за детето от другата жена

• 38 124
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 735
. Нито едната от двете не е обичана или желана повече.  И двете са тъпи идиотки. А мъжът е кретен.
Peace Ако можех, бих ти стиснала ръката!
Ей това е сентенцията на темата!

# 736
Абе дами,не четете ли?та той е кръшкал с авторката,когато детето му е било бебе  ooooh!

Еее, ми той е много зле тоя тогава Whistling. Как може изобщо да се разчита на него като баща ooooh!. Един мъж не припада ли от безсъние наравно с жена си, не бърше ли лайна, не мие ли повръщано от паркета, не търка ли бебешки шишета и прибори - никакъв баща не може да се нарече. Crossing Arms

# 737
Всеки живее в своята си собствена заблуда. Живейте и вие в своята си! А животът на авторката ще е хубав, колкото и някои да желаят да й се стовари всичко черно! Независимо, че не са го казали в прав текст ...  Peace

П. С. "Другото" дете на мъжа е по-скоро възрастен, отколкото дете, не знам от къде си ги изсмуквате от пръстите тези простотии!!!  ooooh!

# 738
Всеки живее в своята си собствена заблуда. Живейте и вие в своята си! А животът на авторката ще е хубав, колкото и някои да желая да й се стовари всичко черно! Независимо, че не са го казали в прав текст ...  Peace

Да, някои се пооляха с пожеланията.

# 739
Всеки живее в своята си собствена заблуда. Живейте и вие в своята си! А животът на авторката ще е хубав, колкото и някои да желая да й се стовари всичко черно! Независимо, че не са го казали в прав текст ...  Peace

...ти наистина живееш в света на мечтите..
Нека живота и бъде хубав, кой и е пожелал обратното?

# 740
Не - просто съм реалистка, че всеки сам прави живота и нагласите си. И какво по-хубаво от това, че авторката има така копняното дете???  Heart Eyes

# 741
Да,авторката има дете от любим мъж.Има ли по-голямо щастие от това момичета?Да прегърнеш и погалиш детето,плод на една любов с човека,когото си обичала.
Нека заровим томахавките,Ние не сме врагове,просто живота ни е поставил на "двата бряга" Hug..

# 742
Да бе, възрастен на 15 годинии! ooooh!

# 743
Всеки живее в своята си собствена заблуда. Живейте и вие в своята си! А животът на авторката ще е хубав, колкото и някои да желая да й се стовари всичко черно! Независимо, че не са го казали в прав текст ...  Peace

П. С. "Другото" дете на мъжа е по-скоро възрастен, отколкото дете, не знам от къде си ги изсмуквате от пръстите тези простотии!!!  ooooh!

Хм, #Crazy 15 годишно момче е възрастен?  Joy А авторката има връзка с пиуето 15 г...........как ви се струва

знаете ли-този идиот се плаши от родилки  Joy
още с новородено-и е изневерявал на жена си,после кат се родило момиченцето-се скрил от майката-родилка  Joy
Този човек страда от ОСОБЕН род разтройство на НС

# 744
Да,авторката има дете от любим мъж.Има ли по-голямо щастие от това момичета?Да прегърнеш и погалиш детето,плод на една любов с човека,когото си обичала.
Нека заровим томахавките,Ние не сме врагове,просто живота ни е поставил на "двата бряга" Hug..

има  Rolling Eyes
освен горното и да живееш с този човек
той да не се крие, лъже, да не се прибира при съпругата си вечер
да продължавам ли?

# 745
  • по пътя на светлината
Деси,извинявай,но пубертета от одавна съм го минала,на тези години бих се оглеждала за добър генетичен материал и за по добро бъдеще на детето. Wink

# 746
Аз не съм казала,че жена му трябва да го остави.Това си е нейния живот и тя си го живее както иска.Аз не бих живяла така.Как да се разведа с него при положение,че нямаме брак?

Защо се правиш, че не ме разбираш? Thinking
Ти можеш да го оставиш, не виждам кой знае каква разлика.
Още повече, че е изпълнил всичко (само жена му не е родила), заради което казваш, че би се развела с него, ако бе омъжена, но явно е само на думи при теб.

# 747
Да бе, възрастен на 15 годинии! ooooh!
По принцип другото дете няма голямо значение на колко години е, въпреки, че има много нюанси. При нас "другото дете" беше на 25 години.

# 748
Ами то Ели си носи отговорността и то доста добре се справя.Не знам детето й да е гладно,жадно,неизмито.Simple SmileЛошото е ,че бащата не е поел своята отговорност.

Деси, бащата не желае да поеме своята отговорност!
Иначе нито жена, нито деца, нито имоти биха го спряли да бъде с детето си!

# 749
Деси, аз само едно не разбрах- защо прощаваш лъжата на любовника, а твърдиш, че ако ти е съпруг-не би търпяла такова нещо-що е този двоен стандарт Thinking

Общи условия

Активация на акаунт