за детето от другата жена

• 37 760
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 105
И как се справихте с това накачване с женските болежки? Мъжът й я праща на лекар или направо й носи предписаните  на теб лекарства?
Да, и единия, и другия вариант Simple Smile.

Shantalche , аз също не разбрах какво имаш предвид newsm78.Ако намекваш, че ще да е било от трета, възниква въпросът-как така пострадвам аз, а съпругата не се е оплаквала, а напротив, е твърдяла, че на нея нищо й няма.Освен ако и тя не кръшка...

Andariel , казах, как да не съм-засега носи имената на бившия ми, и сега почва делото ми за оспорване на бащинството.

Wild_rabbit , срока от 1 година е за оспорване на бащинство.За припознаването няма срок.

# 106
  • по пътя на светлината
А.....не ,въобще няма да пожаля жена ,която умишлено ражда деца на мъж,който има семейство и деца,на всичкото от горе преписва на съпругата разни болести!
Та какво те вълнува съпругата ,как ще реагира?
Аз лично и теб и мъжа бих ви пратила в седма глуха,изобщо няма да допусна лъжи и то в този размер.
Ще ти го подаря съпруга си ,както го е майка родила и изобщо няма да го допусна повече в семейството си!
Човек в този живот,освен животинските си инстинкти ,трябва да има все пак и някакви принципи,по които да се различава от животните.

# 107
верно бе, авторката не казва дали любовникът е припознал бебето! Всъщност, това е най-важното за жена му, а не че нещо друго.
Всъщност каза, че действа презумпцията за бащинство на първия съпруг, и сега води дело за оспорване на произход. Впоследствие очаквала таткото да припознае детето.

Всъщност идеята на адвоката на бащата е да стане с едно дело-оспорване и припознаване.А аз съм подготвена и за двата варианта.Понеже припознаването има както плюсове, така и много минуси, оставям бащата да реши.

# 108
А.....не ,въобще няма да пожаля жена ,която умишлено ражда деца на мъж,който има семейство и деца,на всичкото от горе преписва на съпругата разни болести!
Та какво те вълнува съпругата ,как ще реагира?
Аз лично и теб и мъжа бих ви пратила в седма глуха,изобщо няма да допусна лъжи и то в този размер.
Ще ти го подаря съпруга си ,както го е майка родила и изобщо няма да го допусна повече в семейството си!
Човек в този живот,освен животинските си инстинкти ,трябва да има все пак и някакви принципи,по които да се различава от животните.
Е добре, съпругът й ми накачваше банални женски инфекции, аз се лекувах, и следващия път-отново, ок не ще да е съпругата, с нея или не прави секс, или е с презерватив, щом е здрава по презумция след като е съпруга Joy

# 109
Не си разбрала, Eliema, припознаване не се извършва с дело. То е доброволен акт. В твоя случай би трябвало, след приключване на делото за оспорване на произхода, бащата да подпише декларация, която се заверява нотариално, представя се пред длъжностното лице, и  бащата се вписва в акта за раждане на детето като родител, след изтичане на 3 месеца.
Да не би да водите едновременно с оспорване на произхода,и дело за установяване на произход? Това ми се струва недопустимо.
Защо не се консултираш с твой адвокат?

# 110
  • по пътя на светлината
Ти си последния човек,който има право да коментира личния живот на съпругата!
Не смятам ,че си жена за подражание за да наливаш масло в огъня на техните отношения.

# 111
Не си разбрала, Eliema, припознаване не се извършва с дело. То е доброволен акт. В твоя случай би трябвало, след приключване на делото за оспорване на произхода, бащата да подпише декларация, която се заверява нотариално, представя се пред длъжностното лице, и  бащата се вписва в акта за раждане на детето като родител, след изтичане на 3 месеца.
Да не би да водите едновременно с оспорване на произхода,и дело за установяване на произход? Това ми се струва недопустимо.
Защо не се консултираш с твой адвокат?

Не, идеята е да улесним оспорването с помощта на нотариално заверена декларация от истинския баща.Така ставало най-лесно-единия декларира, че не е , другия-че е бащата.В противен случай ще трябват свидетели, ДНК-експертизи и т.н.Тоест припознаването ще стане веднага след като се оспори бащинството.

# 112

Е добре, съпругът й ми накачваше банални женски инфекции, аз се лекувах, и следващия път-отново, ок не ще да е съпругата, с нея или не прави секс, или е с презерватив, щом е здрава по презумция след като е съпруга Joy

Това ми е мисълта, той ти ги накачва тези болести  Wink. Жена му не ти е виновна. А между другото, той с ниска сексуална култура ли е (като жена си) или... Thinking

# 113

Това ми е мисълта, той ти ги накачва тези болести  Wink. Жена му не ти е виновна. А между другото, той с ниска сексуална култура ли е (като жена си) или... Thinking
Иронията е неуместна, както казах-лекар съм.Българите са с много ниска здравна култура.Има жени, които с години не ходят на профилактичен преглед, защото "им няма нищо".А мъжете са абсолютно безотговорни в това отношение!Те, видите ли, преценяват, че жената "не е такава".Вероятно очакват да прочетат на челото й-"аз имам кандидоза" или нещо наистина сериозно...Имам една близка позната, която е разведена от 20 години.Оттогава до скоро водеше доста свободен живот.Имаше много любовници, все семейни мъже.Тя пиеше противозачатъчни и не обичаше презервативите.Говорила съм й много, критикувала съм я и знаете ли какво ми каза тя-никога никой от тези семейни мъже не е пожелал да ползват презерватив!!!Бях потресена!

# 114

Иронията е неуместна, както казах-лекар съм.
Уместна е, уместна е Crossing Arms. След като така грозно се изказваш за жената и сексуалната й култура, а този твоя хубостник като е толкова умен и с висока сексуална култура, какво прави при тази проста жена  Thinking. Ако е интелигентен и отговорен мъж, никога не би си позволил да те заразява с болести, аз пък да ти кажа .

# 115
Шанталче,ако наистина тази жена години наред не си е обръщала внимание има ли значение дали ролята и е на съпруга или на любовница?Всички знаем колко немърливи към здравето си хора има.

# 116
  • по пътя на светлината
М.....да,понеже си лекар и реши ,че жената няма сексуална култура,вие с мъжа и като сте толкова просветени,защо допуснахте да се заразите?
Говориш за употребата на презарвативи ,а самите вие не използвате или той не използва,че вече се обърках кой с кого ,,спи,,.
Всъщност,той какво прави толкова години при оная простата,че даже и води полов живот с нея,ми не е при теб?

# 117
Шанталче,ако наистина тази жена години наред не си е обръщала внимание има ли значение дали ролята и е на съпруга или на любовница?Всички знаем колко немърливи към здравето си хора има.

А госпожа докторката, която така се възмущава от масовото не използване на презервативи от българите, тогава тя самата защо не използва, като е толкова съвестна към  здравето си Crossing Arms. Значи, в момента в който мъж ме зарази с каквото и да било, просто никога повече не бих правила секс с него Stop. А тя казва, че той я е заразявал неколкократно и обвинява за това жена му, вместо самата себе си, че не се предпазва, след като веднъж се е опарила  Confused. Ако сам човек не се погрижи за безопасността на здравето си, никой няма да го направи. Тя не се пази, после онази и била виновна  Whistling

# 118
Ами ако не се лъжа-тя написа,че не са ползвали презерватив тъй като са искали дете.

# 119
  • по пътя на светлината
А...Деси трай си!
Въпрос на сексуална култура е това.... ,нищо не разбираме...за едни може за други не....

Общи условия

Активация на акаунт