Макар всички да имаме от какво да се оплачем (колики, настинки, недостатъчно мляко...) много се радвам, че вече всички си гушкаме бебоците!!
Ние утре сме на консултация, да видим Борис колко е пораснал. По нашия кантар в къщи, горе долу сме наддали около 700-800 грама за 35 дни. Това не е много като гледам вашите мерки, но като се порових из нета, видях че е нормално да наддават средно около 150-170 грама на седмица. Ако е така, значи сме в норма, пък макар и на долната граница. Нека Фло каже дали е така! Изцяло на кърмене сме, не му давам вода или чай и имаме около 4-6 пълни памперси на ден, дори някой дни повече! Храним се на 2-2,5 часа. Много ми се иска да го кърмя още мнооого дълго време, защото с каката се провалих в това начинание.Искам да ви попитам и още нещо: Имат ли бебенцата ви още жълтеница? Ние сме на 35 дни вече и още имаме? До кога е нормално и от кога да почна да се притеснявам?
Започнах вчера да давам Sterimar преди кърмене, за да се прочиства нослето, а днес ни изписаха и Осцилокоцинум, Калции, детски витамин С и ако кашлицата се задълбочи ще давам и сироп Stodal, но сиропа не ми се ще да го давам

Боли ме, сухо ми е , все едно съм девствена... Пробвах с лубрикант , но съм купила на дурекс някакъв парлив- ужас ви казвазм , сега ще го сменяме
Вие какво правите в такива ситуаций?Как ги успокоявате малчовците?

) има и други такива на пазара, които са подходящи за кърмачета, а и са по-ефтини.