Ето ни вече в Родени с нашите ЮЛСКИ чавета засмени.

• 24 052
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
хели,аз исках да те питам нещо теб днес и те "вардех" в скайп,ама забравих вече какво хахахахаха.....нещо за детето беше май. оохх,че съм изкрейзела:(ако се сетя ще питам:)

# 436
  • София по рождение
Мила ми Марита...какво да ти кажа...големия ми син е окупирал РС-то и си е включил скайпа и нямам достъп. #2gunfire Докато е навън влязох да ви прочета. В скоро време ще се оборудвам с личен лаптоп и ще мога да съм в час...
Ако се сетиш за какво съм ти трябвала и не съм в скайп ми пиши на лични и се въоръжи с търпение.
Целувки!

# 437
Тъй като съм отрицателен резус фактор на Габриела провериха кръвната група, защото се слага ваксина на мен ако бебето е положителен фактор, не се наложи, защото се оказа нулева отрицаелна, същата като на баща и, тя засега му е одрала кожата, така че може да е спокоен на 100 процента Simple Smile

# 438
Кръвната група на малката не я знам - че аз моята я научих едва сега като забременях. Оказа се, че съм от партията на Емо - 0 при двама родители с А  Laughing, добре че приличам на баща ми  Wink. По този повод, меганчо, обяснили са ти вече - спрециално нулевата група е рецесивен ген и може да се прояви в детето на двама родители с други кръвни групи (както двама тъмнооки родители могат да имат синеоко дете  Peace).

# 439
Кръвната група на малката не я знам - че аз моята я научих едва сега като забременях. Оказа се, че съм от партията на Емо - 0 при двама родители с А  Laughing, добре че приличам на баща ми  Wink. По този повод, меганчо, обяснили са ти вече - спрециално нулевата група е рецесивен ген и може да се прояви в детето на двама родители с други кръвни групи (както двама тъмнооки родители могат да имат синеоко дете  Peace).

да, просто някой от родата е бил 0 и си го носите и двамата този ген. Виж ако двамата бяхте 0, а  детето друга кръвна група щеше да е доста притеснително  hahaha

П.С. много искам да ми е синеочка, че имаме и двамата синеоки роднини, ама е много малко вероятно  Crazy

# 440
За урочасването бих казала, че подозирам, че може да има. Аз бих измила очичките на бебенце със светена вода.
И на нас кръвна група не са ни казвали, но аз и моята си я разбрах докато бях бременна.

# 441
а какво се прави против уроки? ..освен червено конче на ръчичката на бебето, синьо оченце... друго май не се сещам... newsm78

Една глава чесън в количката! Grinning

Кафето пия кофеиново, бирата - алкохолна, а сладоледа калоричен и ванилов. Май съм ужасТна майка.  Blush

На мен от Токуда ми дадоха бележка с кръвната група на щерката.

# 442
  • При моите мъже...
На нас в епикризата на бебето, коятно ни надоха за педиатъра при изписването пишеше кръвната група.
Аз съм 0-, а мтжа ми е АБ+ = Теди е Б+

Подариха ни шезлонг с вибрации, но не ги включваме, защото бебо се нерви. Но иначе много обича да седи вътре:) Явно си е до детенце:)

# 443
Аз правих секс на 16 ден след секцио и ми беше приятно за разлика от следващите няколко пъти,но към 50 ден всичко си дойде на мястото и си е както преди ,само време да остава Laughing.Аз имах сваляне на скоби на 7 ден и 2 контролни прегледа на 15 и 40 ден ,които ми влизаха в цената за раждането.
Мале,аз имам дни,в които ям по 1/2 кутия сладолед ShockedДобре ,че нищо не и е имало след това на малката.
За урочасването-до 40 ден може да се учите да баете против уроки и да помагате не само на бебчо.
Вчера цял ден не давах капки за колики и цял ден спим и кротуваме и вечерта беше спокойна,направо имам чувството че друг път точно от капките става нервна Rolling Eyes

# 444
И аз нали съм с отрицателен резус фактор, та ми биха две ваксини,обаче се наложи да си купим,че в болницата ги нямаха.За 24 часа трябваше да ги намерим,че и скъпи-по 160 лв бройката,ама здраве да е...
На мен ту ми зацапва,ту спира,сега пак имам нещо,аман вече.И лекарства пих,че по едно време даже кръвоизливи имах,но като спрях хапчетата и пак ми зацапа. ooooh!

