за детето от другата жена

• 37 678
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 1 035
Не че не харесваме мнението ти, Вагабонд - не ние определяме кой на какво мнение има право. Не харесваме НАЧИНА, по който изказваш мнението си и то при все, че точно ТИ нямаш моралното право да изливаш такава агресия, щом вършиш същото!!!  Stop

# 1 036
vagabond ,ако обичаш не бий отбой,те нямат нищо против нас,просто сме им горчиви  Joy
Да ,аз ще използвам всички средства,дадени ми във форума,за да покажа своето негативно отношение към събития и факти,разрушаващи семейства
Деси,случая е почти като този на Елиема(без бебе де!),съпругата върти цялата къща,деца отглежда,заради специфичността на работата на любимеца не работи(по принуда!),и какво?Потърпевшата е жертва на всичко-себе си заробва в името на съпруг-кариера и успяло семейство,а се оказва,че е мързелива(не работи) и проста(хахаха)
Е,какво ще кажеш?

# 1 037
Вие ли сте горчиви или Елиема ви е горчива на вас? Wink Вагабонд? Защо ти е горчива на теб? Кажи си ...

# 1 038
Ами защо тогава Граци не обърнеш внимание на МЪЖА.Той руши семейство.Не любовницата,тя в повечето случаи няма семейство,което да руши..

# 1 039
  • София
Точно, че всичко опира до мъжа! Крайно време е да се разбере, че мъжете не са безпомощни деца, които поради незрелостта си, не могат да носят отговорност за постъпките си, та да трябва все някоя, било първо майката, било после съпругата, да ги възпитава, направлява и да им бере гайлето! В края на краищата, която жена иска дете, си го ражда, а не осиновява съпруга си!

# 1 040
Ами защо тогава Граци не обърнеш внимание на МЪЖА.Той руши семейство.Не любовницата,тя в повечето случаи няма семейство,което да руши..

Ох Деска,аз пиша само тук.А авторката-има семейство,нали?Получи ли отговор?Ами такива с деца,разведени,дет също търсят портмоне-баща за детето си?Малко ли са?Или ако звучи по-добре-малко ли сте? #Crazy
Мъжа-аз и до ден днешен го гледам накриво,но семейството си той не разруши,както и съпругата му.......

От първите постове на Елиема прочетох за съпругата-проста и необразована
Това ме накара да пиша,иначе съм тоолкова далеч от вашите страсти,ма не знаеш само колко далеч  Hug

# 1 041
Не съм вършила същото!Ама никак даже!
И не се гордея с нещата, които съм вършила, но си го признавам, не се пъна да се правя на светица. Тези неща касаят моя живот и ако някой е искал да се изказва, да го е направил, когато е било време, там, в моята тема, а не сега да си прехвърляме тука обвинения.
Ако трябваше пак да мина през същите неща, пак така щях да постъпя. Моята изневяра е СЛЕДСТВИЕ на проблемите с мъжа ми, ако толкова ви е интересно, прочетете. Обаче не ми излизайте с номера, че аз съм правила същото, щото още не съм тръгнала да раждам деца на любовници и да развалям семейства. Казаусите са много различни.Стига сте чели избирателно.
Не ме срам да си кажа, защото мога да нося отговорност.
И много по - кротко съм си изказала мнението доста по-напред в темата.

# 1 042
Темата за мен е изключително важно, защото както и да си затваряме очите, освем любовници, които съществуват откакто свят светува има и деца и те стават все повече.
Да попитам аз,защо Дева Мария е родила Исус /баща Бог/ и си е пратил и заместник баща и всички се кланяте? Защото тези деца не са от Бога  ли?
Много двойствен стандарт имат някой хора?
Аз така или иначе не съм чула изнасилен мъж или държан някаде насилствено, за разлика от жени.

# 1 043
Вие ли сте горчиви или Елиема ви е горчива на вас? Wink Вагабонд? Защо ти е горчива на теб? Кажи си ...

Знаеш ли защо ми е горчива? Не е заради мъжа, не е и заради семейството на мъжа, не заради това че ме е страх, че моят мъж може да ми го отмъкне някоя такава, а Е ЗАРАДИ ДЕТЕТО!
Поставям се на мястото на децата на този мъж и на тази жена!Аз съм изоставено дете!Била съм отгледана от добри родители, но винаги съм се питала, защо биотата са ме изоставили!?Защо не са ме обичали!?Как сега си гледат другите деца?!Ей такива въпроси!Хич, не ме интресува нито мъжът, нито Елиема, Деси или някоя друга любовница.

# 1 044
Кой се прави на светец тук, Вагабонд? Елиема не се прави! Твоята изневяра била следствие от проблемите с мъжа ти? Точно ти ли го казваш?  Joy  Нали обвинихте авторката, че мъжът й я е биел заради изневерите, а не тя му изневерява заради побоите???

Нещастна си! И знаеш ли? Според мен ЗАСЛУЖАВАШ нещастието си!!! Заради злобата! Да - има причина да си злобна. Но защо Ментова не е? Нима няма причина? Замисли се ... Мразя да се смея над чуждото нещастие, но ЗНАМ, че случайни неща в живота няма и всичко се връща!!!

# 1 045
Много двойствен стандарт имат някой хора?

хм, моите деца винаги ще са 'по-равни' от всички останали за мен, защото аз съм им майка  Rolling Eyes

# 1 046
Граци,казах ти-не можеш да слагаш всички под общ знаменател.Аз не търся никакви портмонета например,явно не знаеш историята на моята връзка...И не вярвам,че си много далеч от тези страсти.Ти си толкова емоционално обвързана,че няма накъде...(нищо лично)

# 1 047
Кой се прави на светец тук, Вагабонд? Елиема не се прави! Твоята изневяра била следствие от проблемите с мъжа ти? Точно ти ли го казваш?  Joy  Нали обвинихте авторката, че мъжът й я е биел заради изневерите???

Нещастна си! И знаеш ли? Според мен ЗАСЛУЖАВАШ нещастието си!!! Мразя да се смея над чуждото нещастие, но ЗНАМ, че случайни неща в живота няма и всичко се връща!!!
Мъжът ми не ме е бил, посягал ми два пъти, в които не ме оцели, щото беше пиян и то мнооооогооооо преди аз да си помисля дали да му изневеря или не hahaha
Смей се колкото си искаш!Твое право е!Аз не се чувствам нещастна в момента, като се почувствам, ще пусна тема, заповядай да ми се присмиваш!Ще си почетен гост хахах!

# 1 048
  • София
Моята изневяра е СЛЕДСТВИЕ на проблемите с мъжа ми, ако толкова ви е интересно, прочетете. ..
Дали си даваш сметка, че повечето изневери са именно по същата причина?

# 1 049
Това казва и Елиема - че е изневерила дълго, след като е започнал да я бие.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт