за детето от другата жена

• 38 061
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 705
И не защото лицемерно ще ти кажа,че е прекрасен човек,а само защото съм осъзнала,че не е тя виновната.
Познаваш ли семейството? Защото на мен ми е минавало и друг вариант през ума.

# 706
Грациела,мисля,че търсиш тук отговор на въпрос,който засяга лично теб.Попитай направо.Стига си увъртала.Явно мъжът ти те е поставил в същото положение и сега искаш да разбереш гледната точка на любовницата му.
Престани с тези слаби ангели.Ти за мъж ли си омъжена или за мекотело?Че не го пускай твоя сам на улицата,то такива като нас с лопатата да ги ринеш...
П.П.Да наречеш едно ДЕТЕ производно.....думи нямам

Ми не Деска,аз съм просто реалист-човек  Peace
и след като тук пишат както съпруги,така и любовници,искам да знам максимално
след като разглеждаме случаите като вероятности.......всеки може да се окаже във твоето или нейнотоположение  Joy

# 707
Тая тема става все по-абсурдна!
Грациела, Пав, девойки, ако имате проблеми със съпрузите си и любовниците им, оправете се с тях, толкова жлъч и злоба изплюхте тука, че направо се хванах за главата  ooooh! Нито Ели ви е виновна за нещо, нито Деси.

На това мнение съм и аз!  Peace

# 708
Бухал,не си ме разбрала.Аз винаги съм казвала,че искам този мъж,но не мога да го накарам насила да дойде при мен.Обичам го по някакъв начин.колкото и да ме е лъгал(нали си има мазохизъм за тази работа:)).Но ако ме поставят в такава ситуация-да разбера за дългогодишна връзка и за дете от друга жена наистина ще се разведа и ще си тръгна.Не съм казала,че съпругата му е тъпир.В нито едно мое изказване няма да намериш лоша дума за нея.И не защото лицемерно ще ти кажа,че е прекрасен човек,а само защото съм осъзнала,че не е тя виновната.
Чакай, чакай поясни, нещо не схванах?!  newsm78
Че ти нали си в дългогодишна връзка с този човек и има друга жена, нали ти е обещавал и те е лъгал, или тя трябва да роди, за да проумeeш какъв е и да го оставиш, иначе не виждам разликата защо жена му трябва да го остави, а не ти?!

# 709
  • София
vagabond, много те харесвам, ама това дето сами едва ли не са си правили децата и да си ги гледат сега сами без да претендират за бащинство си е бая глупост. Аз не знам начин жена сама да си направи дете Simple Smile

# 710
Аз не знам начин жена сама да си направи дете Simple Smile
Наистина ли?
Защото аз знам.  Mr. Green

# 711
vagabond имам чувството че днес е прекалила с нещо Joy А може и от жегата да е. Пари за климатици нямате ли бе, хораа ooooh!

# 712
Аз не съм казала,че жена му трябва да го остави.Това си е нейния живот и тя си го живее както иска.Аз не бих живяла така.Как да се разведа с него при положение,че нямаме брак?

# 713
"Че таткото е виновен, виновен е спор няма, но тя като жена трябва да е наясно, че като забременee главната отговорност пада върху нея! Обещавал, не обещавал, искал или не, тя носи тежка отговорност на раменете си, а неговото е по желание, особено пък щом е семeeн."
И аз съм на същото мнение.

# 714
Ами то Ели си носи отговорността и то доста добре се справя.Не знам детето й да е гладно,жадно,неизмито.Simple SmileЛошото е ,че бащата не е поел своята отговорност.

# 715
А така. Отговорността е основно на жената, особено ако таткото е семеен (т. е. особено ако е семеен, но ако не е семеен, пак жената носи тежката отговорност, а неговото е по желание). Оплаквайте се после, че мъжете били безотговорни ... Ами да! То тяхното си е по желание!!!  ooooh! #Crazy Sick #Cussing out newsm78 Thinking ooooh!

# 716
Че ти и без да си съпруга,Деси, не си тръгваш от него, че ще ми обясняваш ако си му съпруга, как ще си тръгнеш-заради лъжите му Mr. Green Stop

# 717

нещата са ясни той е смeeн и има отговорност главно към другото си дете, която е поел
Каква е пък тая глупост- има отговорност главно към другото си дете ooooh!. Защо, защото е родено в законен брак, а другото му е по-малко дете, защото е "незаконно" и отговорността към него трябва да e... второстепенна Shocked

НE, защото от негова гледна точка той е искал онова дете и му е баща, поел е преди и след раждането си отговорността, трудно ще ме убедиш, че семeeн мъж на неговите години съзнателно е искал и създал това дете на любовницата си.  Stop

Той не е 12г хлапак в началото на пубертета, за да не осъзнава последствията за него и семейството му след раждането на детето, а извинявай, но никой не се вкарва сам между шамарите, ако не се налага и няма убедителен мотив, какъвто има авторката за детето, но не и той!

# 718
Ами то Ели си носи отговорността и то доста добре се справя.Не знам детето й да е гладно,жадно,неизмито.Simple SmileЛошото е ,че бащата не е поел своята отговорност.
Ама вие двечките май се познавате, а Wink От къде знаеш как е детето, как ходи, дали е гладно, жадно? Тук всяка всичко може да напише - колко добре е детето й, колко прекрасна майка е и как се справя абсолютно сама и т.н и т.н. А всъщност какво прави  в къщи, само тя си знае...

# 719
  • София
А някой помисля ли си, че таткото може да си е правил планове авторката да не се развежда и съпругът й да отглежда детето, мислейки че е негово?

Общи условия

Активация на акаунт