# 445
  • гр.София
Добро утро ,
и аз не вярвам в урочасвания , даже и червено конче не съм връзвала  Mr. Green
И на нас не ни казаха кръвната група , нямам представа каква е а и мъжът ми незнам каква е , ужас  добре че , аз съм АБ+ , та нямам проблем с децата  Grinning
Хайде на разходка по-хлад , че днес ще е много горещо  Hug

# 446
Здравейте! Много благодаря на всички майки, които се отзоваха със съвети и ме успокоиха   bouquet  bouquet Щом и при вас има дълги паузи и пак имате кърма, значи ще съм по-спокойна. Фло, прз деня се кърмим доста често, понякога хапва по час, но обикновено по около 30 мин. Памперсите ги пълни почти на всяко хранене. Незнам защо, но ме гони голям страх дали ще успея да я кърмя достатъчно дълго  Rolling Eyes.
Според това което описваш се справяте чудесно с кърменето  Peace Наслаждавайте се на този период  Hug

fl0 Искам да те питам има ли някаква причина за рязкото намаляване на кърмата? Последните дни имах проблеми и точно мислех, че кърмата се е регулирала, но тази сутрин се събудих и гърдите ми бяха празни  Crazy Беба изсуква по 20-30мл общо от двете гърди на последните кърмения днес, изобщо целия ден й давам изцедена от преди кърма. Самата аз като пробвам да изцедя и да стимулирам гърдите изцеждам по 20-30мл допълнително, но на много слаба струйка  Sad

Пия чая на Хип за кърмачки и чай от малинови листа, но няма особен ефект. Възможно ли е недоспиването да се отрази така изведнъж и дали е временно? Днес се цедя след всяко хранене по още 10тина мин на гърда за да стимулирам гърдите, но следващите дни съм сама с малката и няма да мога - тя си иска да се гушка когато е будна, иначе много реве.

Проблеми и недоспиване може да се отразят на лактацията, но щом се успокоиш и си почиваш повече нещата ще се нормализират. Да разбирам ли, че теглиш на всяко хранене беба? Хубаво е това което правиш за стимулиране на лактацията  Peace може да увеличиш приема на течности, да хапваш сурови  ядки(без фъстъци) овесени ядки, но най добрата стимулация я прави бебето, предлагай и на всяко хранене първо гърда, след като изпразни и двете  едва след това ако се налага дохранвай. А това колко изцеждаш с помпата не е много точен показател за количествата кърма тъй като бебето може да изсуче още толкова  Simple Smile
Опитай да си спокойна и си почивай във всяка възможна минута  Hug Поздравления за упоритостта и духа, вярвам, че всичко ще се нареди при вас  Hug

# 447
Ех, наш Калоян не стои 3 дни без да му има нещо значи. Сега е някаква настинка. Киха, сополи, а най-неприятното е, че кашля също. Очите зачервени. А от носа днес на единия сопол имаше съвсееем малко кръв. Чудя се с какво се лекуват бебетата. Не може да му дам да яде чесън и мед - аз така се лекувам, освен да му давам по-горещичко млякото Simple Smile - шегувам се или поне се опитвам. Вие какво си правите настиналите деца? Enna, вие справихте ли се с хремата? Вашето, обаче беше без кашлица, нали?

# 448
Здравейте, ето ни и нас завърнали се от разходка и папкали. Сега се опитвам да го приспя, но нещо безуспешно. Голямо бодърстване това дете, и вашите ли така правят. Снощи се е събудил в 3 и от тогава не е спал 1 час дълбоко. Все се събужда, отваря очите, гледа малко, мрънка, пак заспива, дори и като бяхме навън така прави.
И аз незнам каква му е кръвната група на малкия, а те май трябва да са я изследвали след като аз съм с отрицателна.
Stone ние се оправихме с сиропче за кашлица Стодал - той е хомеопатичен и витамин С на ампули. За три дни нямаше и помен от кашлица и настинка. А в носа впръсквах тетрисал. Дано се оправи скоро малкото ти момченце.
Относно урочасването, аз вярвам. Мен са ме урочасвали няколко пъти и знам какво е чувството и знам как се чувствам след като са ми побаяли. Въпрос на собствени вярвание, това е.
Секс и ние още не сме правили. Мен честно да си призная малко ме е страх. Цнам, че няма от какво ама ще почакам още малко Simple Smile
И аз като Диването кафето пия кофеиново, бирата - алкохолна, а сладоледа калоричен и ванилов, че и шоколадов. Явно аз съм следващата лоша майка.

# 449
И за мен останаха 5 мин.....

И ние будуваме много напоследък.Днес е станал в 06 ч и чак сега заспа на сешуар.Даже и на вън не спа,в кенгурото,а уж обича да спи в него newsm78
Продължава да реве в количката,какво е това чудо,не знам.Дано свикне скоро,че като се етя за разходка и  Sick

И аз съм от лошите майки-алкохолна бира по 1 на ден и по една малка ванилова Изида в кутийка Party

Кръвната група и аз не я знам,в епикризата нищо не пише Thinking

За урочасването-вярвам.С Ивон имах какви ли не преживелици и съм сигурна,че има хора,прехвърлящи лоша енергия Peace

За колики,не ми говорете ooooh!И с двамата не ми се разминаха. Tired

Общи условия

Активация на акаунт