за детето от другата жена

• 37 591
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 975
Възможно е, но се съмнявам.Ако не е бил спокоен, че няма да му създавам неприятности, нямаше да тръгне да създава деца.

Да разсея една твоя заблуда?
Толкоз по въпроса как мъжете правили деца с голяма отговорност, мисъл, чувства, бла-бла. Оооо, и тяхното голяма любов се води - астрални половинки, бла-бла, но знаеш ли кое е най-тъжното? Това, че тя абсолютно му вярва, щото 50% от цялата истина няма как да я знае.
Тъй, че - опичайте си ъкъла, момичета!
Извинявайте, че така го изтипосвам това тук, но не се сдържах на въпроса: Ми защо ще ми прави дете, ако не ме обича?
От този пост разбрах, че нищо не разбирам от мъже.  Shocked CrazyТа аз си мислех, че и те са хора!

# 976
Вижте какво - от мъж до мъж и от жена до жена има голяма разлика. А човек така или иначе остава сам в живата си. Може би само връзката родител-дете или прародител-внуче е "истинска". Но и в това правило има немалко изключения.

# 977
  • Варна
От този пост разбрах, че нищо не разбирам от мъже.  Shocked CrazyТа аз си мислех, че и те са хора!

Още малко сол в раната?
На изумлението ми, че продължава да спи с нея като ми говореше за "не може ли да пробваме отново", отговорът бе:"Нека види мъжът й, дали не мога да я спечеля!" Shocked Е, историята има своя щастлив завършек - спечели я, живее с другите й две деца, имат си и общото дете, вярвам, че са добре. Тя го обожава, нон-стоп с него - водо го и го взема от работа, заедно са. Вярвам, че и любов има, но при него водещото беше егото. Ами ако аз бях забременяла преди нея? Ами ако бях пожелала  "да пробваме отново"? Ммм? Не ми се мисли.

# 978
Тя го обожава, нон-стоп с него - водо го и го взема от работа, заедно са.

не ще да е от обожание ше знаш  Thinking Thinking като знае как си го е 'спечелила'  Whistling

# 979
Той е бил просто състезател!

# 980

Още малко сол в раната?
На изумлението ми, че продължава да спи с нея като ми говореше за "не може ли да пробваме отново", отговорът бе:"Нека види мъжът й, дали не мога да я спечеля!" Shocked Е, историята има своя щастлив завършек - спечели я, живее с другите й две деца, имат си и общото дете, вярвам, че са добре. Тя го обожава, нон-стоп с него - водо го и го взема от работа, заедно са. Вярвам, че и любов има, но при него водещото беше егото. Ами ако аз бях забременяла преди нея? Ами ако бях пожелала  "да пробваме отново"? Ммм? Не ми се мисли.

Малииии,ти разби всичко детско в мен  ooooh!
какви работи стават по света,а ние тука се потим заради Деска и Елка  Joy
Луди  newsm78

# 981
Ментова Hug  bouquet

Айде сега кажи в прав текст на питащите мили любовници - ТИ ОБИЧАШ ЛИ ДРУГОТО МУ ДЕТЕ?

# 982
Пак не четете! Въпросът не беше дали обичате, а дали приемате евентуалното дете като негово такова!

# 983
Приемането е своего рода обич

# 984
Пак не четете! Въпросът не беше дали обичате, а дали приемате евентуалното дете като негово такова!

дОБРЕ ДЕ, ТО ВЕЧЕ Е ВСЕ ТАЯ - мЕНТОВА, приемаш ли другото му дете?

# 985
...
Още малко сол в раната?
Това не предвещава кой знае каква стабилност в новия му брак.

# 986
Ментова сега към смотаните съпруги ли минава или към умните, задето го е предоставила мъжа си на любовницата му?! newsm78
Ментова, глупавичка си ми ти. Трябваше да се бориш да му вземеш имотите, за да не остане за любовницата, нали е шеф мъжът ти!Наивното ми момиче  Hug  bouquet
А пък тя сега вче си е постигнала нейното - харчи му парите, гледа й децата!
ЕЙ ТОВА СТЕ ВИЕ ЛЮБОВНИЦИТЕ -  МЪРЗЕЛИВИ КУ*ВИ, ДЕБНЕЩИ НЯКОЙ ЧУЖД МЪЖ, ДА МУ СЕ ДОКОПАТЕ ДО ОНОВА, КОЕТО ИМА И Е ПОСТИГНАЛ С ТЪПАТА СИ ЖЕНА, ЩОТО Е ПО-ЛЕСНО НАГОТОВО!ПЪК И ЧУЖДОТО Е ПО-СЛАДКО!

