хахахааа съата работа.и най-си обича под мишницата ми:) аз съм спряла употреба на всякакви парфюми и мазила по случая.осмърдяла съм се доста първично хахахахаха (току-що ъжа ми ме попита що се смея,та му разказах и в процеса на разговора ми просветна,че последните две нощи,когато м ирева детето аз се бях къпала наскоро.мале май реве от миризмите на шампоана ми? олелеее днеска няма да с екъпа.по-точно довечера и ще забележа какво ще бъде.той си будува принципно,но поне не ревеше,а сега положението се влоши с реването му.)
pumbi олеее така проблясна надежда в мен отначало,като ти започнах поста,но осле увяхна:( при нас е хем неприложимо,хем е неадекватно за нашия случай,защото разликата е,че Алессандро денем спи! скъсва се да спи даже.само папне и пак откьорва.той просто има сменен режим.даже ми прави впечатление,че си удължава с всеки ден паузата.той има вече дълга пауза,която,ако прави нощем аз ще съм най-щастливата на света.днес има 9 часа пауза (яде два пъти п о2 мин. ама щото аз го разръчках,па акто видях,че иска да спи и го оставих)послдно се носихме и хранихме до 4.00 часа и от тогава ето до сега спи!!!! вечер си е буден с право,ама що ми реве се чудех.преди не ревеше,а само искаше да му обръщам внимание.това сега м ие проблема и разбира се как д аму обърна режима,а ако го оставя да плаче ще ни вкарат в затвора тука:)))
pumbi

)
).