за детето от другата жена

• 37 773
  • 1 302
  •   1
Отговори
# 1 185
Ази, много добре е постъпил твоят познат. Разумно и възможно най-безболезнено може би. За пример е за това, че се е държал "мъжки"!!!

# 1 186

Не си наивна,а направо си си проста!Големи кукувици сте с авторката на темата!Без капка самоуважение.Изтривалки,събиращи трохите.И даже съвсем съзнателно създали деца!Безмозъчни кухи лейки.И после такива като вас ходят да реват,че са самотни и нещастни майки.Овце!За съжаление има доста такива патици като вас,а даже и малоумници,които да им стават любовници.Жал ми е за вас.
А колкото до жена му,ако разбере,най-малкото което заслужавате е да избърше пода с парцали като вас и милото ви копелдаче.Жалко за детето,защото не е имало възможността да избере родителите си и ще живее с влюбчивата си майка,която може да пожелае утре още някой женен мъж.
Бъдете щастливи,ако можете!
[/quote]

Малко грубо , ама много точно !!!
Много се каза по темата, много се човърка ама след това не мисля че има кво повече да се добави,
Да си носят кръста любовниците и да спрят да циврят, горките им деца, "даваме им мн любов и от нищо не са лишени", да бе да, ще се нагледат на "цигански" истории и драми.
Ама просто се замислете колко сте заблудени, да се отнасят така с вас тези "мъже", да не можете да разчитате на тях за нищо и пак с ГОДИНИ да ги искате, то вашето не е романтичност и любов, а чисто малоумие, пази Боже да имам такава "куха "щерка един ден!

# 1 187
Мисля си че и Деси и Елиема решавайки се да родят дете от женен мъж са имали не едно, а две наум, че ще са самотни майки. И следва да са били готови за всички последствия произтичащи от това.
Защо за тия неща не се мисли предварително, бе хора.. А сега задавате въпроси? Ще го приемат ли, няма ли да го приемат.
Би трябвало да ви е все едно дали ще ви приемат детето. Вие нали не сте го родили заради нея - законната му съпруга, ами заради вас самите?!

Мне,оказа се,че не!
И не само заради съпругата,ами заради сина и,
Елиема,още повече не те разбирам

А че дете на 15 г да разбере за 15 год измама на бащаси е по-страшно от това едно новородено никога да не познае баща си!Защото бебето има шанс(ако майка му му даде такъв)да има свестен (друг) баща,а това,изоставеното на 15 г,какво ще помни-15 год измама на баща си,очите му,когато го е лъгал и лицемерил с обясненията-бях командировка,татиното  #2gunfire
Да не го милсим,казваш,а!
Точно по тази причина-сърбай си попарата!

# 1 188
Е как кой? Искаш да научиш каква би била реакцията на жена му като разбере за детето и се надяваш тя да го изгони и елем тогава вече да сте семейство.Деси най- вероятно се надява на същото .
Изчела съм абсолютно цялата тема и не с две а с четири ръце съм за мнението на Вагабонд.И много подло беше да и изкарваш кирливите ризи и болката и наяве , защото имаше и такива , койте не я познавахме , но благодарение на теб я разбрахме.И сега след това още повече съм съгласна с нея.
Мисля си че и Деси и Елиема решавайки се да родят дете от женен мъж са имали не едно, а две наум, че ще са самотни майки. И следва да са били готови за всички последствия произтичащи от това.
Защо за тия неща не се мисли предварително, бе хора.. А сега задавате въпроси? Ще го приемат ли, няма ли да го приемат.
Би трябвало да ви е все едно дали ще ви приемат детето. Вие нали не сте го родили заради нея - законната му съпруга, ами заради вас самите?!
Peace

# 1 189
Ели, какво искаш от бащата на дъщеря си?
 Нали не искаше да ги развеждаш, сега разбирам и името му не искаш. И наистина след прочетеното от Azzy  съм склонна да се съглася, че е добро решение, тогава защо пусна темата дали жена му ще приеме детето? Нали нищо не искате от тях? Защо ти е въобще жена му да приема детето ти?
Парите му не искате, името също, беше казала, че не искаш да ги развеждаш, тоест не се бориш за това да живее с вас...
ПП. Държа да отбележа, че не се заяждам, а просто се опитвам да се върна на първоначалната тема.
Отговорила съм поне 3 пъти на същите въпроси................

# 1 190
Не поддавайте на провокациите! Всеки казва, каквото има да каже. Само не бива пак да "хвърчат перушини".

# 1 191
Ели, какво искаш от бащата на дъщеря си?
 Нали не искаше да ги развеждаш, сега разбирам и името му не искаш. И наистина след прочетеното от Azzy  съм склонна да се съглася, че е добро решение, тогава защо пусна темата дали жена му ще приеме детето? Нали нищо не искате от тях? Защо ти е въобще жена му да приема детето ти?
Парите му не искате, името също, беше казала, че не искаш да ги развеждаш, тоест не се бориш за това да живее с вас...
ПП. Държа да отбележа, че не се заяждам, а просто се опитвам да се върна на първоначалната тема.
Отговорила съм поне 3 пъти на същите въпроси................

