за детето от другата жена

• 37 835
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 855
PAV1
О Пав,и ти задълба в една материя,недей мъти тез прекрасни главици,нямат такъв потенциал,дай за буби и семенца плийз
Знам Вагабонди,че не съм аз отприщила злобичката ти,ма все пак(хихи-за да влача иконки),май имаш прекрасна идея,да я обсъдим

Да,в случая на случайността,където няма такъв случай,
ще приложа знак No Б2 „Спри! Пропусни движещите се по пътя с предимство!"

БЛАГОДАРЯ ти Graziella Toskansk'i ,че ме спря !

# 856
ЗАйче,успокоих се-винаги съм усмихната,нося маратонки и дънки,имам сребро по себе си,което си избирам сама(т.е.няма как жена му да ми го купува)Значи не се вмествам в омразния за теб образ.
Яяя, то говорело, бе newsm78 Joy Еееех, ако можеше и да мисли... Whistling
Ко няма се обиждаме!То си е обидно колко са нагли малките нафърфучени любовнички, с по едно вързопче в ръчичка Mr. GreenАма нали имаме много свободно време, що да не разпуснем с простолюдието пък?!..Да се опитаме да се почувстваме и ние като тях, да видим хубаво ли им е..

# 857
Много тъпо, аз като вляза и темата умира..Оставаме си най-простите АЗ и Деска Mr. Green

# 858
Съфорумки-трябва кръв !
Я да се "пренаселиим" тук:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=517835.0

# 859
Темата стана като магазин за 1001 стоки, всеки си пише каквото си иска, даже и до геодезия се стигна  Joy

Карай да е весело  Mr. Green
То се е видяло, че каквото и да си говорим Ели
ще си прави каквото си знае, поне веселба да става  Laughing

# 860
vagabond, ама ти защо не страдаш? Отговори точно по темата. Описа в детайли реакцията на излъганата съпруга, пък те обвиниха в злоба.
Елиема, нали темата беше за това - как бихме ние постъпили на мястото на съпругата?
Е, vagabond беше максимално откровена. И съм сигурна че 90% от жените биха постъпили точно така. Без да ги е грижа за вашите помисли и душевни терзания, за това кой какви отговорности имал, и какво бил длъжен да прави.
Най-добронамерено, като юрист, те съветвам - преди да направиш каквото и да било във връзка с припознаването на детето, консултирай се с добър адвокат по семейно право и прецени всички плюсове и минуси. Прочети и какво ти писах онзи ден за евентуалните проблеми - около 14-15 страница.

# 861
Друго ме вълнува,обещал е да даде името си,ще има ли ДНК.....  или просто ей така на  доверие ще е всичко?
Е как на доверие?Той ,човека, ми правеше бебе знаейки, че още няколко мъже правят същото по същото време Joy.Ама то детенцето взе, че реши да му спести паричките, като му одра кожата Joy

# 862
Друго ме вълнува,обещал е да даде името си,ще има ли ДНК.....  или просто ей така на  доверие ще е всичко?
Е как на доверие?Той ,човека, ми правеше бебе знаейки, че още няколко мъже правят същото по същото време Joy.Ама то детенцето взе, че реши да му спести паричките, като му одра кожата Joy
Ааа, рано е още да се прецени Stop. Сега прилича на него, утре не се знае... Laughing

# 863
  • по пътя на светлината
Хубаво се смееш,но ако бях на мястото на съпругата,при факта ,че все още си била семейна не бих допуснала да си раздава името наляво и на дясно....
Наистина 15 години са много,но вие сте били и семейни през този период и по тази логика и вашите партньори трябва да ви имат доверие,ако годините са фактор за доверие....

# 864
Kali,няма как да забраниш на съпруга си да си даде името ако той го пожелае това.Друг е въпроса дали той самия ще поиска ДНК.Но 15 години за мен са почти достатъчни за да опозная един човек и да преценя дали е способен да ме излъже и за какво.

# 865
Елиана,направих си труда да прочета доста от постовете ти и възникна въпрос-като ветеринарен лекар какъвто може би си как си консултирала и лекувала съпругата му?Не го приемай като заяждане,а като уточняване

# 866
 Има логика всъщност, защото така поне жената ще е сигурна, че собственото й дете ще дели имуществото на баща си с наистина биологична сестричка, а не измислена такава. Щото има всякакви жени, нали знаете  Rolling Eyes

# 867
Хубаво се смееш,но ако бях на мястото на съпругата,при факта ,че все още си била семейна не бих допуснала да си раздава името наляво и на дясно....
Наистина 15 години са много,но вие сте били и семейни през този период и по тази логика и вашите партньори трябва да ви имат доверие,ако годините са фактор за доверие....
Ами бившия ми няма претенции към детето-защо ли?Съпругата има право да оспори припознаването, да заповяда.А на тези от вас, които са забременяли преди брака или изобщо без брак бащите поискаха ли ДНК тест?Доверието си е доверие независимо от семейното положение.

# 868
Зори,не е ветеринар,а микробиолог Simple Smile

# 869
Елиана,направих си труда да прочета доста от постовете ти и възникна въпрос-като ветеринарен лекар какъвто може би си как си консултирала и лекувала съпругата му?Не го приемай като заяждане,а като уточняване
Joy Joy Joy Не мога вече. Ми то е ясно - съпругата е овца, та затова най-вероятно Whistling

Общи условия

Активация на акаунт