за детето от другата жена

• 37 871
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 840

Сто пъти вече си казвам,да не поглеждам тук,ама пусто любопитство-не мога  Joy
С последните няколко страници се веселях  hahaha
Ама пък как не ти писна тоя емотикон да го търкаляш в цялата тема  Joy

# 841
Подчертават настроението  ми,а то е доста приповдигнато   Party Joy
Толкова ли е странно човек да си разнообразява дните,четейки тук и взимайки участвайки в дискусиите  по толкова злободневни  и наболели теми?

# 842
  • тук-там
За съжаление май така ще се окаже-имотите са по-важни.Но аз все пак се надявам да излезе по-смел и да припознае детенцето.

Оф, и друг път съм ти го казвала - спрете да се надявате и да хвърчите, разчитайте на себе си и на хората, които наистина ги е грижа за вас. Вече имате и деца, за които да мислите.
Омъжена съм от 19г. с две големи деца вече - обичам съпруга си все повече и повече с времето, спокойна и щастлива съм - и въпреки всичко знам, че ако се наложи ще се справям и сама - живота е една въртележка и не се знае кога ще се озовеш отдоло, важното е да станеш, да се поотупаш и пак напред - хленченето и напразните надежди на никого не са помогнали!

# 843
Зайче,аз единствено на себе си разчитам и на майка ми(да е жива и здрава)Даже си мисля,че една жена,наемайки се да роди от семеен мъж е доста по-склонна да разчита преди всичко на себе си.Тя малко или много е наясно,че ще и се наложи да се бори сама с живота.

# 844
vagabond
Пфуууу,ма много си злобнаааа(вместо иконки) Mr. Green
заядлива и гадна

Зайче,аз единствено на себе си разчитам и на майка ми(да е жива и здрава)Даже си мисля,че една жена,наемайки се да роди от семеен мъж е доста по-склонна да разчита преди всичко на себе си.Тя малко или много е наясно,че ще и се наложи да се бори сама с живота.

Да бе да,1 на 1000 разчитат на себе си,повечето,както разбираме,постъпват иначе  Thinking

# 845
Нямаше ме няколко часа и виждам-човека починал,панелките разделени..Всичко е под контрол.Вие затова ли сключихте брак-за едните панелки?Аз пък мисля,колкото и да е наивно,че все още има хора,които поставят обичта на първо място.

*Dessy ,
 Това си е "надстрояване"! Базата/основа/-геодезия ,може да е в/у подпочвени води !
Цяла Варна е в/у такава вода !Необходим е "дренаж" , бетон и сонди!
Е,откъде ли и как се появиха "свлачищата"?

Нищо лично!

# 846
Предлагам тогава всички да започнат да раждат деца на женени или обвързани мъже Mr. Green

Мдааам, Граци, нямам нищо общо с теб  Joy Толкова съм злобна и гадна, толкова съм отвратителна, мисля да взема да родя едно дете на някой обвързан, за да се науча значи в тоя живот!

# 847
PAV1
О Пав,и ти задълба в една материя,недей мъти тез прекрасни главици,нямат такъв потенциал,дай за буби и семенца плийз
Знам Вагабонди,че не съм аз отприщила злобичката ти,ма все пак(хихи-за да влача иконки),май имаш прекрасна идея,да я обсъдим

# 848
Освен обиди....нещо смислено ще напишете ли?И стига с тоя потенциал,че и твоя не е кой знае на какво ниво....

# 849
  • по пътя на светлината
Друго ме вълнува,обещал е да даде името си,ще има ли ДНК.....  или просто ей така на  доверие ще е всичко?

# 850
Темата стана като магазин за 1001 стоки, всеки си пише каквото си иска, даже и до геодезия се стигна  Joy

# 851
Доколкото знам ще е на доверие.Кали,все пак 15 години с един човек не са никак малко.Може би се познават достатъчно и той и има доверие.

# 852
Освен обиди....нещо смислено ще напишете ли?И стига с тоя потенциал,че и твоя не е кой знае на какво ниво....
То много смислени неща бяха написано Десо, ама няма кой да чете или не му изнася. От доста страници насам се пишат само простотии, основно от такива като теб!

# 853
  • тук-там
Само не се обиждайте толкова грозно! Истината е, че и аз като съпруга мразя любовниците, ненавиждам лигавите им изстъпления и мазните им претенции - НО! - това е за тези, които познавам. На всички останали мога само да съчувствам, защото даже и карикатурите, които са около мен са за окайване, въпреки нацупените джуки, високите токчета и "златното" пръстенче от индийския магазин, който лично аз съм купувала.

# 854
ЗАйче,успокоих се-винаги съм усмихната,нося маратонки и дънки,имам сребро по себе си,което си избирам сама(т.е.няма как жена му да ми го купува)Значи не се вмествам в омразния за теб образ.

Общи условия

Активация на акаунт