за детето от другата жена

• 37 718
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 1 050
Граци,казах ти-не можеш да слагаш всички под общ знаменател.Аз не търся никакви портмонета например,явно не знаеш историята на моята връзка...И не вярвам,че си много далеч от тези страсти.Ти си толкова емоционално обвързана,че няма накъде...(нищо лично)

Е как да не съм,конкретно подчертах мнението за съпругата от авторката-в потрес съм!
Обвързана съм емоционално с проблема(вече бивш,зашото си останаха заедно)на семейството,защото сме роднини(имаме близки гени).Е?

# 1 051
Вие ли сте горчиви или Елиема ви е горчива на вас? Wink Вагабонд? Защо ти е горчива на теб? Кажи си ...

Знаеш ли защо ми е горчива? Не е заради мъжа, не е и заради семейството на мъжа, не заради това че ме е страх, че моят мъж може да ми го отмъкне някоя такава, а Е ЗАРАДИ ДЕТЕТО!
Поставям се на мястото на децата на този мъж и на тази жена!Аз съм изоставено дете!Била съм отгледана от добри родители, но винаги съм се питала, защо биотата са ме изоставили!?Защо не са ме обичали!?Как сега си гледат другите деца?!Ей такива въпроси!Хич, не ме интресува нито мъжът, нито Елиема, Деси или някоя друга любовница.

Вагабонд, този въпрос и аз съм си задавала, но не мога да отговоря.
Имай впредвид, че има изоставени деца и от цели семейства, но съм виждала и майки на които просто се упражнява натиск. Едно момиче, без никакви доходи в такова положение...
Тук става въпрос за гледано дете от майката.

# 1 052
Давам си да и мъжът ми си дава вече  Mr. Green И понеже не иска да му изневерявам сега сме си добре  Mr. Green Завиждайте  hahaha
И нямам намерение да раждам деца на други мъже, ако започна да имам то най-вероятно мъжът ми ще стане бивш. И както, подчертавам споменах - з лично прекратих връзката си с милото, докато не се изясня за себе си и докато той не се изясни за него си, не съм имала любовници, нито пък той. Мисля, че това е достатъчно доблестно и честно, като това че съм си признала, че съм му изневерила. Щото гледам повечето тука не си признават такива неща.

# 1 053
Никоя от нас не е изоставила детето си.Гледаме си ги с обич.Това,че твоите родители са те изоставили(за което съжалявам) не означава,че ние ще постъпим по същия начин.Затова и Ели търси законните си права-за да не се чувства детето й един ден като теб.

# 1 054
  • Варна
Спрете да осирате темата!
Ето, че и за Вагабонд има защо да е болезнена, и тя търси отговори. Може да вижда себе си в някое от децата, които забравяте, за да хвърляте кал върху благоверни или "парясници".
Щото, ако Ели/Деси не бяха на 30+, а на 16+, можеше и съдбата на Вагабонд да имат децата им. Затова хапе.

# 1 055
Вие ли сте горчиви или Елиема ви е горчива на вас? Wink Вагабонд? Защо ти е горчива на теб? Кажи си ...

Знаеш ли защо ми е горчива? Не е заради мъжа, не е и заради семейството на мъжа, не заради това че ме е страх, че моят мъж може да ми го отмъкне някоя такава, а Е ЗАРАДИ ДЕТЕТО!
Поставям се на мястото на децата на този мъж и на тази жена!Аз съм изоставено дете!Била съм отгледана от добри родители, но винаги съм се питала, защо биотата са ме изоставили!?Защо не са ме обичали!?Как сега си гледат другите деца?!Ей такива въпроси!Хич, не ме интресува нито мъжът, нито Елиема, Деси или някоя друга любовница.

Не ми се искаше да падам до твоето и на Грациела ниво, но определено си го изпросихте.Болката ти е- голяма нещастна любов по време на брака, извънматочна бременност, точно като при мен, и невъзможност за забременяване след това.Съжалявам те, защото знам какво е-колко боли от загубата на детето и какво и всеки месец да се надяваш да си забременяла.Моят съвет е-опитай се да бъдеш малко по-благородна и не обвинявай целия свят за това!Ето, виж мен-4 години опити на моята възраст, и стана.Знаеш колко съм щастлива, нали?Не ме мрази за това!

# 1 056

Вагабонд, този въпрос и аз съм си задавала, но не мога да отговоря.
Имай впредвид, че има изоставени деца и от цели семейства, но съм виждала и майки на които просто се упражнява натиск. Едно момиче, без никакви доходи в такова положение...
Тук става въпрос за гледано дете от майката.

