение от правилото, или е нещастник, комплексар, който те лъже и страда от някакво личностно разстройство, което за мен е съвсем логичният вариант.
Това го казвам само в случай, че наистина сама си вярваш на писанията, разбира се.

# 578
Не знам защо всеки един факт ви се вижда невероятен. newsm78Май просто ви е невъзможно да приемете, че някой може да стои с жена си по задължение и заради удобство.И че примерно може да изпитва чувства към друга жена.Ами ако искате вярвайте.

# 579
И ти си му родила на този,който те подминава като пътен знак!?
Не можеш да ме убедиш,че не си  помислила за материалното му положение,не си първа младост да се правиш на толкова невинна,в противен случай не искам да давам определения......
То те и малките вече знаят какво искат от живота....
JoyБях с колата, мила.

# 580
  • по пътя на светлината
Трудничко е мъж да стане заможен с жена развей прах,ниска култура и прочие.......,това е във връзка с приноса на съпругата.
Защо ,ако не беше с колата щеше да се спре и да ти обърне внимание?
Питам....само....ти знаеш най добре.

# 581
Зависи Кали,много зависи с какво се занимава този мъж.

# 582
Eliema Честно не те разбирам  ooooh!
Хем е голямата ти любов, хем го обичаш, хем, ако се разведе не го искаш, пък те вълнува дали е с разбит и нещастен брак, интересува те съпругата му дали работи, аборт ли е правила и с каква хигиена е.
Защо им се ровиш на тия хора в личния живот, искаш да си му любовница само ок (не е ок, но както и да е), тогава защо се занимаваш с тази жена, гледай си само вашите неща, само твоите приятни моменти с него и да признае детето ви, остави ги техните отношения, те касаят само тях и никой друг!
Ти и без това си част от семейството им цели 15г, за какво си се захванала с тази жена, не е ли достатъчно направеното до тук????

# 583
А какво е "развей прах" жена Joy

# 584
  • по пътя на светлината
Деси,пожелавам ти да станеш семейна и ще разбереш за какво идва реч. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт