за детето от другата жена

• 38 041
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 720
Аз къде да си тръгна,че не схващам?Не съм при него,не ходя да го следя по улиците.Той ми се обажда и казва,че иска да си види детето.какво да направя?Да не го допусна?А иначе чувствата ми към него са в сърцето ми,но това не означава,че му се моля да е с мен.Той ако не иска да дойде насила не бих могла да го накарам.

# 721
Никой не освобождава мъжете от отговорност, но основното решение при създаването на човек е на жената- тя е тази която решава дали ще забременее, роди и отгледа сама едно дете, ако избраникът й е семеен! Така или иначе в тази ситуация той няма как да е всеотдаен, защото ще трябва да дели времето, вниманието, грижите, финансите си и всичко на две и това е в най-добрия вариант.

# 722
Айде, айде - искал онова дете, било в законен брак. Колко хора се женят след "случайно" забременяване??? Айде отговорете ми! И не казвайте, че вашето не е било такова, факт е, че много хора сключват брак по тази причина!

И няма значение какво е искал или не таткото, щом детето е факт от НЕГОВИТЕ действия! Няма как да сториш нещо без последствия! А децата са деца, независимо как и от кого са родени! Не сме в средновековието!!!  Sick  Всички са човешки същества с равни права!

Хора като теб ми падат в очите!  Crossing Arms

Да, жената трябва да е готова да се справи сама, ако се наложи, а иска детето, но това не значи, че татковците трябва да се грижат за децата си "по желание"!!!  Peace

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 14:53 от pudding

# 723
vagabond имам чувството че днес е прекалила с нещо Joy А може и от жегата да е. Пари за климатици нямате ли бе, хораа ooooh!
vagabond, такова страшно изказване, за първи път чета, но и това което пише не е истина.
Някага в много труден момент в живота ми един човек ми помогна с думите "Ние сами сме си отгледали децата".
Много години след това приятелката ми каза "сами не значи сам". Да, но тогава тези първите думи и то казани от мъж аз ги бях приела точно така сами=сам. Ще ги помня винаги.
Не е лошо и ти да се замислиш върху тях.

# 724
Понякога взимаме решения, определящи за дълго време напред живота ни, без да можем дори да си представим малка част от това, което ни предстои.  
Имам чувстото, че тук вече се прелива от пусто в празно...
"Че таткото е виновен, виновен е спор няма, но тя като жена трябва да е наясно, че като забременee главната отговорност пада върху нея! Обещавал, не обещавал, искал или не, тя носи тежка отговорност на раменете си, а неговото е по желание, особено пък щом е семeeн."
И аз съм на същото мнение.
вие жени ли сте, майки ли сте!?  Rolling Eyes От какво толкова ги пазите тия мъже бре? Shocked Че те като са семейни, да не им е изпила чавка мозъка, или вие им изземвате всички функции мисловни!?
Изумявате ме. ....

# 725
Шанталче,не се познаваме с Ели.Просто съм виждала снимки на детето.Сега не ми казвай,че може да не са на нейното. Simple Smile Wink

# 726
  • по пътя на светлината
Ох,тази тема много ме натоварва.....
Искаш да си необвързана с него,радикално с това се чудиш как ще реагира съпругата му,дали ще си даде името,дали ще се грижи за детето....,а и в аспект на това твърдиш,че не ти пука как ще се чувства семейството му.
Нещо не разбирам,искаш ли да си самотна майка  или...,защото за мен жените които са решили да отгледат сами децата си нямат такива изисквания?

# 727
  • София
Когато има две паралелни връзки, от които има деца, положението поставя и съпругата, и любовницата в равностойна позиция. Нито съпругата може да претендира, нито любовницата. Нито едната от двете не е обичана или желана повече. Или обратното. И двете са тъпи идиотки. А мъжът е кретен.

# 728
  • по пътя на светлината
 hahaha Joy Joy Joy

# 729
  • София
И аз мисля така.

# 730
Шанталче,не се познаваме с Ели.Просто съм виждала снимки на детето.Сега не ми казвай,че може да не са на нейното. Simple Smile Wink
Може, може Joy. Всичко е възможно, искай и бащата трябва да потвърди Joy

# 731

нещата са ясни той е смeeн и има отговорност главно към другото си дете, която е поел
Каква е пък тая глупост- има отговорност главно към другото си дете ooooh!. Защо, защото е родено в законен брак, а другото му е по-малко дете, защото е "незаконно" и отговорността към него трябва да e... второстепенна Shocked

НE, защото от негова гледна точка той е искал онова дете и му е баща, поел е преди и след раждането си отговорността, трудно ще ме убедиш, че семeeн мъж на неговите години съзнателно е искал и създал това дете на любовницата си.  Stop

За съзнателни или несъзнателни постъпки се носи отговорност. Би следвало да важи и при създаване на човешки живот. Или той несъзнателно е направил нещо, но другия е решил да даде живот? А не аборт на всяка цена /за твоя живот отговорността е само твоя/.

# 732
  • София
Когато има две паралелни връзки, от които има деца, положението поставя и съпругата, и любовницата в равностойна позиция. Нито съпругата може да претендира, нито любовницата. Нито едната от двете не е обичана или желана повече. Или обратното. И двете са тъпи идиотки. А мъжът е кретен.

Мисля, че току-що затвори темата  Laughing

# 733
Абе дами,не четете ли?та той е кръшкал с авторката,когато детето му е било бебе  ooooh!
та и  съпругата най-вероятно сама е къпала детето,не мислите ли?

И нейното дете е плакало,и и е имало температура,най-вероятно,когато ищцата е палила свещички в спалничката(а коя спалня именно:на наследствен таен имот или хотелска),до сутринта се гункали  Joy
Хич не е жлъч,а самата истина,да,горчива е,може и зелена,но е ИСТИНА

# 734
Ми то , аз се побърках вече, опитах се да вляза в положението на авторката. Опитах се да й дам съвет, като много хора тука и не мога да разбера какво искат още?!Темата отдавна се измести и се превърна в съд и бойно поле!
Какво искате още Елиема и Деси?!Какво!? Да ви се признае, че сте велики мъченици!?Ми няма! Да се изкарате по-по с нещо от съпругите - няма как да стане тук!
Какво точно искате!?
И не ми говорете за грубо изказване!Виновни са!Виновен е и мъжът!Ама тва вече много пъти го уточнихме!Какво да кажем още?!

Общи условия

Активация на акаунт