за детето от другата жена

• 37 903
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 810
Кой знае - може пък да е помагала с идеи за бизнеса!  Mr. Green  Може даже той заради това да я държи като лИбовница.  Mr. Green  Е - ако (представете си, че е така - не казвам, че е така) ситуацията е такава, то тогава даже май съпругата няма право на наследство само защото е била чистака, готвачка и детегледачка (то нали й е платено с покрив над главата, храна и парцалки)!  Mr. Green Wink

# 811
Голяма роля да, да го чака по хотелските стаи или в дома си да си гукат до сутринта, докаот съпругата отглежда децата му.  ooooh!
А, моля,моля  Naughty. Да си любовница е далеееч повече от това Wink

# 812
Ей, тук наследството вече се е разделило.  Joy
Никой не иска да лишава детето на авторката от нищо. Защото не е наша отговорността за това дете. Тя е нейна, както и на милия биологичен татко, чието решение "ще бъде ли това дете мое или не" всички ние с трепет очакваме.

# 813
  • тук-там
Но една толкова дългогодишна любовница също е била "велика жена зад великия мъж", на мислите ли? Тя също е изиграла огромна роля в живота му! Wink

А, бе не е баш така  Joy- преди Емито  имоти са се добивали, че и  прехвърляли из родата, пък после го е налегнала уж кризата - откакто втора жена, че и  дете гледа...Ентусиазма ми се вижда позатихнал.

# 814
Само казвам, че дългогодишната любовница така или иначе Е част от живота му и всичко, което му се случва. Както се бяха изразили някои - "цяла втора съпруга в сянка". Нали не мислите, че за 15 години са правили само секс и дума не са си обелили? И нали не сте толкова наивни да вярвате, че само сексът го задържа при нея толкова години? Значи има и нещо повече и значи ТЯ също има роля в живота му, колкото и да не им изнася този факт на част от съпругите!!!  Peace

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 17:15 от pudding

# 815

Тоест, според теб, тя наравно с жена му се е борила за всичко, което са постигнали през тези години? Тя е плащала наравно с тях всички разходи? Тя се е борила наравно с тях с бюрокрацията, тя е помагала на мъжа си, когато е имал нужда, тя е поддържала дома му, за да може той да работи, тя е гледала детето му, което вече е на 15, за да може той да се отдаде на бизнеса си? С какво тя е помогнала той да има всичките тези имоти/ сега преписани на родата/?
Била е част от живота му, като бягство от стреса,разнообразявала го е, да в такъв аспект да кажем му е помагала на плазмодото.

Като в никакъв случай не оспорвам факта, че и другото дете /от любовницата/ има право на наследство, ако мекотелото го признае де, и ако жена му не си опече добре нещата, така, че да прехвърлят и останалите имоти на родата и.

# 816
Т. е. според мен тя е изиграла някаква роля. Каквато роля изиграват и всички дългогодишни партьорки. Нима не знаете, че царете са имали любовници, до които са се допитвали за войни и управление? Не е задължително великата жена до великия мъж да е точно съпругата му, както не е задължително тази да е любовницата му (някои жени са само за секс, други - за нещо повече). Дали авторката е допринесла наравно със съпругата, повече или по-малко от нея не мога да кажа, тъй като за да направя абсолютно точно заключение, май трябва да съм любовника й (той си знае коя колко, какво и кога му е дала), но така или иначе Елиема (искат или не искат, съзнателно или не) Е изиграла определена роля в живота му, щом са заедно толкова дълго!  Peace

# 817
  • София
А, ново двадесет.
Да разбирам ли правилно, че семейните имоти на бащата са прехвърлени на родата на съпругата му?

# 818
  • тук-там
А, ново двадесет.
Да разбирам ли правилно, че семейните имоти на бащата са прехвърлени на родата на съпругата му?

Ха добър ден - пък после жената проста била... Joy

# 819
Това е много често срещана практика  когато човек има "сенчест бизнес"  Wink

# 820
  • София
Това е много срещана практика при много ситуации, позволете да отбележа.

# 821
А, ново двадесет.

Ахам, една част. Сега нещата с припознаването на детето нещо се бавят, понеже бащата пак прехвърля имоти...ама дали си ги връща или останалата част отива при жената също...не помня какво точно беше лъгал авторката. Чака да се уредят имотните сделки де. Това по спомени, може да не ми е точна информацията много.

Аз въобще не мисля, че авторката нещо е "крива", просто много ме е яд на такива жени / като нея и съпругата/, виждат, че са лъгани, виждат го с очите си, хората им го казват, виждат, че мъжете им са едни безгръбначни, ама " обичам го, не мога без него". Акъла ми не го побира!
Най-искрено желая на авторката на темата да се събуди от съня в който е, да успее да се отърве от този човек.  bouquet

# 822
Това е много срещана практика при много ситуации, позволете да отбележа.

Знам, че пак ще прозвуча все едно и мисля "лошото" на авторката и на детето и, ама мисля, че се досещам какво имаш предвид. Напълно възможно е родата да е запозната "с казуса" и в момента да се решават едни бъдещи проблеми!

# 823
Извинете за спама:

Няма значение, много ме кефи аватара ти!  Peace

# 824
Ние можем да си чешем езиците/клавиатурите 1001дни и нощи, но от нас не зависи нищо. Wink

Силно се надявам Ели да се осъзнае и да прояви здрава мисъл търсейки законово правата на детето си, защото в момента, в който го е родила безотговорното и отношение не засяга само нея!

От там е ДЛЪЖНА да мисли първо как да подсигури дъщеря си и да и създаде здравословна среда, носейки се по течението и чакайки друг да вземе важните решения за собственото и и на детето и бъдеще не носят нищо положително на бебчо.

Не молейки се и чакайки да и подхвърлят нещо, а изисквайки.
Тогава ще е отговорна майка за мен, това че храниш, къпеш и сменяш памперси не е достатъчно, за да се наречеш добър родител.

Не търсете под вола теле, не го казвам с цел да я очерня, а с надежда, че все пак ще вземе живота си в СОБСТВЕНИТЕ си ръце  Peace

Общи условия

Активация на акаунт