за детето от другата жена

• 37 908
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 315
Kato vi gledam pove4eto ste gotovi da a razkasate jiva,a ne se zamislqte 4e i na vas moje da vi se slu4i da se vliubite v nepodhodq6tiq kakto stava ponqkoga,no mai pove4e vi e strah da ne ste v polojeniieto na jenata koqto e mamena,nikoga ne sa izkliu4eni iznenadi take 4e ne badete mnogo sigurni kak bihte postapili ako nedai si boje vi se slu4i

Кое може да ме застигне, да правя необезопасен секс с чужд мъж???
Жаме! Имам глава на раменете си, все пак, да не сме ептен кокошки?

# 316
Е, аз си признавам че съм тъповата, имам само две -три гънки за основни дейности. Никой не е съвършен все пак  Mr. Green

# 317
...

Немчо, а ти как би реагирал, ако разбереш, че жена ти е бременна от друг мъж?!

Нека позная... Ще й поиска 100000 евро  Party

ПП. Ех, изпревари ме  Simple Smile

# 318
ще му я заведа барбар с двамата налични и ще им пожелая весело прекарване  Whistling
Що, бе Немо  newsm78. Тя може и да ти брои 100 000 евро...

Много сте бързи

# 319
  • Варна
........За мен отговорите са 2-ако чувствата ми към този мъж не са достатъчно силни, бих се развела.Ако обаче много го обичам, колкото и да ме боли от предателството, бих приела и бих се грижила при нужда за това дете, защото то би било част от човека, когото обичам.Какво мислите вие по въпроса?

Дала си отговор вмесно мен Simple Smile

# 320
Аз бих го гледала детето. Няма да го оставя на пътя я!Обаче мъжът си  не знам как ще го гледам.

Ще си нарушиш постигнатото спокойствие,заради споходилото го извънбрачно "мъжко" удоволствие?

Не, няма да си наруша спокойстивето!Ще предоставя на едно невинно дете дом. А мъжа си ще го изпратя на дългопътешествие без право н азавръщане, с отнемане на родителските права. За целта обаче, първо ще искам да осиновим детето, след което ще подам молба за развод  Mr. Green Хитро нали?!
  Peace  Hug  Peace

# 321

ще МУ поискам 100 000 ... и да - мерси за идеята  Mr. Green

ще му я заведа барбар с двамата налични и ще им пожелая весело прекарване  Whistling
Що, бе Немо  newsm78. Тя може и да ти брои 100 000 евро...

Много сте бързи

тя няма откъде ...

п.п. Усещам че ще падне смях довечера ..  Joy Joy Joy

# 322

ще МУ поискам 100 000 ... и да - мерси за идеята  Mr. Green...

Това била "разменната монета", значи.

Авторката, видя се, че трябва да броиш 100 000 евро на съпругата.  Peace
Мисля, че получи достатъчно задоволителен и изчерпателен отговор.

# 323

Това била "разменната монета", значи.

Авторката, видя се, че трябва да броиш 100 000 евро на съпругата.  Peace
Мисля, че получи достатъчно задоволителен и изчерпателен отговор.

по скоро е плащане за гяволъка ... и предупреждение за всеки мъж който кръшка с омъжена жена че може да му се наложи да храни 2 или повече гърла или да брои някаква 'блага сума' само заради едното е....  Peace

мдааа - ще получиш прошка  отвсякъде  Peace

# 324
Аз нещо не разбрах - жената на Немо си има двама любовника или имат две деца, които той смята да изпраща при новия? Щото ако е второто, тъпото парче хич няма да е жената.

# 325
Ако е изненада, няма да преглътна подобна лъжа. Или поне ще ми трябват много години и стотици жестове, за да си възвърна доверието към човека до мен.

100 000 евро вършат същата работа  Peace

Мнееее, не става. Не съм с него за пари и искам само 3 неща - любов, уважение и искреност. Ако ще се ... някъде, трябва да знам, което означава, че и правенето на други деца не следва да е изненада. Ако ги е направил преди да ме срещне, за чий ... пък да ме лъже.
Пари така или иначе ще дава за децата, но с еднократно плащане, дори и на 100 000, няма да мине. Twisted Evil

# 326
тъпото парче хич няма да е жената.

абсолютно точно ...  Peace

п.п. Може би има много основателна причина думата 'мъдерц' да няма женски род  Thinking

Ако ще се ... някъде, трябва да знам, което означава, че и правенето на други деца не следва да е изненада. Ако ги е направил преди да ме срещне, за чий ... пък да ме лъже.

ами аз това им разправям ама си мислят че е майтап Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=516210.msg16017755#msg16017755

# 327
Само толкова ли можеш, Немо? Ръсиш линкове и тъпизми, когато ти е неудобно да отговориш?

# 328
Само толкова ли можеш, Немо? Ръсиш линкове и тъпизми, когато ти е неудобно да отговориш?

Мога и цитати  Mr. Green

ето един подходящ:

Не спори с глупака - хората няма да разберат кой кой е  Whistling

# 329
Права съм била. За съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт