за детето от другата жена

• 37 718
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 945
Хайде сега, дежурната приказка за "ако се случи на дъщеря ти4. Да, ама не се е случило на дъщеря й, че да умува какво би мислила, казала или направила! И аз не мога да разбера за какво уважение може да става въпрос при цялата ви история! Хубаво, ти си родила детето, да сте живи и здрави, но все пак, няма смисъл да го играеш на чест на всяка цена тук!
Престанете да се нахвърляте върху хората без да сте разбрали за какво става на въпрос.Ако вие можете да уважавате мъж, който ви бие, ами уважавайте и търпете.Сигурна съм, че има жени, които го правят-търпят цял живот.Мислите, че вие или дъщеря ви сте застраховани?Не казвайте голяма дума...

# 946
Виж кво,до тук не чух една да оправдава насилие,всички са единодушни-това не се търпи,но да си мислиш,че след кат си била системно тормозена от съпруга си трябва задълже да се лепнеш на чужд съпруг-много молим,много съм ПРОТИв,и не намирам оправдание,

# 947
Граци,като някой копой си.Спри се малко-не сме в съда за да търсим доказателства.Да не би да работиш в полицията?

# 948
Хайде сега, дежурната приказка за "ако се случи на дъщеря ти4. Да, ама не се е случило на дъщеря й, че да умува какво би мислила, казала или направила! И аз не мога да разбера за какво уважение може да става въпрос при цялата ви история! Хубаво, ти си родила детето, да сте живи и здрави, но все пак, няма смисъл да го играеш на чест на всяка цена тук!
Престанете да се нахвърляте върху хората без да сте разбрали за какво става на въпрос.Ако вие можете да уважавате мъж, който ви бие, ами уважавайте и търпете.Сигурна съм, че има жени, които го правят-търпят цял живот.Мислите, че вие или дъщеря ви сте застраховани?Не казвайте голяма дума...
Мъжа ти знаеше ли, че му изневеряваш?
Защото много мъже бият жените си както те му казват с "възпитателна цел".

И преди да скочиш, не го оправдавам, няма оправдание за насилниците, никакво, Naughty
 само се опитвам да разбера мотива, защото съгласи се, но ей така без нищо мъжът ми да почне да ме бие не е логично.

# 949
Дестъни,ако си е бил насилник не е задължително изневярата да отключи агресията му.А дали тази агресия не е подтикнала Ели да потърси утеха другаде?

# 950
  • София
О, Елиема, не ми излизай с номера за одобряването на насилието! Хич! Да ти кажа честно, ако аз бях в твоята ситуация с мъж-насилник, едва ли щях да имам смелост да си хващам любовник и да ходя по срещи. мъжете-насилници обикновено са и много ревниви, държат изкъсо жените си и само да е имала късмет той да я заподозре в изневяра, като нищо ще помете къщата с нея! Така че, доста смело от твоя страна да рискуваш не само да те бие, а и нещо по-лошо да направии в яростта си! Че и с години поддържаш връзка! а и такъв насилник как би приел жена му да е бременна от друг и това да мине без послествия? насилниците не спират, затова ми е чудно как си се отървала без проблеми.

# 951
Граци,като някой копой си.Спри се малко-не сме в съда за да търсим доказателства.Да не би да работиш в полицията?

Е ее Дес,ти си истински детектив,как разбра  newsm78,да не притежаваш по-специфични способности  Joy,гадателка,екстрасенс,медуим, newsm78 какво още,помагайте  hahaha

# 952
Най-лесното-КУЧКА-имам по-спецефично обоняние от хората  Joy

# 953
Най-лесното-КУЧКА-имам по-спецефично обоняние от хората  Joy
Peace Има нещо такова,леко ми убягваше  Party хрътка

# 954
Аз до колкото мога да смятам, разбирам че мъжът й е почнал да я бие след като тя е започнала да му изневерява (а не преди това), тъй че оправданието "изневерявах, понеже той ме биеше" нещо не ми се връзва.... но това са дребни детайли.
Защо не го напусна още щом започна да те бие? Защо не го напусна като почнахте с любовника да правите дете (май 4г. бяхте правили опити)? Трябваше да забременееш от друг, за да се решиш да се разведеш... а после ти ще възпитаваш 2 деца в морални ценности.... newsm78 - на теб съпругата на любовника далеч не ти е проблем, имаш си мноого по-големи проблеми преди нея. Съветвам те над тях да се замислиш първо.

# 955
Дестъни,ако си е бил насилник не е задължително изневярата да отключи агресията му.А дали тази агресия не е подтикнала Ели да потърси утеха другаде?

Деси, насилник, насилник, но и той си има неговата истина.
Вече ти бях споменавала, че съм работила доста години с жертви на насилие, също така съм имала възможност да чуя аргументите на насилниците, никой не е започнал ей така от днес за утре да троши кости без нищо, колко от причините им са били реални е друг въпрос, но имат своите мотиви поне пред себе си и жертвата.
Та, затова питам.

# 956
Тук не мога да изказвам мнение тъй като не съм се сблъсквала с насилник в живота си(да пази Господ).Не го пожелавам на никого това наказание.Ако Ели иска сама ще отговори защо толкова години е стояла с него.

# 957
Именно - това дете няма да получи дела да мъжа, но ще получи на майка си. Както детето на любовницата получава само от дела на баща си, но не и на жена му.  Peace

П. С. Сега те разбрах, не съм прочела правилно.  Peace  Но горенаписаното от мен остава. Не говоря за случая на авторката (не знам кой какво ще получи), а по принцип за справедливостта.
По проучване на ВВС 30% от децата не са от собствените им бащи. Тези деца какво получават?

# 958
Крайно време беше, да зачекнем и мъжа на Елиема  hahaha
А добро утро!
Ако се случи, недай си боже, на дъщеря ми, ако имам такава, някой ден, аз лично ще я набия, след което ще избия зъбите и на мъжа й, ако не вдене при къв мухльо се е заселила, да си бие главата, докато не й дойде акъла.
Елиема, мъжът ти не го знам и не го познавам, ама ти като си почнала да му изневеряваш с голямата си любов, що не се разведе с него, а?Ами го търпя да те бие?!И после чуждият мъж да те утешава. Ами любовникът ти как приемаше факта, че мъжът ти те бие?!Много ми е интересно, щото след бой, се оказва, че ти отиваш при него, той ти тегли една п*шка за упой на глупостите ти/имам предвид полови органи/ и си заминавате по живо по здраво, той при тъпата си жена, пък ти при мъжа си дзвер?

# 959
добро утро и от мен    food010
Вагабонд, уникална си честно   bouquet
Разсипах се от смях с теб.  rotfImao
Ще чакаме включване и на мен ми е любопитно
какво ще отговори Ели  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт