за детето от другата жена

• 37 767
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 930
Човек е верен САМО когато обича.
Ти сериозно  ли го мислиш това,ама моля ти се... Crazy
Не ни ли е рано за втория пубертет или теб по рано те е хванал, а възможно е изобщо да не те е пускал?
Да, абсолютно го вярвам- по каква причина някой , който НЕ ОБИЧА другия, ще му остане верен?Заради подписан документ?Защото трябва да бъде верен?Или заради децата? Laughing

Собствено достойнство, морал, уважение към себе си и партньора, липса на желание децата му да се срамуват от него, нежелание да стане обект на подигравки и тн.  Wink
Ами струва ми се, че оставайки в семейство без любов потъпква всички тези ценности....

Не знам аз, ти ще кажеш, ти си била минимум 18г в брак без любов.

# 931
Ти си достоен пример за това!
Не, мила, аз, макар и късно, прекратих този брак. HugЗа разлика от други, които не добиват тази смелост никога.А и ако си прочела, не съм имала особени причини да уважавам бившия си!

# 932
Темата е уникална!
без да коментирам и да критикувам само ще кажа,че аз не бих родила дете от женен мъж.А ако съм от другата страна-повече няма да види мен и децата си!

# 933
Хайде кажи зодията на въпросния господин ,да имаме какво да разнищим тази нощ.... Simple Smile
Веднага, но ще ви напускам след малко.Утре сутрин ще видя какво сте измъдрили- дева е.

Това твърдо не го вярвам, девите не сме мекотели.  Naughty
И от мен да знаеш, ако наистина е дева жена си ще напусне точно НИКОГА!

# 934
Не, мила, аз, макар и късно, прекратих този брак. HugЗа разлика от други, които не добиват тази смелост никога.А и ако си прочела, не съм имала особени причини да уважавам бившия си!

А той имал ли е причини да те уважава... 18г. брак, 15г. извънбрачна връзка, проблеми в брака след 10тата (май, не си спомням точно) година.... Май проблемите с мъжа ти са дошли след като си почнала да му изневеряваш... (или аз не мога да смятам правилно). Та, проблемите в твоя брак не са май само от мъжа ти, но и от теб самата...

# 935
Аз не харесвам мъже Дева, много са ми стерилни  Laughing. Но е истина че едва ли ще напусне жена си Confused

# 936
Без значение е зодията според мен.Ако един мъж иска ще я напусне,ако не иска-нищо не може да го накара!

# 937
Без значение е зодията според мен.Ако един мъж иска ще я напусне,ако не иска-нищо не може да го накара!
Освен ако Делюжън не измисли някоя магия, та да бутне едно рамо Laughing

# 938

А той имал ли е причини да те уважава... 18г. брак, 15г. извънбрачна връзка, проблеми в брака след 10тата (май, не си спомням точно) година.... Май проблемите с мъжа ти са дошли след като си почнала да му изневеряваш... (или аз не мога да смятам правилно). Та, проблемите в твоя брак не са май само от мъжа ти, но и от теб самата...
Ще те помоля да се въздържаш от подобни коментари, никой и нищо не може да оправдае такова поведение.Ако някога се случи на дъщеря ти, нея ли ще обвиниш?

# 939

Бе не съм много съгласна, но щом казваш.
То като цяло рядко мъж се развежда, заради любовницата си,
пък дева няма начин, но това си е моето мнение де, не те обвързвам с него Wink

# 940

Ще те помоля да се въздържаш от подобни коментари, никой и нищо не може да оправдае такова поведение.Ако някога се случи на дъщеря ти, нея ли ще обвиниш?

Елиема, спри се вече!  Stop
Да ни обесняваш на нас как ще ни се случи в 62стр не е ок,
но се търпи, но хайде остави поне децата ни на мира! Close

# 941
Аз със зодии не се съобразявам.Не знам за какво се развеждат мъжете.Факт е,че има много разбити бракове.Не казвам,че са заради любовници де.

# 942
  • София
Хайде сега, дежурната приказка за "ако се случи на дъщеря ти4. Да, ама не се е случило на дъщеря й, че да умува какво би мислила, казала или направила! И аз не мога да разбера за какво уважение може да става въпрос при цялата ви история! Хубаво, ти си родила детето, да сте живи и здрави, но все пак, няма смисъл да го играеш на чест на всяка цена тук!

# 943

Дъщеря ми бих я възпитала да не лъже хората, а да действа открито и честно (малко хипотетично говоря, понеже за сега имам само син). А ако се случи някой да я бие, бих я измъкнала с 200 от него, няма да я оставя Н на брой години да живее с него и да оставя внука ми да гледа насилие над нея.
Не оправдавам с нищо насилието - то не може да се оправдае, но те моля да ми отговориш (а и на себе си самата), проблемите ти в брака след като срещна сегашния ли започнаха или преди това.

# 944
Айде лягайте да спите,на какво прилича това  ooooh!,кога ще изчета тези страници #Crazy а утре съм и на работа  Naughty
До сега по диагонал разлиствах 1-ва и 2-ра тема на авторката от др подфорум  ooooh!
Там и Деска припява на всеки куплет,ма дуета не е пълен,липсваха им половинките за квартета Joy
Диагнози няма да давам-нито ще се правя на ветеринар,нито ще блестя с допълнителни специализации,само пращам  поздрав на Бургас Peace

Сега леко отклонение от темата,но тясно свързани с авторката:Елиема,ако не е тайна-коя година и къде завърши своето медицинско образование  newsm78

Моля дами за малко почивка,имайте милост  Joy

Общи условия

Активация на акаунт