ПИСНАЛО МИ Е МАЗНИ КИФЛИ ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА КРОАСАНИ!НЕ ВЪРВИТЕ!

РИСКУВАМ БАН!ОБАЧЕ ПРЕДИ 10-15 СТР. ИНФОРМИРАХ МОДЕРАТОРИТЕ ЗА ТАЗИ ГЛУПОСТ, КОЯТО СЕ РАЗИГРАВА ТУКА, А ГЛЕДАМ, ЧЕ НИКОЙ НЕ СЕ Е ТРОГНАЛ ОТ МОЛБАТА МИ ДА БЪДЕ СПРЯНА. МОЖЕ БИ СА В ОТПУСК  ИЛИ ИСКАТ ДА ВИДЯТ ДОКЪДЕ МОЖЕМ ДА СТИГНЕМ ВСИЧКИ.

# 987
milalena ,не, нищо не си разбрала.Няма храсталаци, няма коли, няма набързо през деня.Дъъъълги разговори на питие след работа, гушкане цяла нощ и нежелание за тръгване сутрин....Много ти е евтина представата за любов.

duh4enceto, това ровене вече стана банално.

sabina_k , чудно как изкривявате думите ми!До този момент за бившето си семейство говорех само като за несполучливо.Не съм изкарала бившия "черен демон", нито себе си перфектна.Да, изневерявах му, но това се случи за първи път много години след като той започна да ме бие.Може ли да не задълбавате и на тази тема?
Сина ми беше свидетел на случващото се в къщи и съответно след първоначалния шок прояви разбиране.Сега е по-близък с мен, отколкото с баща си.

Отговор на въпросите ви.

# 988
  • Варна
Вагабонд, аз направих своя избор - продължих си живота, без да ми се налага нищо да приемам. Няма как да го обичам това дете, защото е вън от живота ми - та аз не го и виждам, освен по улицата. Доколкото това, дали го приемам - явно го приемам, щом нямах нищо против щерка ми да ходи в дома им, в дните, в които баща й можеше да е с нея. Но новата му жена не понесе моето дете - не искаше да вика на баща си "тате". Той спря да взима детето ми, не му се обажда, ходи тайно да я вижда в детската градина. Идиотия! Нещата са различни.
Но да остана негова съпруга, да приема бременната му любовница, евнтуалното им дете като част от живота ми, да остана в тази схема? Не, благодаря. Вероятно всички щях да ги намразя! И себе си туу.

П.П. Изобщо не искам да кажа, че любимият на Ели е воден от подобни мотиви, а само, че нещата не винаги са точно такива, каквито изглеждат; мотивите на мъжете - не такива, каквито ние си ги съчиняваме; че думите са това, което са, само тогава, когато делата не им противоречат, когато постъпките не се нуждаят от изврътливи оправдания и виевати обяснения. Това е. Когато нещата станат прекалено сложни и условни, нещо определено не е наред!

Вагабонд, не мисли, че няма хора, които ме обвиняват в наивност, глупост, идиализъм? Бая доходи и имоти оставих. Мъжо бе убеден, че те ще ме държат вечно до него. Ама - ядец, аз излязох проста! Ма си живея спокойно, не се бутам из ъгли на многоъгълници. Щерката като порасне да се разбира с тейко си. Ако иска.

# 989
Защо не се разведе с него по-рано ами търпя лошия си брак?Защо като реши да имаш дете от любовника си първо не се разведе?Защо 15 год. не мислеше за жена му,ами чак сега се сети?  newsm78
По същата причина поради която много жени и мъже отлагат този момент.Или никога не го правят.Липса на решителност, страх-как ще постъпи когато му кажа, страх от бъдещето, изчакване-хайде да изплатя заема си, да реша този или онзи проблем, донякъде удобство- все пак съпругът ми работеше извън града през седмицата и положението се понасяше....Още причини искаш ли?Всъщност това са отговорите и на втория ти въпрос.А на третия-мисля за детето, не за жена му.

И още един отговор, който вече е даден!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт