за детето от другата жена

• 37 895
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 825

Един твой пост да ми хареса!  Peace

# 826

Четеш ме избирателно, затова! Mr. Green Hug

Нямам нищо против нея, просто много си противоречи и ме ядосва, че нехайства, прекалено много драма ненужна според мен.  Stop

Кашата е забъркана ок, от тук на там се търсят решения, а не чужди вини, никой не може да ти причини нещо, ако сам не го позволиш.

Той бил такъв, онакъв, лъгал, мазал и тн, съпругата му това и онова, НЕ, това са оправдания!  Naughty

Взимаш си живота в ръцете и напред, не търсиш чуждата вина, а поправяш доколкото е възможно собствените си грешки и се стараеш да не ги повтаряш.

Има прекрасен стимул бебчето, ако това не отвори очите и на най-заслепената от любов майка кое?!

В противен случай и след още 15г тя пак ще се жалва, ние ще и съчувстваме, но ролята на жертва всеки избира сам, обаче негативите няма да са само на нейн гръб, а и на детето.

# 827
Аз не и съчувствам,не мисля,че го заслужава!За съм да си вземе живота в ръце,не е малка,доста зряла и кадърна,че да се надява на чужда помощ,и да си го живее така,както го е започнала-

# 828
Здравейте,
Ели , 50 страници -ала -бала приказки. Ако бях на твое място, завеждам дело за бащинство и издръжка,  и грам няма да ме вълнува колко драма ще преживее  таткото в кавички.  Уреждаш си нещата и между другото казваш :сбогом : на интимните ви взаимоотношения.  
 НО , ми се струва  наистина,че искаш таткото за себе си( Heart Eyes Heart Eyes) и точно  за това е и темата. <<<Как да направя така ,че жена му да разбере и да си ходи по живо по-здраво>>>>- щеше да е по точното заглавие, иначе отдавна щеше да си задействала нещата в съда.

# 829
  • тук-там
За съжаление "синдрома на жертвата" се преодолява мноооого трудно - едва ли ще успее, но и го пожелавам - лошото е, че и детето ще се научи да живее така - "пък тати на него такова, пък на мен друго...." - ето това е кофти в цялата ситуация - не може да се възпита дете със самочувствие и самоосъзнатост, при положение, че майка му няма такива. Peace

# 830
  • София
Дами, при всички случаи, в една такава ситуация аз смятам, че е редно да се проведе един разговор с бащата на детето, относно неговото бъдеще и статут, предвид обстоятелствата.

Аз го казах доста по-рано.
Казах също, че е доста малко вероятно съпругата да тъне в блажено неведение, особено за една толкова продължителна връзка.
Ако са стартирали процедура по прехвърляне на имущество на името на роднини нейни, без значение какви са причините, това значително намалява шансовете бащата да може да осигури детето си с нещо по-съществено от някакви месечни суми за битови разходи.
От друга страна е много малко вероятно да напусне семейството си.

Но и аз оставам с такива впечатление като валери08.
Виждам жена, дълбоко емоционално ангажирана и потънала в морето на обърканите си чувства, объркан живот и отношения, които някак си не успява да подреди и някак си все ми се струва, че не се вълнува от наследството за дъщеря си, както прдположиха някои, а по-скоро се вълнува за този мъж, който и гол и бос да остане, дори да остави и последната си риза на съпругата и другото си дете, тя си го иска него.

# 831
  • София
Това е много срещана практика при много ситуации, позволете да отбележа.

Аха, най-вече при задлъжнялост. Mr. Green

Само не схванах що не е прехвърлил един имотец и на нея, а на роднините на жена си. Този човек трябва да е идиот да сътвори подобно нещо, имайки предвид, че съзнателно е заплодил любовницата си. При развод духа супата отвсякъде.
Аз така или иначе подозирам, че това си е някакъв негов филм, много далече от реалността, но в края на краищата, човекът може да е наистина изгубил връзка с кораба майка тотално.

# 832
Тая тема става все по-абсурдна!
Грациела, Пав, девойки, ако имате проблеми със съпрузите си и любовниците им, оправете се с тях, толкова жлъч и злоба изплюхте тука, че направо се хванах за главата  ooooh! Нито Ели ви е виновна за нещо, нито Деси.

Не се смей на тези,които правят крачка назад,защото могат да се засилват!!!

Бърди ,къде Я прозря "толкова жлъч и злоба " ?  newsm78
Аз за себе си ще отговоря - нямам проблеми !
/проблемът ми е,че нямам проблем,но никога не е късно /
Това,че изказвам собствено мнение в "тема",спусната от регистриран потребител тук,
искащ мнения е проблем?  newsm78
/ами да не е пускал (потребителя)темата-всичко е предопределено-теория на вероятностите :  http://www.math10.com/bg/algebra/veroiatnosti.html /

А виновността 'вина" като юридическо понятие ли я третираш ?

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 19:12 от Анонимен

# 833
Нямаше ме няколко часа и виждам-човека починал,панелките разделени..Всичко е под контрол.Вие затова ли сключихте брак-за едните панелки?Аз пък мисля,колкото и да е наивно,че все още има хора,които поставят обичта на първо място.

# 834
  • София
Каква ли ще да е тази обич и 15 години объркани животи и чувства за всички участници...

# 835
Тук освен Ели(засега) не виждам друг с объркан живот.Ако приемем,че съпругата му знае-значи това положение ги устройва като семейство.Ако не знае-едва ли ще научи,а и след толкова години явно мъжът много добре знае как да я манипулира.Болката  остава за децата,те каква вина имат,че баща им е постъпил толкова безотговорно?

# 836
  • тук-там
наивно,че все още има хора,които поставят обичта на първо място.

Да, де ама нали се сещаш, че пичът явно поставя имотите на първо място, а не Ема и детето им... Та, затова става въпрос - то не бе любов, не бе чудо, че и Зла вещица има в приказката, дето да им пречи..., а се оказа, че панелката е най-важна Joy

# 837
За съжаление май така ще се окаже-имотите са по-важни.Но аз все пак се надявам да излезе по-смел и да припознае детенцето.

# 838
Бърди, newsm78аз не съм разбрала,че имам проблеми newsm78,ти как разбра?

Днес имах доста натоварен работен ден и повечето постове  съм ги чела по диагонал,извинявайте за бавната реакция от моя страна  Joy

А ако съм отговаряла на поста,значи наистина съм забравила от работа  hahaha

Сто пъти вече си казвам,да не поглеждам тук,ама пусто любопитство-не мога  Joy
С последните няколко страници се веселях  hahaha

# 839
Ъъ, аз само наминавам , да видя още ли сте живи, мърдате ли? К'о ст'аа,а? Разнищихме ли проблемите на ку*ките?Гледам не сте напълно, ама след още 56 страници, може и да успеете Mr. Green Дерзайте! Те жените по още едно дете ще родят, докато се чекнете тука Whistling Joy hahaha

И да имотите са важни!Когато съм градила нещо с някого цял живот, то си е за мени за децата ни, а не за някакви чужди деца!Капиш!Дайте си вие вашите панелки!Аз съм многоимотна, плюс тва този апартамент, който изплащаме в момента е тухлен и на центъра и няма да го дам на някви странични дечурлиги!Щото аз се лишавам за него, аз, аз , аз !И моят мъж го няма с месеци!От де накъде ще ми претендира някоя си , че детето й имало някви права от дяловете на евентуалния си баща!Хахахахаха!Явно не е толкова тъп тоя мъж. Дано да си прехвърли всичко на жената и законното си дете!

Общи условия

Активация на акаунт