за детето от другата жена

• 37 799
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 870
  • по пътя на светлината
Деси,колко си сигурна....,разбира се ,че тези неща ще ги решим двамата....,както ще решим и до къде ще му стигнат отношенията с детето,ако държи да сме семейство.
Ма....какви ги говоря и аз....,направо ще му бия шута и ще го изпратя да си ближат раните с любовницата.

# 871
  • тук-там
Елиана,направих си труда да прочета доста от постовете ти и възникна въпрос-като ветеринарен лекар какъвто може би си как си консултирала и лекувала съпругата му?Не го приемай като заяждане,а като уточняване

Няма смисъл просто - Емито отдавна се издъни с историята.  В другата тема пишеше, че от години Миуто не спи с жена си - в тази пък спял..., че и гадинки развъдили, абе ....

# 872
Шанталче.... Laughing Laughing

# 873
  • по пътя на светлината
Хубаво се смееш,но ако бях на мястото на съпругата,при факта ,че все още си била семейна не бих допуснала да си раздава името наляво и на дясно....
Наистина 15 години са много,но вие сте били и семейни през този период и по тази логика и вашите партньори трябва да ви имат доверие,ако годините са фактор за доверие....
Ами бившия ми няма претенции към детето-защо ли?Съпругата има право да оспори припознаването, да заповяда.А на тези от вас, които са забременяли преди брака или изобщо без брак бащите поискаха ли ДНК тест?Доверието си е доверие независимо от семейното положение.
Изобщо не си сравнявай положението с горепосочените,моля.....разлика има и то огромна...нали няма нужда да ти я казвам.

# 874
Oбаче като се подиграваме на любовниците се сърдите.  Crossing Arms

Историята не само издиша, ами се раз.....  Outta Joint

# 875
Зори,не е ветеринар,а микробиолог Simple Smile
Деси,микробиолог е допълнителна специалност след като завършиш медицина.Елиана пише ,че 3 дни след раждането е започнала да изследва в къщи!!! месо от диви прасета,защото са и трябвали пари.До тук похвално,но месото от дивеч първо се изследва от ветеринарни лекари и по точно от лаборанти и второ това става в акредитирани лаборатории в които се издава сертификат,че месото не е заразено с трихинелоза и е годно за човешка консумация.Обичам точностите   bouquet

# 876
  • тук-там
Деси,микробиолог е допълнителна специалност след като завършиш медицина.Елиана пише ,че 3 дни след раждането е започнала да изследва в къщи!!! месо от диви прасета,защото са и трябвали пари.До тук похвално,но месото от дивеч първо се изследва от ветеринарни лекари и по точно от лаборанти и второ това става в акредитирани лаборатории в които се издава сертификат,че месото не е заразено с трихинелоза и е годно за човешка консумация.Обичам точностите   bouquet

Е, тя жената постовете си изтри да не я познаят - ти хубуу я изтипоса... Mr. Green

# 877
Аз не се сърдя миличка и се засмях на нещо съвсем друго.И аз съм овца-такава си ми е зодията.Явно вече ще ходя на ветеринар. Wink
Кали-доверието между хората или го има или го няма.Знам за какво говориш-тя е била все още в законен брак и това е достатъчно основание за съмнение дали бившия съпруг не е баща на детето.Ако любовникът й(ама ,че грозно ми звучи)наистина й вярва-няма нужда от ДНК.
Зори,не споря-не съм наясно с тези специалности.

# 878
Ох, само се моля да не я зяключат тая тема Praynig, така не съм се забавлявала откакто влизам в този форум  Laughing. То не беше геодезия, диви прасета, панелки, кандида вагиналис... Joy

# 879
Далеч си от истината- в частни лаборатории също се изследват такива проби.

k.a.l.i., кажи каква е разликата.Във другите случаи евентуалния баща е по 24 часа в денонощието с благоверната, та е 100% сигурен, че детето е от него?

# 880
  • тук-там
Ох, само се моля да не я зяключат тая тема Praynig, така не съм се забавлявала откакто влизам в този форум  Laughing. То не беше геодезия, диви прасета, панелки, кандида вагиналис... Joy

Ми незнам, ама пише, че след 50 стр. заключват - Еми - пусни №2, че и аз взех присърце драмата...
В отпуск съм и в тази жега кво му остава на човек откъм забавления...сал един форум.

# 881
Тая тема откъде почна,къде стигна... ooooh! Tired
Не е ли време за ключ? Tired

# 882
  • София
приключват само отчетните

# 883
  • по пътя на светлината
Как каква ,Деси много точно го написа,че ти си била в законен брак със съпруга си,а дали си имала сексуален контакт с него или не си е твоя работа.
Никоя съпруга не би допуснала някой да носи фамилията на семейството, без необходимите изследвания,става на въпрос за съпруги ,които държат да са все още семейство с подобни индивиди или поне са свързани материално.

# 884
Далеч си от истината- в частни лаборатории също се изследват такива проби.

Много съм близо до истината-никъде по-горе не споменавам държавни лаборатории и не отричам частните.И в двата случая фигурира думата лаборатория,а ти говориш за изследвания  в домашни условия.Друг ми беше въпроса към теб,но ти явно реши да ми обясняваш неща с които съм израснала.Лошо няма,но аз като хуманен лекар не си позволявам да лекувам и кучето си,а го поверявам на колегите ветеринари Hug

Общи условия

Активация на акаунт