Снежи, з не съм била лишавана от нищо, нито от обич, нито от внимание, обаче празнината си стои и понякога продължавам да си задавам въпроси от рода на: "Дали се сеща за мен?", "Как поглежда другите си деца?", Как за тях им аобич, а за мен не е могла?"
Дали детето на Ментова не сепита същото: "Защо татко й вече не я иска?Защо тати н ея обича вече?'Тя дали не е сгрешила някъде, дали не е виновна?!

# 1 057
  • Варна
Дали детето на Ментова не сепита същото: "Защо татко й вече не я иска?Защо тати н ея обича вече?'Тя дали не е сгрешила някъде, дали не е виновна?![/b]

Да, пита се. И мен ме пита: "С какво обидих татко?"
Та, върнете темата на темата й - децата!

Елиема, грозни неща каза, сама знаеш. Откакто свят светува любовницата е мразена и оплювана, така е било, така ще бъде, но си си го избрала, макар и от голяма любов. Но жена, която не е свекърва на потърпевшата, да се гаври с жена, която не може да забременее, да го прави форумско достояние в странияна тема - 'айде, стига бе - грозно е.

# 1 058
Vagabond,ако мъжът е наистина БАЩА това дете никога няма да си задава такива въпроси.Макар и разделени родителите могат да дават достатъчно обич на децата си.Знам,че е най-добрият вариант те да са заедно,но понякога не може.Единствено от нас самите зависи как ще приемат тази раздяла децата ни.

# 1 059
Вагабонд, грешката е на твоите родители, че не са ти обяснили правилно, че всъщност не се е получило между тях двамата и че не ти имаш вина. Не са се справили. Ето - виждаш ли, че темата май излиза полезна и за теб?

Ти просто си едно малко, наранено момиченце!!! Sad

И темата не е за това как да плюем любовниците, а да видим как е най-добре да се справим с проблемите, които възникват при тези ситуации, част от живота! Темата е как да не се стига до нараняване на момиченцето Вагабонд, когато децата ВЕЧЕ са факт!!!

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 13:41 от pudding

# 1 060
Оо Боже, ще припадна!Нямам нужда от съжалението ти Елиема!Съжалявам детето ти!
Деси, аз съм обичана от единствените родители, които имам!Не се оплаквам от липса на обич, но въпреки всичко ОНЕЗИ  въпроси ми се въртят из главата.
Еййй много съм ви интресна, щом чак до толкова стари публикации опряхте за извънматочната ми бременност тцтцтц hahaha Бетон съм момичета, споко!Преживях го!И знаете ли? Аз имам други представи за бларородство!
Елиема, аз не искам твоето щастие и не бих ти завидяла за детето НИКОГА!ХАХА!Смешна си в жалкия си опит да ме нараниш  hahaha

# 1 061
  • София
Горката.
Аз предполагам колко е мъчително това. Моята дъщеря, на четири и половина започна да ме пита изненадващо при едно от пътуванията на баща и дали не е спрял да ни обича, при положение, че говорим само за отсъствие и за нищо друго.
Направо се ужасявам колко са чувствителни децата и какво струва да се балансира и компенсира една такава липса.

# 1 062
  • Варна
Вагабонд поне ви хапе с оголени зъби, доскоро, някои кълвяха, намекваха, обиждаха с медено жило.

# 1 063
Vagabond,колкото и тъпо да прозвучи-била си щастлива да получиш обич от родителите си.За мен родители са тези,които са те отгледали.Имала си късмет защото наистина малко деца получават този шанс(за изоставени говоря).Знам,че винаги ще си задаваш въпроси относно биологичните си,но може би те си имат своята истина.

# 1 064
Вагабонд, грешката е на твоите родители, че не са ти обяснили правилно, че всъщност не се е получило между тях двамата и че не ти имаш вина. Не са се справили. Ето - виждаш ли, че темата май излиза полезна и за теб?

Ти просто си едно малко, наранено момиченце!!! Sad

И темата не е за това как да плюем любовниците, а да видим как е най-добре да се справим с проблемите, които възникват при тези ситуации, част от живота! Темата е как да не се стига до нараняване на момиченцето Вагабонд!!!

Моите родители си имаха хубав брак, прекрасен, за пример на всички останали, а тази, която ме е родила визирах.
Да, понякога се чувствам така - като малко наранено, момиченце!
Видяхте ли, че злобата ми не е нито щото мъжът ми може да се хване с някоя, нито защото ме е страх от нещо, просто се поставм н амястот н адецата!
Деси, Елиема, тя и мама си мисли, че съм най-обичаната и най-обгрижваното дете, ама като й казах как се чувствам и н ажената й се доплака...че не е могла да запълни празнината в душата ми.
Деси, ако мъжът наистин ае БАЩА и н азаконното си дете, не би го поставил в такава ситуация, нали?

Общи условия

Активация на акаунт