Не не си. Ти си противоречиш. Не искаш да го развеждаш, но искаш да е с вас, не му искаш парите, но искаш сигурност за детето си ...и тн,.и тн...
Сама не знаеш какво точно искаш, тоест не искаш да си признаеш. А то е, искаш го за вас двете. Нормални желания, при все, че си толкова влюбена.
Поставяй ребром въпроса, виж неговата реакция и си реши най-накрая личните терзания. За всички ви ще е най-добре. Той или ще иска да е с вас или няма да иска и ще намери 10000000 оправдания затова.

# 1 192
Тя каза! Че го обича и е любовта на живота й. Че ако е сам, ще бъде с него, НО е уморена от несполучливия си брак, има своите страхове и съмнения, поради което все още не е готова за съжителство с друг мъж. Дори не знае дали някога ще бъде отново готова. За момента е добре и иска единствено бащата да поема ангажиментите, които сам е обещал, че ще поеме към детето си.

# 1 193
  • София
Azzy, има нещо вярно в това, че така бащата може да тормози майката, но аз съм на мнение, че е по-добре да се припознае детето. Колкото и да е, това ще го накара да поеме финансовата отговорност за детето. Нищо друго няма да се постигне, разбира се, но истината е, че и това не е никак малко.
Иначе това, за което може да попречи е да не даде декларация за излизане на детето в чужбина, но вече има доста такива казуси, които се решиха с по едно дело.
Бърди, зависи. Ако се води със собствен бизнес и получава дивиденти в някакъв смешен размер, знаеш ли за каква сума говорим- сто лева. Сериозна съм. И говоря за хора с бизнес, който има активи за милиони в евра, обаче можеш да го хванеш за сто лева.
Виж, ако е с официална заплата, приемаме 2000 лева, пак я го хванат за 200 лева, я не, предвид обстоятелството, че има семейство и друго дете, което издържа.
Аз, честно да ти кажа, за сто лева никога не бих му предоставила родителски права на детето ми, преди да се уверя, че има отношение към дъщеря си.
Разбира се, че е влюбена. Личи и от километри. И с този олигофрен, бившия съпруг, според мен който и да и се беше мернал, щеше да и се стори като Абрамович.

# 1 194
Няма значение-точно така е.Лошото е когато малко не ти стига за да го изхвърлиш от живота си,виждайки какво става.Знаеш ли колко пъти съм казвала-край,стига толкова.И след това пак съм прощавала.Явно наистина трябва много сила за да се разделиш с някого,към когото имаш чувства.

# 1 195
Тя каза! Че го обича и е любовта на живота й. Че ако е сам, ще бъде с него, НО е уморена от несполучливия си брак, има своите страхове и съмнения, поради което все още не е готова за съжителство с друг мъж. Дори не знае дали някога ще бъде отново готова.

И? Затова да запознаем жена му с дететенцето и, че да си станат едно щастливо голяяяяяяяямо семейство. Не и го причинявайте на жената, помислете малко и за нея. Щом не го искаш този да живее с вас, не го отнемай от семейството му. Не може така Ели, тоест, не че не може, но никак не е правилно, ама никак.

# 1 196
  • София
Не не си. Ти си противоречиш. Не искаш да го развеждаш, но искаш да е с вас, не му искаш парите, но искаш сигурност за детето си ...и тн,.и тн...
Сама не знаеш какво точно искаш, тоест не искаш да си признаеш. А то е, искаш го за вас двете. Нормални желания, при все, че си толкова влюбена.
Поставяй ребром въпроса, виж неговата реакция и си реши най-накрая личните терзания. За всички ви ще е най-добре. Той или ще иска да е с вас или няма да иска и ще намери 10000000 оправдания затова.
Според мен иска да бъде с нея и дъщеря й, но иска той да го направи по собствено желание, не като задължение - един вид признаване на любовта му към нея и затова не иска да го пришпорва, а чака неговото решение - това за Ели. Виж, Деси май го иска на всяка цена.

# 1 197
Тя каза! Че го обича и е любовта на живота й. Че ако е сам, ще бъде с него, НО е уморена от несполучливия си брак, има своите страхове и съмнения, поради което все още не е готова за съжителство с друг мъж. Дори не знае дали някога ще бъде отново готова.

И? Затова да запознаем жена му с дететенцето и, че да си станат едно щастливо голяяяяяяяямо семейство. Не и го причинявайте на жената, помислете малко и за нея. Щом не го искаш този да живее с вас, не го отнемай от семейството му. Не може така Ели, тоест, не че не може, но никак не е правилно, ама никак.

Говори си,тя нали те разбира  Joy и иска да го чуе Joyтова отдавна се пише

# 1 198
Няма значение-точно така е.Лошото е когато малко не ти стига за да го изхвърлиш от живота си,виждайки какво става.Знаеш ли колко пъти съм казвала-край,стига толкова.И след това пак съм прощавала.Явно наистина трябва много сила за да се разделиш с някого,към когото имаш чувства.

Знам, чела съм те как искаш да го изгониш от живота си, а нямаш сили. Затова ти казвам, че ти съчувствам, но вярвам, че един ден все ще се осъзнаеш, дано само най-хубавите ти години не са минали изживени ги по този начин.

# 1 199
Изхождайки от скромния си житейски опит, искам да пошушна на авторката: Слушай само вътрешния си глас! Той знае най-добре, кое и как да направиш за да живееш в хармония със себе си, да си удовлетворена и по този начин да дадеш най-доброто от себе си за децата. Чужди виждания, особено повторени и подесетени, че постотени, така ще ти объркат живота, като им повярваш, че може и да не се измъкнеш накрая.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт