за детето от другата жена

• 37 698
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Като пренебрегна изказа на Вагабонд, на мен също ми се струва важно, дали таткото знаеше през тези 10 години, че съпругът ти те бие и каква беше неговата реакция?

# 961
Като пренебрегна изказа на Вагабонд, на мен също ми се струва важно, дали таткото знаеше през тези 10 години, че съпругът ти те бие и каква беше неговата реакция?

Не мож го пренебрегнеШ, щото е толкова истински и откровен, че друг никой освен мен не се изказва толкова честно у форОмО  Mr. Green Мисля, че е за уважение, а не за пренебрежение Peace

Не разбрахте ли, че тези двете кукли, едната, от които се мисли за баш ку*ка, няма да отогворят на въпросите, които не им изнасят?! Те едно си знаят и него си баят..това е..Искаха да ги съжалим, да ги разберем и да им влезем в положение, ма явно те на друго влизане са свикнали, че нашето не им се хареса  hahaha

# 962
  • София
Много е разгорещена тази тема! Замислих се, лично за себе си, над първия въпрос на авторката: Как бих реагирала. Да си призная честно, вариантите са 2, та разбирам и приемам и двата лагера:
  1. Ако аз имам дете от женен мъж: Чисто хипотетично, не казвам" Не може да ми се случи!", представям си го.  Peace Абсолютно ще подкрепя Елиема и Деси. Детето не е виновно, бащата е също толкова баща, колкото и на другите. Ние се обичаме, искали сме го и то трябва да се радва на двама родители, както и да получи прилична издръжка. И наистина смятам, че жена му трябва да го остави, щом няма любов в тяхното семейство. Всъщност-той да остави жена си, де.  Peace
  2. Ако мъжът ми има дете от любовницата си: Тук зависи колко ще съм бясна и колко-болна. Ако съм повече бясна ще опитам да му взема всичко налично и ще го изгоня. Ще се правя на разсеяна и кротка докато го постигна. Ако ли все-още мога да простя, а и той има желание да си запази семейството, подозирам , че условията ми ще са много тежки. За детето и любовницата имам предвид. Това , разбира се, зависи от него. Ако той реши да сме НИЕ, то ТЕ нямат място около НАС. Щом тя няма нужда да мисли за мен и моите деца, то и мен не ме интересуват тя и Нейните деца. Та всъщност все пак изборът на бащата ще определи дали ще е с мен или с нея.

Знам, че тези разсъждения не са правилни, че трябва да "мерим с един аршин" и т.н. , но хората са грешни и всеки се интересува на първо място от собственото си щастие. Съжалявам, ако съм цинична, но се опитах да съм откровена.
Пожелавам на Елиема най-доброто разрешение на проблема. Заради детето!  Hug

П.С. Кой каза кучка?!  Embarassed

# 963
  • София
Знам, че тези разсъждения не са правилни,

Много са си ти правилни разсъжденията според мен  Peace

# 964
Не мож го пренебрегнеШ, щото е толкова истински и откровен, че друг никой освен мен не се изказва толкова честно у форОмО  Mr. Green Мисля, че е за уважение, а не за пренебрежение Peace

Не разбрахте ли, че тези двете кукли, едната, от които се мисли за баш ку*ка, няма да отговорят на въпросите, които не им изнасят?! Те едно си знаят и него си баят..това е..Искаха да ги съжалим, да ги разберем и да им влезем в положение, ма явно те на друго влизане са свикнали, че нашето не им се хареса  hahaha
Peace
За уважение е, защото си откровена. И защото при реална, а не при хипотетична ситуация, повечето жени така биха реагирали. Колкото и да се владеят при нормални обстоятелства.
Друг е въпроса, че на любовницата това не и изнася, то няма и как.

# 965
!Много ми е интересно, щото след бой, се оказва, че ти отиваш при него, той ти тегли една п*шка за упой на глупостите ти/имам предвид полови органи/ и си заминавате по живо по здраво, той при тъпата си жена, пък ти при мъжа си дзвер?

сори за спама, ама не се сдържах  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Брутално..ама то това май си е самата истина

# 966
мдаааа .. както се казва - бито платено  Thinking

# 967
Немо, както винаги по темата... Joy
Ама от мен да си знаеш, бой и е..., не се връщат Naughty

# 968
мдаааа .. както се казва - бито платено  Thinking
накрая и повърнато.
Хърмаяни, всичко се връща, даже и с лихвите.

# 969
Такааааааа,снощи си поставих за цел да изчета това-онова по темите на авторката  ooooh!

Мили,заблудени овчици(и зодиакални,и кви се сетите още),родили от семейни амеби  Peace

Винаги преценявайте противника,не подценявайте!
Елиема,имаш срещу себе си не само красива жена,но и мноого умна!Сега разбираш ли,защо ТОЙ няма никога да се откъсне от нея доброволно? newsm78 Такова съчетание-красива и умна-е рядкост,не е за пренебрегване,мъжете мило и драго дават за такова  Joy$antalche, къде си да потвърдиш?

Защо го пиша ли?

