за детето от другата жена

• 37 578
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 990
  • София
и какво, сега зорлем се опитваш да затвориш темата с последния си пост? Не виждам тук да се е завихрило кой знае какво, не са се хванали за косите, няма кой знае какви нападки.

# 991
Отговорът на Ментова доказва моите твърдения за любовниците!Значи, Ментова може да приеме детето на оная пача, пък тя не може да приеме нейното?!За какво си говорим изобщо!? newsm78

# 992
Вагабонд, всеки трябва да си има граница!!!  Sick #Cussing out ooooh! Малко са емотиконите!!! И ти ли си тази, която определя чия тема е важна? Много лично нещо приемаш историята на тези "мързеливи ку*ви"! Защо? ПРЕКАЛИ!!! Думите ми са слаби! Не искам да стигам нивото ти. Няма защо да се коментира повече - мисля, че всеки разумен човек би бил най-малкото възмутен от теб!!!  Stop

# 993
и какво, сега зорлем се опитваш да затвориш темата с последния си пост? Не виждам тук да се е завихрило кой знае какво, не са се хванали за косите, няма кой знае какви нападки.

Не съм се хванала с никого за косите!Темата отдавна се изчерпа. И аз и да искам не мога зорлем да я затворя, щот нямам такива права, но ако имах отдавна да съм я пратила в небитието архивно!
Мисля, че се направиха всички възможни уточнения, предположения и изводи, какво повече?!
Опитвам се да съм максимално проста, за да могат да ме разберат авторката и поддържничките й, щото явно като отговарях нормално, не станах ясна, колкото и да се старах.

Възмущавай се колкото си искаш!Може да съм прекалила, но има кой да прецени това.

# 994
  • София
Оне, не, просто се опитваш да предизвикаш затваряне на темата! И от какъв зор? Ако една тема е изчерпана, хората престават да я четат и да пишат по нея, а тук случаят очевидно не е такъв!

Не се възмущавам, а ти обръщам внимание върху това, че провокираш кофти поведение и затваряна.

# 995
Вагабонд, всеки трябва да си има граница!!!  Sick #Cussing out ooooh! Малко са емотиконите!!! И ти ли си тази, която определя чия тема е важна? Много лично нещо приемаш историята на тези "мързеливи ку*ви"! Защо? ПРЕКАЛИ!!! Думите ми са слаби! Не искам да стигам нивото ти. Няма защо да се коментира повече - мисля, че всеки разумен човек би бил най-малкото възмутен от теб!!!  Stop

Защо ли? - Защото ми писна да съм навсякъде заобиколена от такива жени!И лошото е, че стават все повече и повече. Затова.
Дръж си думите за себе си, като са ти малко, не си ги хаби.
Нивото ми ли?!..Че аз не го крия - проста съм до дъното на душата си!Толкова съм проста, че на моменти чак се вдлъбвам, бъди спокойна, няма да ме стигнеш Joy

# 996
Ако се сложи бан на прекалено разгорещените, темата ще си е съвсем наред. Някои май го играят Господ и всерешаващ на форума!  Mr. Green

Ей сега ще информирам модератор за твоето мнение!  Crossing Arms Joy

# 997

Защо ли? - Защото ми писна да съм навсякъде заобиколена от такива жени!И лошото е, че стават все повече и повече. Затова.
Нивото ми ли?!..Че аз не го крия - проста съм до дъното на душата си!Толкова съм проста, че на моменти чак се вдлъбвам, бъди спокойна, няма да ме стигнеш Joy

+1

И аз,и аз..... Joy......ми то за да те разберат прости,трябва да им го кажеш и покажеш достъпно ,на тяхно ниво

И на мен ми писна да чувам колко много са тези случаи

# 998
Как не ви е срам да говорите така за светиците на форума?  Crossing Arms Naughty

# 999
  • София
Стига де, придържайте се към темата!

# 1 000
Как не ви е срам да говорите така за светиците на форума?  Crossing Arms Naughty

Когато става дума за имане(аз съм егоист и не желая да го деля с никой!!!)-немам срама  #Crazy (пфу,колко съм материална Joy)

# 1 001

+1

И аз,и аз..... Joy......ми то за да те разберат прости,трябва да им го кажеш и покажеш достъпно ,на тяхно ниво

И на мен ми писна да чувам колко много са тези случаи

Прочетох почти цялата тема, и макар да не отговоря на въпроса на авторката ще си кажа мнението.

Четейки всички тези грозни постове, разбирам  и оправдавам мъжете, които търсят спокойствие при любовницата.Ако бях мъж, нямаше да издържа някои от вас и един ден!

# 1 002

Ако трябва да се придържам към темата: Ако повечето жени са като тях - жална им майка на всички дечица, не само на тези на любовницата!  Confused  Разбрахме мнението им. Сега може би е редно и други да се изкажат - поне малко по-културно. Wink

Подкрепям mia71 напълно!!!  Mr. Green

# 1 003
... Четейки всички тези грозни постове, разбирам  и оправдавам мъжете, които търсят спокойствие при любовницата.Ако бях мъж, нямаше да издържа някои от вас и един ден!

И това го има  Peace

# 1 004

Ако трябва да се придържам към темата: Ако повечето жени са като тях - жална им майка на всички дечица, не само на тези на любовницата!  Confused  Разбрахме мнението им. Сега може би е редно и други да се изкажат - поне малко по-културно. Wink

Подкрепям mia71 напълно!!!  Mr. Green

Ако беше чела внимателно, нямаше да пропуснеш първите ми постове по темата, които далеч не са като сегашните, но те са само хипотетични и все пак се опитах да бъда обективна.
И да, при цялата ми ужасия, мъжът ми още ме трае, представи си и не си е помислил за любовница, ама сигурно щото си мисли, че ще му издера очите, а аз не бих имала такива намерение. Бих й го предостъпила с всичките му + и -

Общи условия

Активация на акаунт