Ами твоите постове говорят само за това-как може другите измамени съпруги да са виждали плода на греха(проявили са интерес),а твоята-НЕ  Peace."Убий тъпака с мълчание"казва доста,и не само това  Peace
Няма да го изгони!И тя знае,бъди сигурна,е голяма кучка!И той знае,че тя знае,но те заблуждава.......Не е нужно да си образован,за да си житейски грамотен и опитен! Naughty
А защо той е харесал теб-некрасивата?Питала ли си се?

По повод насилието-и мъж ти е знаел за нощните разходки и те е обгръщал с подобаваща,изпепеляваща,огнена любов(според вкуса де).Некой хора умрат да ги бият и се стараят всячески да си го изпросят,та ти май си от тези #Crazy
Ама си знаела за кво е де

Исках още доста неща да напиша,но ще се въздържа,зависи от арогантността на следващите постове  Naughty

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 10:59 от Graziella Toskansk'i

# 970
А? Да няма снимка някъде на съпругата!? newsm78 Искам да видя!
Граци, въобще не си права - Елито и Десито и всички като тях, са много, много, по0красиви и УМНИ, от тъпи съпруги и женоря като нас, бе Crossing Arms Как може да не го схванеш досега?! ooooh! Ние сме отчаяни, а те са самото въплъщение на чистота и непокътнатост. И се чудя как мъжете, които са им любовници, въобще са се оженили за грозните си, тъпи, смотани жени, които искат само имотите им?!Особено пък тия дето не могат да им родят деца, че те пък хептен за нищо н естават-грозни, тъпи и ялови! hahaha
А представи си пък, че любовникът на Ели, преди да се срещне с нея, пребива жена си,а? И после отива Ели да го утеши!Хахах
Голям филм!Матрицата ряпа да яде Joy

# 971
Такааааааа,снощи си поставих за цел да изчета това-онова по темите на авторката  ooooh!

Елиема,имаш срещу себе си не само красива жена,но и мноого умна!Сега разбираш ли,защо ТОЙ няма никога да се откъсне от нея доброволно? newsm78 Такова съчетание-красива и умна-е рядкост,не е за пренебрегване,мъжете мило и драго дават за такова  Joy$antalche, къде си да потвърдиш?
Има пред себе си "жена с малко акъл, но на място", за красива не знам, но красотата е преходно явление.

По повод насилието-
Като е знаел, защо не я е изгонил. Защото му не стиска да е мъж ли?
 Добре, че жените са по-слаби физически, че и без мъже щяхме да останем в буквалния смисъл на думата.

# 972
Je sais d'où je viens -Знам от къде идвам

J'ai gravé dans mon ame l'emotion de ta voix
Le jour où tu me dis je pars ne me retiens pas
J'en ai passé des nuits à me demander pourquoi
..............
Traversée les rivières et les desirs trop froids
J'ai porté le fardeau de ceux qui n'ont plus de lois
..............
Pour savoir où tu vas souviens toi d'où tu viens

Запечатах завинаги в душата си, емоцията на гласът ти
в денят в който ми каза "тръгвам, не ме задържай!"
Прекарах дни питайки се: "ЗАЩО
.....
Прекосила реките и студените желания,
носих товара на тези, които не спазват закони.

.................
"За да знаеш къде отиваш, спомни си от къде идваш".

# 973
  • Варна
Възможно е, но се съмнявам.Ако не е бил спокоен, че няма да му създавам неприятности, нямаше да тръгне да създава деца.

Да разсея една твоя заблуда?
Моят бивш, иначе разумен човек, като се увлече по каката любовница си изгуби мисълта. Аз не знаех още, че има паралелна връзка, той предложи да правим второ. Правихме, докато изведнъж не лъсна истината. Аз, потресена от това ивратено бебеправене, го питам: Защооо? Знаеш ли какъв беше отговора? "Исках провидението да реши, не знаех какво да направя, затова правих дете и на двете" Как не го убих! Но по-инттересното беше, че въпреки, че веднага влязох в ролята на провидението и го натирих, той продължаваше да ме врънка да се събираме, въпреки, че продължаваше да прави дете на любовницата си, въпреки, че тя позабременя. Да не си мислиш, че е някой изявен ненормалник или некадърник? О, неее, на висока позиция е в голяма фирма, уважаван човек, така да се каже, и да предположиш не можеш като го гледаш!
Толкоз по въпроса как мъжете правили деца с голяма отговорност, мисъл, чувства, бла-бла. Оооо, и тяхното голяма любов се води - астрални половинки, бла-бла, но знаеш ли кое е най-тъжното? Това, че тя абсолютно му вярва, щото 50% от цялата истина няма как да я знае.
Тъй, че - опичайте си акъла, момичета!
Извинявайте, че така го изтипосвам това тук, но не се сдържах на въпроса: Ми защо ще ми прави дете, ако не ме обича?

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 11:28 от Ментова

# 974

Извинявайте, че така го изтипосвам това тук, но не се сдържах на въпроса: Ми защо ще ми прави дете, ако не ме обича?

а другия въпрос - 'като толкова много ме обича и не напуска жена си, защо поне едно дете не иска да ми направи?' - това съм го виждала с очите си  Mr. Green ; не го разбрах тогава и все още не мога  Rolling Eyes
та и на някои от жените акълът им хич го няма  Joy

Общи условия

Активация на акаунт